Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Perk

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Jak sama nazwa tematu chodzi o nowy perk.

Nazwa: Pelerynka Niewidka

Opis: Podczas kucania z nożem jesteś niewidzialny

Myślę że byłby to dobry perk , żadna klasa nie ma oprócz ninjy 1/1 z kosy + na kucaniu jest tzw. spowolnienie.

Proszę o wypowiedzi.

Gość Guest

Zogu nie do końca będą kampić jeśli nie wykonują celi to jest ban od admina tak? jest to tylko pomoc np. przy pilnowaniu paki.

Gość Guest

Jestem na tak jesli podczas kucania z NOZEM jest sie nie widzialnym to jestem za przydalby sie perk bo malo jest takich z niewidką

Gość Guest

Nie robmy kolejnego nanosuit bo to bez sensu będzie... Wiem jak ludzie klną na serwerach gdzie jest Nano.. Mimo ze ma się jeden HP to i tak to jest najlepszy perk.. Wyobraźmy sobie. Kapitana .. Campi sobie, gościu odwrócony i tylko zbierac zniwa..

Bez sensu.

Pozdrawiam

Gość Guest

A co powiesz na STALKERA? :) toc STALKER ma luk na kosie? Chcesz łapać strzałami na pupę nie wiedząc skąd?

Bezsensowna propozycja..

Gość Guest

Nie robmy kolejnego nanosuit bo to bez sensu będzie... Wiem jak ludzie klną na serwerach gdzie jest Nano.. Mimo ze ma się jeden HP to i tak to jest najlepszy perk.. Wyobraźmy sobie. Kapitana .. Campi sobie, gościu odwrócony i tylko zbierac zniwa..

Bez sensu.

Pozdrawiam

nanosuit to jest to ze calego cie nie widac

a koles napisal propozycje ze podczas kucania z NOZEM jestes niewidzialny wiec jesli bedziesz kampil wyjmiesz awp badz inna bron na kapitanie bedzie cie normlanie widac wiec nie za latwo 

co do perku można również dać ze ma się 1 hp jak z nanosuitem

Gość Guest

A co powiesz na STALKERA? :) toc STALKER ma luk na kosie? Chcesz łapać strzałami na pupę nie wiedząc skąd?

Bezsensowna propozycja..

Sorry, ale przetłumaczysz mi to ? :)

nanosuit to jest to ze calego cie nie widac

a koles napisal propozycje ze podczas kucania z NOZEM jestes niewidzialny wiec jesli bedziesz kampil wyjmiesz awp badz inna bron na kapitanie bedzie cie normlanie widac wiec nie za latwo 

co do perku można również dać ze ma się 1 hp jak z nanosuitem

Nie róbmy 2 tych samych perków, moim zdaniem, perk jest zbędny. 

Jestem na nie perk zbędny  ,tak jak powiedziało kilka osób wyżej był by to kolejny problem zaczęło by się kamienie ,nie wykonywanie celów mapy, a co najważniejsze denerwowało by to graczy   .

Pozdrawiam FiGhT3r.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...