leeeeebo? Napisano 1 Maja 2014 #149553 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 1. Nick na TS: Camp`/czorny/321 dzien 2. Wiek 19ścieeee 3. Doświadczenie: Znam obsługę ts3, tworzenie i taka tam cała reszta :] 4. Mikro(obowiązkowe):Tak 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 5h to minium, zdarza się i 10. 6. Dlaczego ty ; Ponieważ jestem często na tym ts3, jestem długo z Wami na sieci, zna mnie to grono które powinno znać, i wiedzą jakim jestem człowiekiem. To że złożyłem rezygnacje z admina na serwerze, nie równia sie z pozegnaniem na sieci, po prostu złożyłem rezygnacje gdyż wiedziałem że nie mam czasu i tyle, a składając to podanie wiem że czas będę mieć, czy to po pracy czy przed, ewentualnie wiadomo dni wolne. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Jak napiszę że kulturę i miła atmosferę, to bede nudny, bo to potrafi nawet mydlak (joke), pomoc innym, zakładanie kanałów, suche żarty, oraz mózg rozyeban* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149593 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na tak w porzadku pogada pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149610 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Na Nie! Powiedz kiedy komuś pomogłeś na ts ? kiedy w ogóle na nim byłeś ? Ode mnie masz WIELKIE NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 Autor #149616 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Skomentuje to tak Kalleprocrew "hahahahaha". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149627 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ja też jestem na nie, nie widze cię na ts'ie czy kiedy kolwiek siedziałeś u jakiegoś gracza bez rangi czy tylko u administracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149634 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na nie: -http://multi-head.pl/topic/28105-camp-rezygnacja/#entry158537 Twoje podanie skomentuje tak :rofl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 Autor #149808 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 bloody1 "aha" A czy w mojej rezygnacji z admina, widzisz jakikolwiek kontekst o odejściu z sieci? Zrezygnowałem z admina, nie zrezygnowałem z sieci. " To że złożyłem rezygnacje z admina na serwerze, nie równia sie z pozegnaniem na sieci, po prostu złożyłem rezygnacje gdyż wiedziałem że nie mam czasu i tyle, a składając to podanie wiem że czas będę mieć, czy to po pracy czy przed, ewentualnie wiadomo dni wolne." A to są powody dlaczego zrezygnowałem z admina, oraz powody dlaczego składam to podanie, czytaj ze zrozumieniem następnym razem, bo słabo zdasz maturę. "Ja też jestem na nie, nie widze cię na ts'ie czy kiedy kolwiek siedziałeś u jakiegoś gracza bez rangi czy tylko u administracji?" Smyku, na zwykłych kanałach też siedzę, kiedy ty śpisz i ślinisz poduszkę ja jestem na ts3, albo kiedy ty robisz zadanie przy tablicy również na nim jestem, i tyle mam do dodania w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Maja 2014 #149814 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jak najbardziej na tak, często siedzi na ts, ino idzie z nim konkretnie porozmawiać. Nie widzę przeszkód. Myślę, że zna się na rzeczy. Taki Niekryty Krytyk! ;3 Pierscionek! Lepiej zrobić turniej i na nim czitować, cooo ? A co do Ciebie bloody za taką wypowiedź powinieneś dostać warna, bo wklejenie linka z rezygnacją, to nie powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Maja 2014 #149903 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ja jestem na nie .Na ts nie widzę cie często a jak już Cie widzę to siedzisz na górze w działach administracji ,wcale Cie nie znam ,dlatego masz moje nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149935 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 http://multi-head.pl/topic/28105-camp-rezygnacja/#entry158537 Takie moje pytanie. Po co skoro i tak nie masz czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149980 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jestem na Nie Nie widać cię na ts Jesteś na innej sieci z tego co mówiłeś i masz tam admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150081 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Na tak -ogarnięty -mikro(obowiązkowe zresztą) -da rade Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 3 Maja 2014 Autor #150131 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Hahahaha mydlak, dobry kit, na jakiej sieci mam admina niby? Ja wiem od człowieka "X" któremu powiedziałeś że za wszelką cenę zrobisz tak aby mi podanie odrzucono bo dałem Ci na Nie ;-) żałosny jesteś, wyszło z czasem. OST a rozumiesz pojęcie czytanie ze zrozumieniem? Chyba nie, skoro nie przeczytałeś mojego podania, oraz kilka wypowiedzi moich w tym temacie, odnoszących się do Twojego pytania :] Fajter "aha" :] dziwne masz zdanie, skoro już nie raz rozmawialiśmy, nawet przy entym jakbyś nie pamiętał kiedy, ale wiadomo przez kogo masz takie zdanie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150141 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Nie kłóć się z nimi Przemek kto Cię zna dobrze wie jaki jesteś i że każdemu próbujesz pomóc jak tylko masz taką możliwość a na ts jesteś bardzo często Wiesz, że ode mnie masz zawsze poparcie i nie dlatego, że się znamy tylko dlatego, że spełniasz wszystkie wymagania co do tej rangi. PS. Ahh ta zazdrość, że siedzi z kimś kto ma rangi boli was to nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150164 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ja wiem od człowieka "X" haha to mnie rozwaliło. Ludzie a po kiego grzyba ma siedziec na przymus z kimś? są specjalnie kanały takie jak pomoc, prosze o kanał itp wiec darujcie sobie naprawde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 4 Maja 2014 #150260 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ogólnie to jestem na tak. Znam cię, wiem jaki jesteś i wiem, że dałbyś sobie radę. Martwi mnie tylko jedna rzecz. Z tego co widzę to na ts można cię zobaczyć późniejszymi porami, a jednak najwięcej do roboty jest w dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Maja 2014 #150473 Administrator Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi