tetra Napisano 18 Kwietnia 2014 #144836 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 1. Imię: Kacper 2. Kontakt: steam , forum 3. Lokalizacja: Elbląg 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 2-4h dziennie . 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 6h . 6. Posty (min. 50 sensownych): są . 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Przede wszystkim chciałbym pomóc naszej cudownej administracji .Spędzam bardzo dużo czasu na forum , jestem niemal cały czas dostępny dla graczy jak i zwykłych użytkowników . :help: 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jestem wszechstronny , pozostawię tą decyzje dla administracji . 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jak najbardziej ! Nie ma osoby , z która bym się nie dogadał . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: tak . 11. Coś o sobie: No więc tak : Mam na imię Kacper , urodziłem się w 1993 roku Aktualnie nie uczę się . Skończyłem Liceum Ogólnokształcące o profilu pedagogicznym :crazy: .Do pracy jak na razie nie chodzę , wakacje blisko wiec za jakiś czas będę wyjeżdżał poza granice kraju zarobić parę grosza na 'sezonówkach' Ale jak na razie jestem wszem i wobec dostępny dla graczy . Mam wiele wolnego czasu , wiec próbuje go w jakiś sposób załatać . Jak wiecie jestem w unban team , myślę ze sprawdzam się tam jako admin . Jestem człowiekiem , który lubi piąć się w górę przy czym stawać na przeciwko nowych wyzwań . Dlatego składam te podanie Skopowioalem to z poprzedniego popdania, poniewaz nic sie nie zmienilo. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem , ale już zapomniałem jak to wszystko wygląda, myślę ze podołam z czasem . 13. Obowiązkowe mikro: da się zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Kwietnia 2014 #144846 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak Chłopak ogarnięty, kulturalny, aktywny na forum i w grze rownież , znakomicie wywiązuje sie jako członek ubt. Poczytaj troche o skrypcie i bedzie tak w 100%. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144847 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak: - jesteś kulturalny, ogarnięty - Ze swoich obecnych funkcji wywiązujesz się bardzo dobrze więc myślę, że sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 18 Kwietnia 2014 #144875 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jak najbardziej na TAK -ogarnięty -AKTYWNY -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Kwietnia 2014 #144880 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na TAK: -Aktywny na forum -Wywiązuje się z swoich obowiązków -Miły -Ogarnięty Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144920 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak ze względu na aktywność,wyżej piszą,że jesteś pomocny,miły i kulturalny to tym bardziej podnosi status podania,że tak powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144960 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na TAK +Aktywność na forum +kultura +pomocny +za wywiązywanie się z obowiązków ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #142543 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na Tak -aktywny -pomocny -mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145065 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak, z obecnymi rangami jakie posiadasz radzisz sobie przyzwoicie, więc myślę, że z moderatorem również byś sobie poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Kwietnia 2014 #145092 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Godny kandydat tej funkcji bardzo sympatyczny jak i kulturalny jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Kwietnia 2014 #145118 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Pozytywna postać. Od samego początku powstania 4funa czujny i pracowity, chyba nigdy nie odmówił będąc proszonym o pomoc. Wdrapuje się na kolejne szczeble poprzez działanie, a to się ceni. Na minus niedawne zamieszanie na codzie, jednak widziałem z jakim bólem akceptował swoją pomyłkę. Zdarza się. Widać, że mu zależy. Wolałbym, żebyś skupił się na obecnie sprawowanych funkcjach, ale po przyznaniu ci kolejnej chyba nikt nie mógłby mieć żadnych pretensji. Jeśli wyjazd do pracy wiązałby się z dłuższym rozbratem z MH, niestety należałoby to dopisać po stronie minusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145156 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na TAK + Aktywnosc + Wywiazuje sie z kazdej swoje rangi mysle ze i ta ogarnie + Jest kulturalny i pomcny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 19 Kwietnia 2014 #145157 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na Tak . Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Ogarnięty Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145305 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 na tak wymagania spełnione ogarnięty kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 #145623 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. Tetra się stara, żeby pomóc, a to się liczy. Ogarnia, więc z funkcją pewnie sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Kwietnia 2014 #145625 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jestem na TAK chłopak miły, ogarnięty ,aktywny na forum ,zawsze służy pomocą .;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 20 Kwietnia 2014 #145716 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Oczywiście wielkie Tak. Tetra to bardzo pozytywna i ogarnięta postać. Doskonale się nada na funkcję Moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145734 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Oczywiście że tak. Miałem przyjemność z nim pograć jak i pogadać, pokazuje że mu zależy, kulturalny, pracowity i sumienny Reszta w punktach jest na + więc trzeba dać mu szanse ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145735 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mily gosc, ogarnia co ma ogarniac, dobrze spisuje sie w swojej pracy. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145737 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie znam Cię zbyt długo, ale zawsze, gdy do Ciebie napisałem starałeś się pomóc. Tetra, osoba miła, pomocna, kulturalna, więc moim zdaniem nadaję się on na te stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145777 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Doceniamy twój wkład i zaangażowanie i jeśli dalej utrzymasz taki poziom, na pewno to docenimy. Chcemy, abyś skupił się na tym, co wychodzi ci bardzo dobrze, dlatego obowiązki moderatora powędrowały do innych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145778 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi