Skocz do zawartości

Moderator

Wyimagino

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- 200 sensownych postów; + 1914,

- Minimum 6 miesięcy stażu na forum; od grudnia 2012 zarejstrowany na forum, 

- wiek min.16 lat; 19 lat,

- ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; sądzę, że tak, polonistka potwierdzi :P

- brak ostrzeżeń w dziale admina*; nie posiadam i nigdy nie posiadałem ostrzeżenia w dziale admina,

- dobra opinia wśród administracji; tego nie wiem, ale myślę, że jakaś iskierka się tam tli,

- znajomość regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; +

- Ilość ostrzeżeń na forum nie może przekraczać - 5; 3 lub 4

- Brak punktów ostrzeżeń; czyste konto

*Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina. 

Wzór:

1. Imię: Jakub

2. Kontakt: telefon/steam/fb

3. Lokalizacja: Rzeszów (Podkarpackie)

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): w zależności od możliwości. Od godziny do 7.

5. Posty (min.200 sensownych): 1914

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): pilnować porządku, pomagać graczom, dążyć do rozwoju sieci i rozwiązywać konflikty.

7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: jestem "elestyczny", o tym zadecyduje sm.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: myślę, że takową posiadam. Gracze C400 oraz jego admini dobrze się ze mną dogadują.

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jak najbardziej.

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 3 lub 4

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Jakub i liczę sobie już 19 wiosen. Pochodzę z okolic Rzeszowa "miasta innowacji...". Na codzień prowadzę firmę razem z ojcem. Interesuję się wszechpojętą motoryzacją. Do 18 roku życia trenowałem pływanie, teraz trenuję na siłowni. Szkoły kończyłem z dobrymi wynikami, teraz planuję "zdobyć" magistra na Polibudzie.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Moderatorem byłem kilka razy w swoim życiu. Do funkcji należycie podchodziłem i przykładałem się do niej. IPB to nic trudnego dla poziomu moderatora, miałem także kontakt z acp, ale tej rangi to nie dotyczy.

Krytykujcie, pochwalajcie. Jestem ciekaw waszego zdania na temat mojej osoby.

Jeżeli ci się znudzi to nawet mogliby Ci dać tam szansę na sprzątanie po znudzonych użytkownikach. :D

Jesteś w porządku generalnie, jakichś większych wad nie ma, nie jestem pewien jak z aktywnością, bo moja aktualnie to minimalne minimum, ale chyba jest dobrze.

Dodatkowo liczę, że jak napisałem coś miłego to w końcu się spikniemy, tylko musisz mi coś dobrego ugotować, przystojniaku :*

blau

Wiadomka, że jestem na NIE

Co chwile jakieś urlopy: http://multi-head.pl/index.php/topic/80828-urlop/gdzieś był ostatnio @ EvO ostatnio za Ciebie pisał a nagle znikł... Więc Twoja aktynowść nie jest za dobra.

rozwiązywać konflikty. wręcz przeciwnie

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...