Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148327 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry:hope Godzina, data zdarzenia:20:50 Mapa:nie pamietam STEAM_ID / IP:no steam Uzasadnienie: Witam , znów dostałem za nic bana , jakiś koleś o chińskim nicku zacząl wyzywać mnie , że niby mam wh aima i nie wiadomo co jeszcze wbił admin i odrazu ban ... zaraz wrzucam ssy i wkurza mnie to już ciągle za nic mnie banujecie... ogar troche.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148328 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Bana dostałeś od admina SŁODZIAK. Poczekajmy na jego wypowiedź oraz dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148329 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 gdzie teraz moge znaleźć ssy w plikach? cstrike i hf to sa te stare co mialem a nowe ? jakoś ten admin co mnie zbanował nie interesuje sie tym ,żeby dać dowody ... to zbanował mnie bez podstawnie ? bo komuś nie pasowało ,że go zabijam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148332 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 chodzi mi o half life , ok sorry , to czekamy. Dowodów nie ma to i bana być nie powinno ... jak można na słowo płaczka co ma staty 2/3 uwierzyć ,że mam cheaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 27 Kwietnia 2014 #148334 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nie dostałeś sreenów i dlatego ich nie możesz znaleźć. Poczekaj na wypowiedź admina banującego, którym jest SLODZIAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Kwietnia 2014 #148354 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 @Pos. Nie żeby mi to przeszkadzało, ale EvO napisał to samo, więc dziwie się, że nie dostałeś warna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148378 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Sekunda. Ściągam demko z HLTV. Dostałeś bana za aima, bo moim zdaniem to był aim. Zaraz sprawdzę i rozpisze demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148383 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Sekunda. Ściągam demko z HLTV. Dostałeś bana za aima, bo moim zdaniem to był aim. Zaraz sprawdzę i rozpisze demko. nie mialem aima , daj screeny to zobaczysz ,ze nic nie mam , Jasne demko ... nie potrafil odpisać kilka godzin , też byłbym wstanie zmontować takie demko , że każdy na nim miałby aima i co tylko bym chciał wiec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148388 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 http://speedy.sh/QF5eZ/hope.dem 2:47 - celownik przeskakuje z jednego na drugiego z prędkością światła Nawet nie oglądałem dalej... Jeśli będzie taka potrzeba to rozpiszę bardziej szczegółowo, ale sami sobie zobaczcie to demko w tym momencie i też uznacie, że nie ma sensu dalej oglądać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148389 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Ewidentnie na demku jest parę akcji spalonych, kilkanaście sekund po tym co podał SŁODZIAK pięknie widać jak zdjąłeś 2-ch (oczywiście celownik sam wleciał im na hs). Bez Ub. Jedynym wyjściem jest zrobienie 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148390 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi