Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155520 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 - minimum 100 sensownych postów na forum - Jest - ukończony 16 rok życia - Jest - minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci - Jest - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką J. Polskiego - Jest - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki - Jest - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum - Jest - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam - Nie mam tego lecz mam skype/ts3 Wzór podania: Imię: Kacper Wiek:17 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Mam skype naZi. Staż na forum: Od stycznia 2014 r. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Jeszcze nie miałem okazji Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Żadne Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: W piątek, sobote, niedziele ok 5h, inne dni po 2h List motywacyjny: Chciałbym zostać redaktorem ponieważ muszę wykorzystać wolny czas, i chcę jak najdłużej z wami być Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: Kacper n4z1 JN$RR Siemka, to możemy już przeprowadzić wywiadzik ? Siemka Witam, no to zacznijmy: ile masz lat, jak się nazywasz i gdzie mieszkasz ? Witam, na imię mam Dawid. Mieszkam w pięknym mieście, nosi ono nazwę Poznań. W Listopadzie (dokładnie 23) kończę piętnaście lat. Wtedy kiedy mój brat, tylko on 17 kończy. Ile grasz na serwerowni MultiHead.pl ? Na m-h uczęszczam od 29'tego Grudnia 2013 roku. Dość długo. Jakie osiągnąłeś osiągnięcia ? Moim zdaniem nie jest to długo, w porównaniu do niektórych osób na forum jest to bardzo mało. Jeżeli chodzi o m-h. osiągnąłem już dużo, jest to Admin JailBreak (teraz Admin CodMod 40k LVL), Admina dd2/inf oraz grafika. Jest to już dużo jak dla mnie, a szczególnie jak na admina, zawsze było mniej tych rang. No dla mnie to chyba najwięcej. Cieszysz się z tych osiągnięć ? No oczywiście, każda nauczyła mnie czegoś innego. Jedne wytrwałości, drugie cierpliwości oraz wszystkie spokoju. A myślisz że dobrze się sprawdzasz w tych odznaczeniach ? Teraz tego nie ocenię, ponieważ JailBreak przemienił się w CODMOD 40klvl, zje mi to trochę czasu więcej i jakąś mogę zaniedbać, chociaż będę próbował jak najmniej zaniedbywać obowiązki. Według mnie dobrze się sprawdzasz. A kogo i co najczęściej oglądasz na yt/twitch ? Na YT wchodzę najczęściej słuchać muzyki, nie oglądam żadnych osób które nagrywają gry. Na twitch'a nie zaglądam praktycznie nigdy, czasem się zdarzy się wejść A grasz w coś oprócz cs ? Tak, gram jeszcze w "WarGame", Garrys Mod oraz czasami w fifę, to wychodzi wszystko z moich gier. zapomniałem o Diablo III, jest to też często grywana gra. Jakich piosenek słuchasz ? Moim ulubionym typem muzyki jest "Rap", z tej sfery słucham zarówno polskich i jak zagranicznych artystów. Z polskich można wyróżnić: Peja, WSRH, Ry23, Kaczor, Paluch, Hemp Gru i czasami O.S.T.R, z zagranicznych głównie Eminem i 2Pac, chociaż ostatnio zacząłem nasłuchiwać Snopp Doga. Interesujesz się jakimś sportem i kibicujesz komuś ? Interesuję się piłką nożną oraz hok ejem na lodzie, lecz tym drugim mniej. W piłcę nożnej kibicuję Lechowi oraz Realowi (hejty będą ) a z hokeja nie mam upatrzonej drużyny. Jeśli chodzi o Real to ode mnie mogą być małe hejty Każdy lubi co chcę, ja nikogo do kochania/lubienia danej drużyny nie zmuszam. Tak jak ja. Trenujesz coś ? Aktualnie nie trenuję od jakiś dwóch lat, jedynym treningiem jest dla mnie osiedlowe kopanie piłki lub jakieś rozgrywki w szkole. Czym się zajmujesz ? Zajmuję się chodzeniem do szkoły, a tak to nic nie mam na "ręce". Jaką najbardziej lubisz pogodę a jakiej najbardziej nie lubisz ? No oczywiście ciepełko, słoneczko itp. nie lubię gdy pada deszcz, taka pogoda mnie denerwuję. Jeżeli chodzi do dobrej pogody, lubię taką ponieważ można sobie coś porobić na działce, jakieś spotkania ze znajomymi, piknij z nimi ogólnie szaleństwa. Myślę, że to był by już koniec wywiadziku . Chciałbyś kogoś pozdrowić ? Oczywiście całą serwerownie oraz Malu, Shootera, Gurna, MultiPlayGay, Wariorra, NoToJaa, NoToSru, BP, Yodaa, smyku oraz pana redaktora. Jeżeli o kimś zapomniałem przepraszam Dziękuję za wywiad, miłego dnia. Do widzenia, miłej pracy. EDIT: To już koniec błędów jedynie to tamte interpunkcyjne lub skróty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155523 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Mysle ze mozna dac mu szanse,fajny wywiadzik i stara sie wiec ode mnie masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Maja 2014 #155528 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Hmm wstaw to w jakiejś innej formie, tak jak w innych wywiadach. To z tymi godzinami wygląda dla mnie nie estetycznie, wyodrębnij kolorami wywiad. Co do treści nie zauważyłem jakiś tam większych błędów. Zauważyłem parę pytań, których nie m w innych wywiadach. Reasumując jestem na małe TAK. Popraw wizualność a wtedy będzie super. Kolorki już fajne, ale usuń te godziny i nicki, a ponad wywiadem napisz redaktor niebieski, JNSRR żółty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 18 Maja 2014 #155529 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Fajnie się dla Ciebie ten wywiad udzielało, umiesz dobrać pytania. Na tak. @down CO do mojej ortografii itp. sorki lecz troszkę ciężko mi się piszę po polsku ale się staram. (nie chcę się usprawiedliwiać dysortografią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Maja 2014 #155533 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dużo błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, dla przyzwoitości mogłeś usunąć nicki sprzed wiadomości, póki co na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155539 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dużo błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, dla przyzwoitości mogłeś usunąć nicki sprzed wiadomości, póki co na nie. Gdzie błędy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155540 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Na nie -oczojebne te kolorki -wywiad na zasadzie 'kopiuj, wklej' -ile by kto błędów nie popełniał edytować trzeba Czyli popraw estetykę wywiadu. Tyle. P.S: w profilu masz 20 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155544 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Na tak po wywiadze widać że ogarnia wie jakie pytania zadawac w jakim momencie. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Maja 2014 #155549 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Gdzie błędy ? Wszędzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155525 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ale freez pomogłeś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155526 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No wywiad powiem że taki se ;/ Dam Ci NEUTRAL z przychyleniem ku TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Maja 2014 #155555 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Chłopak się stara, wywiad nawet fajny, Dam Ci moje Tak . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Maja 2014 #155611 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Mogłeś nadać trochę estetyczności w tym wywiadzie, ale myślę, że nabierzesz doświadczenia i wywiady będą coraz lepsze. Jest trochę błędów interpunkcyjnych + partykuła -by, mam nadzieję, że to poprawisz Jestem na małe tak. Ps. trochę zaszalałeś z edycją powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Maja 2014 #155614 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Estetyka średnia i faktycznie kilka błędów ortograficzno-interpunkcyjnych, ale masz moje tak - każdemu należą się szanse, chłopak się stara i chce z nami pobyć więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Maja 2014 #155707 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dosłownie było kopiuj-wklej. Po co dwa razy się witasz? Było jedno "witanie" ominąć nie serwerownia, a sieć serwerów jak już No i interpunkcja leży.. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 19 Maja 2014 #155712 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Masz moje TAK Widac że się starasz ,wywiad też spoko ,tylko trochę krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 19 Maja 2014 #155722 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jestem na NIE, powód? - Bardzo słaby wywiad(o ile to można wywiadem nazwać) - Żałosna odp. : Ile grasz na serwerowni MultiHead.pl ? Na m-h uczęszczam od 29'tego Grudnia 2013 roku. - Bardzo, bardzo dużo błędów ortograficznych, stylistycznych i interpunkcyjnych. - Oczojebne kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155723 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Relop co masz do moich kolorków i do odpowiedzi jn$rr ? Jeśli chodzi o odpowiedź to pisz do niego a nie do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 19 Maja 2014 #155731 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Relop co masz do moich kolorków i do odpowiedzi jn$rr ? Jeśli chodzi o odpowiedź to pisz do niego a nie do mnie.. Od kolorów oczy bolą, a wywiady nie polegają na CTRL + C, CTRL + V, tylko jeszcze trzeba poprawiać ich sens. Wkleiłeś wywiad brzydko mówiąc "na pałę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155738 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jestem na nie bo oczy w kolory swieca nie no ludzie bo jebne (jesli wam sie nie podoba napiszcie zeby nastepnym razem zmienil...) Co do bledow ortograficznych nikt z was calego slownika nie zjadl i kazdemu sie zdarzy (ale taka mala rada odemnie popracuj nad tym troche) Jestem na tak wywiad dobry pytanie sa takie ktorych w zadnych wywiadach nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155777 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Na razie jestem na nie, starasz się ale póki co popracuj trochę nad ortografią (wiem że sprawia Ci to problemy ale gdy więcej potu na treningu tym mniej w boju ). Popracuj również nad wyglądem wywiadu. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 19 Maja 2014 #155909 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Na wielkie nie, dlaczego ? Pamiętam jak składałeś podanie na JB. Wiek: 14 czy 15. A tu ? 17... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155918 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Na wielkie nie, dlaczego ? Pamiętam jak składałeś podanie na JB. Wiek: 14 czy 15. A tu ? 17... i brat Grałem z bratem na jednym nicku ( mam 2 braci ) ja częściej byłem na jb ale pojechałem na tydzień do Czech i brat sobie złożył podanie. Po za tym to nie ma nic do mojego podania na redaktora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157318 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Przepraszam, że tak długo musiałeś czekać, na moją odpowiedź, co do podania. Niestety, muszę je odrzucić. Wywiad jest krótki, zbyt krótki jak na moje oczekiwania. Może i na temat, jednak popełniłeś wiele błędów, które, faktycznie, niedawno poprawiłeś. Mnóstwo pominiętych przecinków, błędy, takie tam, no. Uczymy się na błędach w życiu, ale myślę, że ''w pisaniu'' również. Jeśli jednak będziesz chciał ponownie złożyć podanie na redaktora, nikt Ci w tym nie przeszkodzi, tylko popraw swoją znajomość zasad pisowni. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157319 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi