R4d3k Napisano 5 Maja 2014 #151003 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Problem polega na tym, że jak ktoś padnie z TT z paką i paka leży. Leżeć, leży ale gdzie bo radar jej nie pokazuje czasami. Nie wiem czy tylko Ja tak mam czy inni też? Da się to jakoś naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Maja 2014 #151008 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nie pokazuje czasami paki, bo VIPY mają swoje menu właśnie pod paką i pokazuje ich wtedy na mapie. Niestety z tego co wiem, to nie jesteśmy wstanie tego wyeliminować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Maja 2014 Autor #151009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ok rozumiem, szkoda że nie da się nic z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Maja 2014 #151010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Wszystko zależy od VIP'ów. Jeśli VIP ma pakę na początku rundy, musi ją wyrzucić, wybrać zestaw i dopiero podnieść. Jeśli wybierze zestaw z menu VIP'a mając pakę przy sobie, wtedy ją buguje. Także wszystko w dłoniach VIP'ów. Postaramy się o wgranie lepszej i mniej zbugowanej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Maja 2014 #151011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi