Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]To mo偶e ja =o?

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS: Camp`/czorny/321 dzien :D

2. Wiek 19艣cieeee

3. Do艣wiadczenie: Znam obs艂ug臋 ts3, 聽tworzenie i taka tam ca艂a reszta :]

4. Mikro(obowi膮zkowe):Tak

5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 5h to minium, zdarza si臋 i 10.

6. Dlaczego ty ; Poniewa偶 jestem cz臋sto na tym ts3, jestem d艂ugo z Wami na sieci, zna mnie to grono kt贸re powinno zna膰, i wiedz膮 jakim jestem cz艂owiekiem. To 偶e z艂o偶y艂em rezygnacje z admina na serwerze, nie 聽r贸wnia sie z pozegnaniem na sieci, po prostu z艂o偶y艂em rezygnacje gdy偶 wiedzia艂em 偶e nie mam czasu i tyle, a sk艂adaj膮c to podanie wiem 偶e czas b臋d臋 mie膰, czy to po pracy czy przed, ewentualnie wiadomo dni wolne.

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Jak napisz臋 偶e kultur臋 i mi艂a atmosfer臋, to bede nudny, bo to potrafi nawet mydlak (joke), pomoc innym, zak艂adanie kana艂贸w, suche 偶arty, oraz m贸zg rozyeban* :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Na Nie! Powiedz kiedy komu艣 pomog艂e艣 na ts ? kiedy w og贸le na nim by艂e艣 ? Ode mnie masz WIELKIE NIE !

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Ja te偶 jestem na nie, nie widze ci臋 na ts'ie czy kiedy kolwiek siedzia艂e艣 u jakiego艣 gracza bez rangi czy tylko u administracji?

Odno艣nik do komentarza

bloody1 "aha" A czy w mojej rezygnacji z admina, widzisz jakikolwiek kontekst o odej艣ciu z sieci? Zrezygnowa艂em z admina, nie zrezygnowa艂em z sieci.

"聽To 偶e z艂o偶y艂em rezygnacje z admina na serwerze, nie 聽r贸wnia sie z pozegnaniem na sieci, po prostu z艂o偶y艂em rezygnacje gdy偶 wiedzia艂em 偶e nie mam czasu i tyle, a sk艂adaj膮c to podanie wiem 偶e czas b臋d臋 mie膰, czy to po pracy czy przed, ewentualnie wiadomo dni wolne." A to s膮 powody dlaczego zrezygnowa艂em z admina, oraz powody dlaczego sk艂adam to podanie, czytaj ze zrozumieniem nast臋pnym razem, bo s艂abo zdasz matur臋.

"Ja te偶 jestem na nie, nie widze ci臋 na ts'ie czy kiedy kolwiek siedzia艂e艣 u jakiego艣 gracza bez rangi czy tylko u administracji?" Smyku, na zwyk艂ych kana艂ach te偶 siedz臋, kiedy ty 艣pisz i 艣linisz poduszk臋 ja jestem na ts3, albo kiedy ty robisz zadanie przy tablicy r贸wnie偶 na nim jestem, i tyle mam do dodania w tym temacie.

Odno艣nik do komentarza

Jak najbardziej na tak, cz臋sto siedzi na ts, ino idzie z nim konkretnie porozmawia膰. Nie widz臋 przeszk贸d. My艣l臋, 偶e zna si臋 na rzeczy. Taki Niekryty Krytyk! ;3

Pierscionek! Lepiej zrobi膰 turniej i na nim czitowa膰, cooo ? :D

A co do Ciebie bloody za tak膮 wypowied藕 powiniene艣 dosta膰 warna, bo wklejenie linka z rezygnacj膮, to nie pow贸d. :P

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na Nie

Nie wida膰 ci臋 na ts

Jeste艣聽 na innej sieci z tego co m贸wi艂e艣 i masz tam admina

Odno艣nik do komentarza

Hahahaha mydlak, dobry kit, na jakiej sieci mam admina niby? :D Ja wiem od cz艂owieka "X" kt贸remu powiedzia艂e艣 偶e za wszelk膮 cen臋 zrobisz tak aby mi podanie odrzucono bo da艂em Ci na Nie ;-) 偶a艂osny jeste艣, wysz艂o z czasem.

OST a rozumiesz poj臋cie czytanie ze zrozumieniem? Chyba nie, skoro nie przeczyta艂e艣 mojego podania, oraz kilka wypowiedzi moich w tym temacie, odnosz膮cych si臋 do Twojego pytania :]

Fajter "aha" :] dziwne masz zdanie, skoro ju偶 nie raz rozmawiali艣my, nawet przy entym jakby艣 nie pami臋ta艂 kiedy, ale wiadomo przez kogo masz takie zdanie : )

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Nie k艂贸膰 si臋 z nimi Przemek kto Ci臋 zna dobrze wie jaki jeste艣 i 偶e ka偶demu pr贸bujesz pom贸c jak tylko masz tak膮 mo偶liwo艣膰 a na ts jeste艣 bardzo cz臋sto :) Wiesz, 偶e ode mnie masz zawsze poparcie i nie dlatego, 偶e si臋 znamy tylko dlatego, 偶e spe艂niasz wszystkie wymagania co do tej rangi.聽

PS. Ahh ta zazdro艣膰, 偶e siedzi z kim艣 kto ma rangi boli was to nie?聽

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Ja wiem od cz艂owieka "X"

haha to mnie rozwali艂o.

Ludzie a po kiego grzyba ma siedziec na przymus z kim艣? s膮 specjalnie kana艂y takie jak pomoc, prosze o kana艂 itp wiec darujcie sobie naprawde...

Odno艣nik do komentarza

Og贸lnie to jestem na tak. Znam ci臋, wiem jaki jeste艣 i wiem, 偶e da艂by艣 sobie rad臋.聽

Martwi mnie tylko jedna rzecz. Z tego co widz臋 to na ts mo偶na ci臋 zobaczy膰 p贸藕niejszymi porami, a jednak najwi臋cej do roboty jest w dzie艅.聽

Odno艣nik do komentarza

• Administrator

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...