Guest Guest Posted May 1, 2014 #149399 Share Posted May 1, 2014 Witam ponownie! Myślę,.że większość z was mnie pamięta, a jeśli nie to - Na imię mi Dawid, lat mam dwanaście, byłem tutaj Redaktorem, jednak z własnej głupoty zrezygnowałem i teraz tego żałuje. Tułałem się na dwóch sieciach, ale w czasie rozmowy z Relopem doszedłem do wniosku, że "najlepiej to było na mh" . Powróciłem do gry w CS:GO,więc spotkać można mnie tylko na serwerze CS:GO FFA. Miałem w tej grze problemy z fps`ami, ale długo szperałem w necie i jakoś w miarę to ogarnąłem, da się grać. Pozdrawiam wszystkich i piona! P.S: Piszę z telefonu, więc możliwe, że są błędy ortograficzne i stylistyczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 1, 2014 #149405 Share Posted May 1, 2014 Siemano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 1, 2014 #149409 Share Posted May 1, 2014 niecałe dwa tygodnie temu pisałeś temat z pożegnaniem, teraz już temat z przywitaniem się? zdecyduj się cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted May 1, 2014 #149413 Share Posted May 1, 2014 Strasznie mieszasz... "Narka, wróciłem na swoją starą sieć, z którą łączy mnie dużo więcej niż z tą. Nie wrócę... " A teraz jednak doszedłeś do wniosku że tu było najlepiej ? Masakra, zdecyduj się albo pomyśl zanim coś napiszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 1, 2014 #149415 Share Posted May 1, 2014 niecałe dwa tygodnie temu pisałeś temat z pożegnaniem, teraz już temat z przywitaniem się? zdecyduj się cześć Strasznie mieszasz... "Narka, wróciłem na swoją starą sieć, z którą łączy mnie dużo więcej niż z tą. Nie wrócę... " A teraz jednak doszedłeś do wniosku że tu było najlepiej ? Masakra, zdecyduj się albo pomyśl zanim coś napiszesz. ..."Tułałem się na dwóch sieciach, ale w czasie rozmowy z Relopem doszedłem do wniosku, że "najlepiej to było na mh"...Tak, doszedłem do wniosku TERAZ, że tutaj było najlepiej. Co w tym złego? Może mi się tutaj najbardziej podobało? "Nie wrócę" - Jestem w trakcie dojrzewania, nie raz mogę mówić, że czegoś już nie zrobię a jednak to zrobię...Tak samo było z CS:GO, pisałem Conskowi, Chudemu, że już nie będę grał bo mam mało fps, a jednak gram. Nie rozumiem spiny, że wróciłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted May 1, 2014 #149417 Share Posted May 1, 2014 Nikt nie spina. Wy to lubicie pisać pożegnania i powitania. Równie dobrze mogłeś teraz wrócić grać na cs GO bez pisania tego "powitania" . A tam... cześć znów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 1, 2014 #149418 Share Posted May 1, 2014 Powinnismy sie cieszyc ze taki dobry redaktor powrócił :good: Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted May 1, 2014 #149419 Share Posted May 1, 2014 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted May 1, 2014 #149423 Share Posted May 1, 2014 Siemka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil Kapi Posted May 1, 2014 #149424 Share Posted May 1, 2014 yo zapraszam na naszego jaila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted May 1, 2014 #149446 Share Posted May 1, 2014 Eliksir na odmładzanie Witaj znowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 1, 2014 #149454 Share Posted May 1, 2014 Eliksir na odmładzanie Witaj znowu Przynajmniej umie pisać poprawnie. Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardeQ Posted May 1, 2014 #149465 Share Posted May 1, 2014 Witaj ponownie, "dawno" cię nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
gURna picza Posted May 1, 2014 #149467 Share Posted May 1, 2014 Strzałeczka. Zamykasz w CS:GO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 1, 2014 #149471 Share Posted May 1, 2014 W sumie czasami nie chce mi się grać w CS:GO, więc można mnie jeszcze na DD2+DM jeszcze spotkać P.S: A jakby na dd2+dm nie było ludzi to DD2#2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts