Wyimagino Napisano 2 Lutego 2016 #392397 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Wymagania: - 200 sensownych postów; + 1914, - Minimum 6 miesięcy stażu na forum; od grudnia 2012 zarejstrowany na forum, - wiek min.16 lat; 19 lat, - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; sądzę, że tak, polonistka potwierdzi - brak ostrzeżeń w dziale admina*; nie posiadam i nigdy nie posiadałem ostrzeżenia w dziale admina, - dobra opinia wśród administracji; tego nie wiem, ale myślę, że jakaś iskierka się tam tli, - znajomość regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; + - Ilość ostrzeżeń na forum nie może przekraczać - 5; 3 lub 4 - Brak punktów ostrzeżeń; czyste konto *Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina. Wzór: 1. Imię: Jakub 2. Kontakt: telefon/steam/fb 3. Lokalizacja: Rzeszów (Podkarpackie) 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): w zależności od możliwości. Od godziny do 7. 5. Posty (min.200 sensownych): 1914 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): pilnować porządku, pomagać graczom, dążyć do rozwoju sieci i rozwiązywać konflikty. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: jestem "elestyczny", o tym zadecyduje sm. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: myślę, że takową posiadam. Gracze C400 oraz jego admini dobrze się ze mną dogadują. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jak najbardziej. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 3 lub 4 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Jakub i liczę sobie już 19 wiosen. Pochodzę z okolic Rzeszowa "miasta innowacji...". Na codzień prowadzę firmę razem z ojcem. Interesuję się wszechpojętą motoryzacją. Do 18 roku życia trenowałem pływanie, teraz trenuję na siłowni. Szkoły kończyłem z dobrymi wynikami, teraz planuję "zdobyć" magistra na Polibudzie. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Moderatorem byłem kilka razy w swoim życiu. Do funkcji należycie podchodziłem i przykładałem się do niej. IPB to nic trudnego dla poziomu moderatora, miałem także kontakt z acp, ale tej rangi to nie dotyczy. Krytykujcie, pochwalajcie. Jestem ciekaw waszego zdania na temat mojej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2016 #392401 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Bardzo ogarnięta, pozytywna, poukładana osoba z wielkim potencjałem. W ubt radzi sobie bardzo dobrze, aktywny na forum, od mojej osoby oczywiście tak! :_: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 2 Lutego 2016 #392403 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Widać Cię na forum, co wydaje mi się najistotniejszym punktem z listy kryteriów. Może nie mieliśmy nie-wiadomo-ilu interakcji, ale zauważyłam po Twoich postach na sb, że w głowie to Ty masz poukładane Ja jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 #392404 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Oczywiście jestem na TAK +wymagania +wiek +doświadczenie +spoko mordka, którą większość zna Powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Lutego 2016 #392419 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jeżeli ci się znudzi to nawet mogliby Ci dać tam szansę na sprzątanie po znudzonych użytkownikach. Jesteś w porządku generalnie, jakichś większych wad nie ma, nie jestem pewien jak z aktywnością, bo moja aktualnie to minimalne minimum, ale chyba jest dobrze. Dodatkowo liczę, że jak napisałem coś miłego to w końcu się spikniemy, tylko musisz mi coś dobrego ugotować, przystojniaku :* blau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 2 Lutego 2016 #392460 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 na tak - ogarniety - spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392487 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Wiadomka, że jestem na NIE Co chwile jakieś urlopy: http://multi-head.pl/index.php/topic/80828-urlop/gdzieś był ostatnio @ EvO ostatnio za Ciebie pisał a nagle znikł... Więc Twoja aktynowść nie jest za dobra. rozwiązywać konflikty. wręcz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Lutego 2016 #392506 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ogarnięty chłop, pomocny, z poczuciem humoru, poradzi sobie. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Lutego 2016 #392574 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na TAK +wiek +znany na forum +ogarnięty +pomocny +kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2016 #392609 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Podanie odrzucone. Powód będzie znany tylko Tobie i wiesz jaki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2016 #392610 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi