Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146772 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nick:Th4r Wiek:28 lat Doświadczenie (w byciu adminem):8lat Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:11 lat Steam ID: STEAM_0 : 1 : 17019126 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Th4r/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: często gram, nie podejmuje pochopnych decyzj.Będe dbał o milą atmosfere na serwerze pomagał nie doświadczonym graczom Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: a to różnie od 4 do 10 godzin czasem wiecej Kontakt: feecebook lub gg forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146778 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Jasne że na TAK!!! Widuje kolegę często i gęsto na serwerze Miły,zgłasza na U@ Spełnia wszelkie wymagania wiec przyda się wsparcie dla nas Powodzenia...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 23 Kwietnia 2014 #146808 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja NEUTRAL . Jeśli chodzi o serwer to na TAK! Jeżeli zaś o forum NIE Kryteria i wzór podania na admina ODD2 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Masz zaledwie 47minut na forum - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 80h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Kwietnia 2014 #146824 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wszystkie wymagania spełniasz oprócz jednego mianowicie nie odwiedzasz i nie wypowiadasz się na forum dopóki tego nie poprawisz będę na nie. Masz poprawione szerloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Kwietnia 2014 #146828 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wszystkie wymagania spełniasz oprócz jednego mianowicie nie odwiedzasz i nie wypowiadasz się na forum do puki tego nie poprawisz będę na nie dopóki * :XX Ja też jestem na neutral. Grasz bardzo często na serwerze, ale na forum Ciebie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Kwietnia 2014 #146830 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wszystko ładnie, wszystko pięknie. Godzinki są i to masa, kultura jest, steam jest. Tylko masz zaledwie 49minut na forum. Popraw aktywność i bedzie git tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146835 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Aktywność na forum nie ma żadnego znaczenia. Podanie dotyczy adminowania na serwie i tam aktywność jest najważniejsza. Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 23 Kwietnia 2014 #146841 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Na serwerze jest praktycznie cały czas, nie sprawia żadnych problemów. Nie pamiętam, żebym choć raz musiała upomnieć go za cokolwiek, a forum to drobiazg TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146899 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja jestem na tak. Jesteś często na serwerze,nie spinasz. Tylko popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146933 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Jestem na tak ! -ogarniety -wiek - skiil w cs'ie ;x Th4r jestem z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 23 Kwietnia 2014 #146957 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Na tak, widzę praktycznie cały czas na serwerze. Ogarnięty, w końcu ma swoje lata . Myślę, że podoła i można mu zaufać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146958 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nie lubię Cie bo jesteś za dobrym graczem, ciśniesz niemiłosiernie, karasz okrutnie... ale nie jest to plebiscyt żalów a wszystkie wymagania spełniasz, podczas gry nie sprawiałeś nigdy problemów, jesteś opanowany, trafnie zgłaszasz podejrzanych typów i chciałbym móc współpracować z Tobą. Zdecydowane TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147085 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Po coś są te wymagania wypisane.... Neutral ze względu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Kwietnia 2014 #147268 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi