Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]KSI

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: KSI

Doświadczenie (w byciu adminem):aa Administrator na bf4 (w tej siec ranga na forum jeszcze mi zostałai) oraz wielokrotne bycie adminem na innych serverach (jakiś już czas temu)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: 6lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:1441139  

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/KSI/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Server potrzebuje nowych administratorów, aktualnie jest ich mała liczba a server cieszy się ogromną popularnością, nie można wymagac żeby sam Evo czy Venom zapanowali nad serverem (ponieważ nie wystarczy im na to czasu) chciałbym im pomóc ;) Posiadam mikrofon również ;)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności od dnia tygodnia, zazwyczaj 1/2 godziny

Kontakt: Steam 

Godzin brakuje mi niewiele to jest kwestia 1/2 dni maksymalnie ;) a admin przydałby się na 'gwałt' :D btw z czitami trzeba walczyc ;)

Nie ma o czym dyskutować, adminów jest niewielu (3 bodajże), a KSI wydaje się odpowiedzialnym typem człowieka.

Przyszło mi pograć parę razy gdy osobnik był na serverze, zachowywał się odpowiednio, ten teges.

Warunki ogólne są spełnione.

Jestem na tak.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...