pionteczekessa Napisano 19 Kwietnia 2014 #145548 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 [align=center]Imię: Karol Wiek: 14 Kontakt[steam/Gadu-Gadu]: 37818811, redsikxd Staż na forum: Od sierpnia 2013. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Duże. PS: Proszę nie pisać, że nie ogarnę 3 funkcji na raz, bo grafik i admin dd2#2 zabierają mi maksymalnie 2 godziny dziennie . Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Grafik, admin dd2, admin jailbreak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9/10 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Godzina, dwie, trzy dziennie, w zależności od dnia. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center]Pozdro 600 [/align] [align=center] [/align] [align=center]Siema, miałbyś trochę czasu żeby udzielić mi wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mordeczko, jasne! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaczniemy tak jak zwykle. Napisz jak się nazywasz, ile masz lat i gdzie mieszkasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Adrian, mam 16 lat, pochodzę z Koszalina, który jest w woj. zachodnio-pomorskim. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy podoba Ci się Koszalin? Może chciałbyś mieszkać gdzie indziej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze, Koszalin to jest wiocha, nie ma co w niej robić. 2 orliki na krzyż i centra handlowe, ale kocham to miasto ?. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co robisz w wolnym czasie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolny czas spędzam z przyjaciółmi, chyba że pogoda jest zła to spędzam go przed komputerem, ew. PS3. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej muzyki słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przeważnie hip-hop/rap, ale przy lolu wpadnie dj/electro/house. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje zainteresowania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak chyba każdego w tym wieku: dziewczyny, chlanie, ćpanie i gry. :3 [/align] [align=center] [/align] [align=center]Posiadasz jakieś zwierzęta? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Posiadam 2 pieseły. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz może brata albo siostrę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie, jedynak ?. PS: Chudy współczuję. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolisz spędzać czas na świeżym powietrzu czy przed komputerem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na świeżym powietrzu wraz z kolegami oraz koleżankami. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaka była najśmieszniejsza sytuacja w Twoim życiu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kiedy Chudy poszedł wystraszyć Boundera. Wtedy na TS śmialiśmy się z 30minut. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W jaki sposób znalazłeś się na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Poprzez serwery wiaderko, kiedy szukałem ciekawego jailbreaka. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kiedy udało Ci się zdobyć pierwszą rangę na mh i jaka to była ranga? [/align] [align=center] [/align] [align=center]O jejku, żebym pamiętał, ale chyba po 2-3 tyg na JailBreak ludzie pisali żebym złożył podanie na admina i tak zrobiłem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jail Ci się już znudził czy czasem tam zaglądasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na jailu nie byłem od ponad pół roku. Znudził się i mam coda . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pod koniec wywiadu zadam Ci parę krótkich pytań, gotów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dawaj Muciacios. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cod mod czy FFA? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cod [/align] [align=center] [/align] [align=center]AWP czy M4? [/align] [align=center] [/align] [align=center]M4 [/align] [align=center] [/align] [align=center]CS 1.6 czy go? [/align] [align=center] [/align] [align=center]1.6 [/align] [align=center]PS3 czy PC? [/align] [align=center] [/align] [align=center]PS3 [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję za poświęcony czas na wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub zapodać jakiś film? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam Chudego. "Buła łokieć kołowrotek". Bajo :*. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Narka . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wyżej wspomniany film:[/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145549 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ten pozdro to całkiem inteligentna, piękna, wspaniała osoba. Freezu masz moje tak miło mi się z tobą wywiad prowadziło w szczególnie cześć której tutaj nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145552 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Zamknij swoją mordę tam Pozdruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145553 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ale to już było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 19 Kwietnia 2014 #145556 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Dokładnie jak napisał adonai. Ten wywiad wygląda tak samo jak wiele innych, pytania przewałkowane już, ale myślę, że jeszcze się rozkręcisz więc mogę być na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Kwietnia 2014 #145577 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Hahahahahaha rozwaliło mnie to : Nie, jednak <3 PS: Chudy współczuje . Jasne, że na tak, tylko czy ogarniesz redaktora, admina i jeszcze grafika? Z tymi pytaniami, to są normalne tzn. jak coś powiedział/napisał jak kto woli to nie pytałeś się rzeczy odnośnie tego tematu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 20 Kwietnia 2014 #145578 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jestem Neutralnie nastawiony co do tego podania. Pytania się przejadły, w dodatku kandydat niezbyt ciekawy, zapomniał dodać jeszcze że lubi się odpalać w grze (chyba każdy wie o co chodzi?) A tekst z Chudym, wątpie aby to go rozbawiło.. ps. Jak już robić wywiady to z gwiazdami które się wznoszą a nie które wyblakły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145586 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ahaha wywiad jak wywiad lecz odpowiedź Consecuente mega ahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 #145590 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wywiad krótki i pytania się powtarzają. Lecz redaktorów jest mało więc można Ci dać na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145612 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Redaktor się przyda, a wywiad jest ciekawy i interesujący. Tylko pytania się już pojawiły w poprzednich wywiadach, ale jestem skłonny dać tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 20 Kwietnia 2014 #145622 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Bonus BGC, omg :fool: Jestem na tak, myślę że się rozkręcisz z kolejnymi wywiadami, zawsze rangę można szybciej stracić niż dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145852 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wywiad zbytnio mnie nie przekonał, ale po dłuższej rozmowie z Tobą daję tak. Myślę, że w okresie próbnym dasz sobie radę. Tylko rób tak, jak mówiłeś! : ))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145854 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi