Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Witam. mam propozycje mianowicie taką żeby można było przechodzić przez graczy swojego teamu bo oni cię blokują i odnośnie HE.. Propozycja żeby można na runde było rzucić max 2 he... I jedna ostatnia bo dużo graczy płacze o miny w przejściach że ktoś stawia i żeby był zakaz stawania min w przejściu

Napisano

co do h2 raczej nie wypali kilka klas specjalizuje się w większej ilości granatów , jeżeli chodzi o miny wystarczy przeczytac regulamin min i nie bedzie placzu a po kilku przegranych dniach juz kazdy ogarnia gdzie sie ich spodziewac i przeskakuje 

samo przenikanie nie powiem przydałoby sie 

Gość Guest
Napisano

no to byśmy zrobili 4he max i koniec gadania i usunąć palcate rękawiczki bo taki maniak by z he cały czas ładował jak dziś na italy 2

Gość Guest
Napisano

1 propozycja to mam takie zdanie jak relop przez [ierwsze 10 sec kto chce szybko zrashowac przejdzie przez ludzi a nie to co teraz

2 propozycja z grantami CO WY MACIE DO TYCH HE? jestem na nie klasa stalker nie ma sensu... WIELKIE Nie

3 propozycja jestem na nie tyle razo bylo o tym mowione ze tak zostanie 

Napisano

A co z klasami premium, które mają więcej HE? Morderca ma 3 granaty, jest to tyle co nic, biorąc pod uwagę, że Stalker dostaje granat co 10 sek.

Limit powinien wynosić 3  do 5 granatów na rundę. Nie mniej.

Napisano

Stalker zostanie poprawiony przez Aquaxa. Morderca będzie miał 2 granaty. Ogólnie jest za dużo min i granatów na serwerze co psuję grę. Co do przenikania przez graczy, były takie propozycje ale nie wiadomo czy to nie obciąży serwera. Jeśli wszystko będzie wgrywane od nowa i będzie taka możliwość to zobaczymy co się da zrobić.

Gość Guest
Napisano

I znowu ta sama sytuacja.. Ktoś sobie ogarnie i wybije lvl, to niskie lvl zaczynają płakać.. Jak kilka osób grał cyberem i był nawał rakiet ze ludzie ciągle płakali to teraz ja wybilem 85 lv i zaczyna się płacz.. Jedna klasa została juz osłabiona tak, ze nikt nią nie gra.. Zaraz STALKER będzie bazował na p90 i strzale która będzie znowu osłabiona i wyjdzie nam saper bez min ze strzała która będzie np. Co 20 SEK, z 1 HE.. Zresztą.. Znowu znajdzie się taka osoba która zrobi Full int, znajdzie tg i znowu będzie płacz ...

Tyle w tym temacie .

Jeżeli aż takie problemy sprawia stalker, ze serwer nie daje rady go zabić, to proszę go usunąć, i wprowadzić stary system klas gdzie premki byly MORDERCA z 5 min i 1 He, czołg z auto pompa i wybuchem, kapcia bez zmian i wszyscy będą zadowoleni..

Ale skoro ktoś będzie grał czołgiem,i będę to ja, bo już drazni ten płacz , to po wybiciu 100 lvl gdzie będzie juz Full HP i kondycja, znowu zacznie się płacz ze za mocny..

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Niestety jest to prawda, co kolega wyżej pisze. Jeśli tylko dobry gracz gra daną klasą zaraz jest płacz o osłabienie. Osłabiliście reapera, nikt nie gra, klasa zbędna. Ostatnio cybera. Czy ktoś tą klasą jeszcze gra? Dziś gram od godziny 12 w południe prawie cały dzień z przerwami i nie widziałem żadnego cybera. Teraz osłabicie morderce i stalkera. A jestem pewien, że gdy dobry gracz zacznie grać jakąś zwykłą klasą i nią wymiatać to też niedługo potem osłabicie, bo będzie niby za mocna ;) Błędne koło.

Gość Guest
Napisano

maniak coś ci powiem ty wbijasz fragi tak że stoisz całą mape na respie i rzucasz te cholerne granaty i z tg wypier pół team

Gość Guest
Napisano

Tu nie chodzi o mnie.. I nie przesadzaj, bo dobrze wiemy ze potem hak rashowalem to znowu zaczął się płacz...

Ale tam..

Czerwoni zrobią jak chcą...

Odkąd pamiętam zawsze tak było, jest i będzie, ze płacz na bieżąco jest..

Edit.

Co niektorzy juz zapominają co oznacza termin PREMIUM... Zastanówmy się nim coś podejmiemy, bo dojdzie do tego, ze ludzie będą woleli grać normalami i perka znaleźć niż wydawać pieniądze na klasę która różni się gora statami lub broniami od Premium.. Myślmy w dwie strony.. Serwer dla gracza.. Ale czy gracz dla serwera?

Zastanówmy się..

Gość Guest
Napisano

ManiaK. Stalker ma to auto namierzanie z HE . To jest najbardziej denerwujące.Gdy by usunąć to auto namierzanie z HE u Stalkera wtedy wszysko było ok  ;)

Napisano

Co do przenikania to fajny pomysł ,zmniejszenie liczby he raczej odpada ,niektóre klasy i perki są po to aby mieć ich więcej .Propozycja aby nie stawiać min w przejściu zostanie przedstawiona administracji .

Pozdrawiam FiGhT3r.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...