leeeeebo? Napisano 1 Maja 2014 #149553 Udost臋pnij Napisano 1 Maja 2014 1. Nick na TS: Camp`/czorny/321 dzien 聽 2. Wiek 19艣cieeee 聽 3. Do艣wiadczenie: Znam obs艂ug臋 ts3, 聽tworzenie i taka tam ca艂a reszta :] 聽 4. Mikro(obowi膮zkowe):Tak 聽 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 5h to minium, zdarza si臋 i 10. 聽 6. Dlaczego ty ; Poniewa偶 jestem cz臋sto na tym ts3, jestem d艂ugo z Wami na sieci, zna mnie to grono kt贸re powinno zna膰, i wiedz膮 jakim jestem cz艂owiekiem. To 偶e z艂o偶y艂em rezygnacje z admina na serwerze, nie 聽r贸wnia sie z pozegnaniem na sieci, po prostu z艂o偶y艂em rezygnacje gdy偶 wiedzia艂em 偶e nie mam czasu i tyle, a sk艂adaj膮c to podanie wiem 偶e czas b臋d臋 mie膰, czy to po pracy czy przed, ewentualnie wiadomo dni wolne. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Jak napisz臋 偶e kultur臋 i mi艂a atmosfer臋, to bede nudny, bo to potrafi nawet mydlak (joke), pomoc innym, zak艂adanie kana艂贸w, suche 偶arty, oraz m贸zg rozyeban* 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149593 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na tak w porzadku pogada pomoze 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149610 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Na Nie! Powiedz kiedy komu艣 pomog艂e艣 na ts ? kiedy w og贸le na nim by艂e艣 ? Ode mnie masz WIELKIE NIE ! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 Autor #149616 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Skomentuje to tak Kalleprocrew "hahahahaha". 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149627 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Ja te偶 jestem na nie, nie widze ci臋 na ts'ie czy kiedy kolwiek siedzia艂e艣 u jakiego艣 gracza bez rangi czy tylko u administracji? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149634 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na nie: 聽 -http://multi-head.pl/topic/28105-camp-rezygnacja/#entry158537 聽 聽 聽 Twoje podanie skomentuje tak聽 :rofl: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 Autor #149808 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 bloody1 "aha" A czy w mojej rezygnacji z admina, widzisz jakikolwiek kontekst o odej艣ciu z sieci? Zrezygnowa艂em z admina, nie zrezygnowa艂em z sieci. 聽 聽 聽 "聽To 偶e z艂o偶y艂em rezygnacje z admina na serwerze, nie 聽r贸wnia sie z pozegnaniem na sieci, po prostu z艂o偶y艂em rezygnacje gdy偶 wiedzia艂em 偶e nie mam czasu i tyle, a sk艂adaj膮c to podanie wiem 偶e czas b臋d臋 mie膰, czy to po pracy czy przed, ewentualnie wiadomo dni wolne." A to s膮 powody dlaczego zrezygnowa艂em z admina, oraz powody dlaczego sk艂adam to podanie, czytaj ze zrozumieniem nast臋pnym razem, bo s艂abo zdasz matur臋. 聽 聽 聽 "Ja te偶 jestem na nie, nie widze ci臋 na ts'ie czy kiedy kolwiek siedzia艂e艣 u jakiego艣 gracza bez rangi czy tylko u administracji?" Smyku, na zwyk艂ych kana艂ach te偶 siedz臋, kiedy ty 艣pisz i 艣linisz poduszk臋 ja jestem na ts3, albo kiedy ty robisz zadanie przy tablicy r贸wnie偶 na nim jestem, i tyle mam do dodania w tym temacie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Maja 2014 #149814 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Jak najbardziej na tak, cz臋sto siedzi na ts, ino idzie z nim konkretnie porozmawia膰. Nie widz臋 przeszk贸d. My艣l臋, 偶e zna si臋 na rzeczy. Taki Niekryty Krytyk! ;3 聽 聽 聽 Pierscionek! Lepiej zrobi膰 turniej i na nim czitowa膰, cooo ? 聽 聽 聽 A co do Ciebie bloody za tak膮 wypowied藕 powiniene艣 dosta膰 warna, bo wklejenie linka z rezygnacj膮, to nie pow贸d. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Maja 2014 #149903 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Ja jestem na nie .Na ts nie widz臋 cie cz臋sto a jak ju偶 Cie widz臋 to siedzisz na g贸rze w dzia艂ach administracji ,wcale Cie nie znam ,dlatego masz moje nie . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Maja 2014 #149935 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 http://multi-head.pl/topic/28105-camp-rezygnacja/#entry158537 聽 聽 聽 Takie moje pytanie. Po co skoro i tak nie masz czasu? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Maja 2014 #149980 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Jestem na Nie 聽 Nie wida膰 ci臋 na ts 聽 Jeste艣聽 na innej sieci z tego co m贸wi艂e艣 i masz tam admina 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Maja 2014 #150081 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Na tak 聽 -ogarni臋ty 聽 -mikro(obowi膮zkowe zreszt膮) 聽 -da rade 聽 聽 聽 Pozdrawiam 艁ukasz 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 3 Maja 2014 Autor #150131 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Hahahaha mydlak, dobry kit, na jakiej sieci mam admina niby? Ja wiem od cz艂owieka "X" kt贸remu powiedzia艂e艣 偶e za wszelk膮 cen臋 zrobisz tak aby mi podanie odrzucono bo da艂em Ci na Nie ;-) 偶a艂osny jeste艣, wysz艂o z czasem. 聽 聽 聽 OST a rozumiesz poj臋cie czytanie ze zrozumieniem? Chyba nie, skoro nie przeczyta艂e艣 mojego podania, oraz kilka wypowiedzi moich w tym temacie, odnosz膮cych si臋 do Twojego pytania :] 聽 聽 聽 Fajter "aha" :] dziwne masz zdanie, skoro ju偶 nie raz rozmawiali艣my, nawet przy entym jakby艣 nie pami臋ta艂 kiedy, ale wiadomo przez kogo masz takie zdanie : ) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Maja 2014 #150141 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Nie k艂贸膰 si臋 z nimi Przemek kto Ci臋 zna dobrze wie jaki jeste艣 i 偶e ka偶demu pr贸bujesz pom贸c jak tylko masz tak膮 mo偶liwo艣膰 a na ts jeste艣 bardzo cz臋sto Wiesz, 偶e ode mnie masz zawsze poparcie i nie dlatego, 偶e si臋 znamy tylko dlatego, 偶e spe艂niasz wszystkie wymagania co do tej rangi.聽 聽 聽 聽 PS. Ahh ta zazdro艣膰, 偶e siedzi z kim艣 kto ma rangi boli was to nie?聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Maja 2014 #150164 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Ja wiem od cz艂owieka "X" 聽 haha to mnie rozwali艂o. 聽 Ludzie a po kiego grzyba ma siedziec na przymus z kim艣? s膮 specjalnie kana艂y takie jak pomoc, prosze o kana艂 itp wiec darujcie sobie naprawde... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 4 Maja 2014 #150260 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 Og贸lnie to jestem na tak. Znam ci臋, wiem jaki jeste艣 i wiem, 偶e da艂by艣 sobie rad臋.聽 聽 Martwi mnie tylko jedna rzecz. Z tego co widz臋 to na ts mo偶na ci臋 zobaczy膰 p贸藕niejszymi porami, a jednak najwi臋cej do roboty jest w dzie艅.聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Maja 2014 #150473 Administrator Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi