Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Proponuje zrobic server only steam , zaoszczędzi to w większości odpalonych ns'ów które tak drażnią przy braku admina , no i sądze ,że podniesie poziom gry również oraz prestiż servera gdyż only Steam jest mało a gracze je sobie cenią niezmiernie .

dołączam ankiete w końcu każdy może demokratycznie zagłosować .

Ps. pomijam już fakt lagów scin i szarpnięc bo rozumiem ,że koszty lepszego servera są za duże i musimy grać na tym co jest niestety wiem każdemu sie nie dogodzi może z czasem zostanie to usprawione. 

Ps1. tak jestem zdania ,że lepszych 10 graczy na 32  Steam na serverze niz 20/32 ns'ów  Jakość Nie ilość.

Ps2. tak wiem zaraz odezwą sie głosy ze niektórzy wchodzą na chwile pograc tylko na nsie itp , ale koszt klucza na allegro to raptem 10 zł wiec "na chwile " równie dobrze mogą wchodzić na steam , więc jakie kolwiek wymówki i tłumaczenia są po prostu absurdalne .

Napisano

Spora część społeczności non steam stanowi o popularności naszego serwera. Do tej zmiany nie dojdzie, gdyż wiemy, co by ona spowodowała.

Odnośnie ścin - wsiedliśmy już na głowę naszemu dostawcy i nie zejdziemy dopóki limity obciążeń serwera nie zostaną zwiększone. Czekajcie cierpliwie, na pewno wszystko wróci do oczekiwanej normy.

Gość Guest
Napisano

Spora część społeczności non steam stanowi o popularności naszego serwera. Do tej zmiany nie dojdzie, gdyż wiemy, co by ona spowodowała.

Czyli jednak nie ma już serwerów które idą na jakość tylko na ilość szkoda :( no ale cóż poradzić szarak z administracją nie wygra.

Napisano

Pozwolę sobie na swoje trzy grosze, na steam też są odpały wiem coś o tym bo kilku wyłapałem, robiąc serwer tylko dla steamowców spadnie ilość graczy do 10,15 osób, może i gra by była fajna lecz w tych 15 osobach trawił by się ten jeden odpalony. :)

Napisano

Zgadzam się bydlak z tym, że na steam też są odpały, ale jak steam dostanie bana, to już nie wejdzie, a 90% nsów wejdzie :)

Dlatego argument, że na steam też są wspomagacze, to żaden argument

Gość Guest
Napisano

Oczywiście spadnie ilość graczy, oczywiście zdarza się że STEAM jest odpalony. 

Tylko po co miałby czitować ? Jedno zgłoszenie do AC i ban :)

Tylko minusem jest spadek graczy :(

• Administrator
Napisano

Nie ma takiej mozliwosci. Zostajemy przy serwerze STEAM/ NON STEAM.

/close

• Administrator
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...