Gość Guest Napisano 14 Maja 2014 #154069 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nick: KSI Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem):aa Administrator na bf4 (w tej siec ranga na forum jeszcze mi zostałai) oraz wielokrotne bycie adminem na innych serverach (jakiś już czas temu) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 6lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:1441139 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/KSI/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Server potrzebuje nowych administratorów, aktualnie jest ich mała liczba a server cieszy się ogromną popularnością, nie można wymagac żeby sam Evo czy Venom zapanowali nad serverem (ponieważ nie wystarczy im na to czasu) chciałbym im pomóc Posiadam mikrofon również Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności od dnia tygodnia, zazwyczaj 1/2 godziny Kontakt: Steam Godzin brakuje mi niewiele to jest kwestia 1/2 dni maksymalnie a admin przydałby się na 'gwałt' btw z czitami trzeba walczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Maja 2014 #154073 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Jestem na tak. Dobrze sie sprawowałales na stanowisku admina bf4, ogarnięty. Dobij godziny i zapanuj nad emocjami, gdy gra cziter. Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154183 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jestem na tak widuje go na serverze brakuje kilku godzin ale dobije je a na server adminow potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Maja 2014 #154204 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 W tym przypadku jestem jak najbardziej na tak, admini na serwerze są bardzo potrzebni, a KSI jest dobrym kandydatem, gadam z nim często jest miły i kulturalny, zgłasza mi czitów na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Maja 2014 #154225 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Nie ma o czym dyskutować, adminów jest niewielu (3 bodajże), a KSI wydaje się odpowiedzialnym typem człowieka. Przyszło mi pograć parę razy gdy osobnik był na serverze, zachowywał się odpowiednio, ten teges. Warunki ogólne są spełnione. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Maja 2014 #154616 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Otóż na serwie adminujemy tylko ja i VenoM. KSI spełnia wszystkie wymagania, bardzo przyda nam się nowy, aktywny admin. Dlatego podanie zostaje zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Maja 2014 #154617 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi