JNSRR Napisano 17 Kwietnia 2014 #144371 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 1. Imię: Dawid 2. Kontakt: skype, steam, forum, gg. 3. Lokalizacja: Poznań 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: około 4h. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): tak jak cs. 6. Posty (min. 300 sensownych): jest. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym wprowadzić fajną atmosferę, pomagać graczom jak mogę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie, głównie skupił bym się na działu OFF-Topick. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Siemka, jestem Dawid i mieszkam w Poznaniu. Urodziłem się w tym mieście. Słucham muzyki typu rap, ulubionym wykonawcą jest: z Polski: Peja, a z zagranicy: Eminem <3. Mój nick w CS: JN$RR, nick powstał w okolicznościach turnieju szkolnego w CS. Pierw nick miał coś mi ułożyć, lecz zdecydowałem że "bez przekazy" będzie lepszy. Tak powstał mój nick "JN$RR", nikt jak pierwszy raz na serwer nie umiał wymówić tego nicku, z czasem przyszły "ksywki": Dolec, Stolec ( ), JNSRR. Najbardziej używam "Dolec". 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak jest to najbardziej ogarnięty prze zemnie skrypt. Byłem moderatorem na mpcforum.pl oraz miałem sam forum (kilka) i byłem modkiem pełno razy. 13. Obowiązkowe mikro: jest. (znalazłem czas na wszystko i zostało jeszcze trochę , wiem może nie jestem z Wami aż tak długo lecz to nadrobię ) @edit Nie jestem łowcą rang, co do grafika musiałem zrezygnować bo mi program nawalił i nie mogłem go naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2014 #144403 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Niestety jestem na NIE. Widzę, że jesteś "łowcą rang", składasz podania na wiele funkcji. Lecz jak dojdzie co do czego to się za dobrze nie wywiązujesz ( np. jako grafik. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144410 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Tak jak kolega wyżej, składasz podania na wszystkie posady praktycznie i nie wywiązujesz się zbytnio ze swoich obowiązków na obecnych posadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144426 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Zdecyduj sie co byś chciał osiągnąć. Składasz podanie a następnie piszesz ze nie masz czasu, złożyłeś podanie na grafika a teraz na moda. Ja bym się nad Tobą zastanowił bo jeżeli nie masz czasu na sprawowanie funkcji xyz, to czy będziesz miał czas na moda oraz grafika jeżeli podanie zostanie zaakceptowane. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2014 #144442 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 O ile mnie pamięć nie myli, nie dawno odszedłeś, zrezygnowałeś z funkcji, a tu już podanko na Moda, na nie. Wykaż się większym zaangażowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Kwietnia 2014 #144453 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na nie. Składasz podania i potem uciekasz, nie przekonałeś mnie do siebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144483 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na n ie ciągle składasz podania a później rezygnujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144567 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Skaczesz z kwiatka na kwiatek ... Na grafika się nie dostałeś ,to walcz o tą posadę i pokaż że Ci zależy ,a nie od razu zmieniasz kolorek na zielony i na moda lecisz .Trzymaj się grafiki bo dobrze Ci to wychodzi . Ja jestem na NIE .Nie widzę Cię jako Moderatora ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Kwietnia 2014 #144637 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na nie, co chwile składasz na coś podanie, po tygodniu też zrezygnujesz? PS. ma być 300 sensownych postów, a nie mających na celu tylko wbicie postu... Mógłbym Ci wypisać wiele Twoich bezsensownych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Kwietnia 2014 #144641 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 "Zaspamowałem całe forum :D" ~JNSRR Aktualnie posiadasz 301 postów na koncie, a gdy otworzono podanie na moderatora zacząłeś spamować po całym forum żeby tylko wbić te posty. Na nie, posiedź dłużej i pokaż że Ci zależy na tej randze i nie zrezygnujesz po kilku dniach tak jak poprzednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Kwietnia 2014 #144643 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Kolego, niezdecydowany jesteś. O ile mnie pamięć nie myli, tydzień czy dwa temu kazałeś zamknąć swoje podanie na jednym z serwerów. Powód: brak czasu. Trochę niepoważnie z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Kwietnia 2014 #144644 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi