Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149150 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Rambo (Klasa Premium) Inteligencja: 20 Zdrowie: 50 Wytrzymałość: 30 Kondyncja: 40 Opis: Może postawić jedno Działko (SG). Posiada m4a1 +5(dmg) z niego. Ma 4 skoki oraz AUTO BH. Bronie: m4a1, deagle, usp (zależy od drużyny), HE, 2xFLESH, SMOKE. Pordro kEz Jeżeli Ci się podoba daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149152 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Calkiem fajna tylko mam pytanie czy zrobisz takie cos jak postawienie 1 działka bo to jest dość trudne ale jesli tak to klasa jest supper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Kwietnia 2014 #149154 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Klasa bardzo mi się podoba. Można by było ją wypróbować na serwerze pod warunkiem, że ktoś ją zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Kwietnia 2014 #149157 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Klasa dość ciekawa, nie ma co. Sama w sobie nadaje się na chociażby na wypróbowanie jej. Tu jest jednak pewna komplikacja, kto taką klasę zrobi? Jak znajdzie się taka osoba to jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149163 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 no tak. klasa ciekawa. inna od reszty, gdyby ktoś potrafił ją stworzyć to będę wnosił o wgranie jej na coda 401 również ) brakuje takich "innych" klas, bez miliona he/krtya/wyrzucenia broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149164 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 fajna już się biorę za nią jak będzie gotowa to wrzuce link do downloadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149172 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 No tak klasa ma 4 skoki i auto bh nie za dużo? jak coś to tylko albo skoki albo auto bh a po za tym klasa bardzo fajna jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Kwietnia 2014 #149197 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Hmm klasa fajna, mogę ją wykonać, tylko proszę się określić czy wolicie 4 skoki czy auto bh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 30 Kwietnia 2014 #149202 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Lepszy auto bh . 4skoki odpadaja ,cyber ma 6 i to starczy. Klasa fajna mozna testowac . A tak propo skoro tu jestem,chcialbym poruszyc temat sg.Chodzi mi bardziej o to aby dzialka mogly stac po kilka rund w miejscu,az do zniszczenia. Jak tak bedzie to mozna hp sg zmniejszyc zeby bylo latwiej je zepsuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149203 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 tetra a jak ktos z ct polozy sg na respie tt na mapie de_westwood (albo innej) ? to wiesz co sie wtedy bedzie dzialo =@ co do hp to tez jestem za lekkim zmniejszeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 30 Kwietnia 2014 #149204 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Bloody od hen hen dawna nie mozna stawiac z sg na respa, wiec tutaj raczej problemu nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 30 Kwietnia 2014 #149208 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Klasa z Sentry gunem będzie klasą bardzo mocną. Co runda jedno działko? Przesada. Do tego dużo kondy - klasa ta w ciągu chwili przebiegnie na połowę mapy i postawi działko, sporo graczy zostanie uwięzionych i będzie kampić zamiast wykonywać cele, bo przecież nie mogą wyjść zza rogu, bo sentry gun. Tak dzieje się teraz bardzo często na takich mapach jak choćby westwood. Jestem na nie, na razie jako jedyny ; ) Dodam jeszcze, że wyobraźcie sobie, że na danej mapie gra 3-4 rambo i każdy z nich co rundę stawia działko. Wtedy już nie będzie żadnej gry, każdy będzie kampić po kątach poza zasięgiem działek i czekać aż może ktoś nadbiegnie, kogo by można zabić z ukrycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149210 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 think ale chodzi o taki SG że jak inżynier musi je budować to zabiera mu czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149231 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie. Klas premium jest wystarczająco i są dobrze zmodyfikowane. Dodawanie kolejnych mocnych klas premium jest zbędne. Pomyślcie o klasach zwykłych a nie tylko o premium. Jest wystarczający haos przez niektóre klasy premium takie jak "cybersuit" ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150045 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jestem na TAK, tylko zostawic tylko skoki bez auto bh. Po za tym klasa fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152170 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Na Nie. Wyobraźcie sobie 4 ludzi z tą premką, 4 sg w różnych miejscach. Nie dało by się wtedy grać, myślę że odstraszyło by wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 9 Maja 2014 #152236 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Jak dla mnie to jest fajna klasa. Była ona na serwerze dawno temu i nie byłą premium nazywała się inżynier starsi będą pamiętać . I był bym za tym żeby ta klasa wróciła miała na nożu klucz i uderzając o ziemie parę razy powstawało działko nie takie jak sg obecne ale fajne to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 13 Maja 2014 #153586 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Klasa mi się podoba ,tylko zabrał bym jej te 4 skoki a zostawił autoBh .Nie wiem czy klasa się sprawdzi ,mogą być problemy z tym Sg i nie tylko ,jest ono trudne do rozwalenia ,klasa ta na pewno była by jedną z lepszych .Jeżeli uda się zrobić tak zęby miała ona słabsze Sg to być może pojawi się na serwerze . Pozdrawiam FiGhT3r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 13 Maja 2014 #153587 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi