Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Powrót na Admina WTF

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: [[[[[[[WTF]]]]]]]

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku innych sieciach ale na tej też już miałem i to na tym serwerze :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10

Staż w CS-sie: z 3 lata

Steam / NonSteam: Oczywiście Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:  http://www.gametracker.com/player/%5B%5B%5B%5B%5B%5B%5BWTF%5D%5D%5D%5D%5D%5D%5D/80.72.40.110:27008/

Dlaczego TY .!: Myślę, że mógłbym już wrócić na posadę admina. Musiałem zrezygnować z niej iż miałem problemy rodzinne i praktycznie nie grałem w cs. Teraz jest już ok i mogę pełnić tą funkcje bez problemu. Spędzam na serwerze dużo czasu i myśle że gracze mnie chyba lubią. Mam już trochę doświadczenia. Siedze na ts, jakoś bardzo się nie denerwuje i jestem kulturalny.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zaleznie od dnia. Od 3 do 7/8 h

Kontakt: Stam/ TS3

Gość Guest

Na Nie.. Zachowanie, i niewywiązywanie się z obowiązków admina..

Poczekaj, przestudiuj swoje błędy, poczytaj skargi..

Pozdrawiam bardzo "serdecznie"

FonTeK

hah to podanie jest śmieszne. Na serwerze widać Cie tyle co nic. Podanie napisane tak o jakbyś je pisał dla jaj. Wielkiee NIE i nie obchodzi nas co było kiedyś. Może byłeś tym całym Adminem. Teraz jesteś zwykłym "Userem" i jesteś oceniany od zera.  :) 

Sam sobie dałeś odpowiedź ode mnie :***

Więc sobie zapracuj na admina 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...