Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146388 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Tak jak w temacie. Potrzebuje spolszczenie polskiego komenta do fify 14 bo mam obecnie angielski ale nie można go zmienić. Gdyby ktoś z was znalazł ( tylko działający) to prosiłbym aby podał tutaj dl do niego. ( + dla znalawcy) Z góry dzięki. @Edit Mam z fife z neta, nie oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 22 Kwietnia 2014 #146495 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Masz oryginał czy nie? http://www.youtube.com/watch?v=aKuZkytbk7s to powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Kwietnia 2014 #148029 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Problem rozwiązany? Proszę o jaką kolwiek informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148130 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nie jest rozwiązany. Potrzebuje pl komenta do Fify 14 z neta. Nie posiadam oryginała. Szukałem ale nie mogę znaleźć, jeśli ktoś by znalazł działającego to prosiłbym o podesłanie linku tutaj bądź PW jak kto woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Maja 2014 #151362 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Brak zainteresowania ze strony autora Tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Maja 2014 #151363 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi