.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Kwietnia 2014 #143914 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Data i godzina ZDARZENIA: 5 min temu Nick Admina / gracza, ktory zawinił: Adonai29 i Bocisław Dowody: http://speedy.sh/hn5mP/pierwsza-prosba.rar http://speedy.sh/KmB4W/druga-prosba.rar http://speedy.sh/MWvVA/a-tu-admini.rar Świadkowie: 1head1shot bo jego też ta mina tam zabiła a admini nic z tym nie robią Uzasadnienie: Byłem dawniej tu adminem ale takiego olewania to tutaj nie było, miałem ładne staty graliśmy itallie 2, kolega o nicku Vegetta kład miny przed wejściem do domku co jest zabronione. Napisałem raz na u@( nawet zapytałem i poprosiłem) zero odzewu, po chwili napisałem drugi raz też nic olewka totalna!!!. Dowody są świadka mam bo też wpadł w te minę bo ten gracz stawiał ją parę rund w tym samym miejscu. Dlatego mam nadzieje że ta skarga nie będzie zamknięta od tak, i jeśli będzie HLTV to też postaram się je tu wstawić. Dziękuję za uwagę Edit/// Chudy człowieku widzisz co robisz?. Jeśli typuję kolegę jako świadka za co mu dajesz 1 punkt?. Proszę o ostrzeżenie dla Chudego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143917 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Dokładnie tak zgadzam się słuszna skarga gdyż jak wbiegałem do domku po hosty oczywiście rzecz biorąc to w drzwiach wpakowałem się w miny jednak co pewnie gracz o nicku "Vegetta" nie przeczytał regulaminu txt.....bym zapomniał pisałem na u@ a admini oczywiście nie zareagowali... Pozdrawiam 1head1shot PS:http://iv.pl/viewer.php?file=18334574691920910748.jpg były idealnie postawione w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Kwietnia 2014 #143929 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Poczekajmy na wypowiedz oskarżonego/nych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #144005 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 .::Sniper::. kolego na ostatnim screenie jest jeszcze admin Om!, więc jest 2 podstawowych adminów. Ja mam admina do pomocy, jak widzę, że są admini na serwerze, to skupiam się tylko i wyłącznie na grze i możliwe, że nie zauważyłem jak pisałeś na @. Dodam, że mi też się należy odrobina rozrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Kwietnia 2014 #144008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie wplątujmy w to admina Omi ponieważ wiem o tym ze w danej chwili miał on problemy z adminem ,poczekajmy jeszcze trochę na Bocisława .Adonai masz admina do pomocy ,lecz jednak dalej go masz .Wiem ze należny Ci się jak to ująłeś " odrobina rozrywki" ale gdy widzisz ze dzieje się coś złego myślę ze również powinieneś zareagować ,nawet w takiej sytuacji gdy na serwerze jest admin który nie ogarnia z niewiadomych przyczyn .Wiec proszę aby takie sytułacje się nie powtarzały ,gdy zauważysz ze dany admin nie reaguje proszę ty zrób to co on powinien ,a co z robić i gdzie zgłosi takiego admina który nie wywiązuje się z swoich funkcji pewnie doskonale wiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Słuchaj zobacz na screena nr 2 widać tam, że byłem cały czas w grze, więc trudno ocenić kto gdzie podkłada miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Kwietnia 2014 #144065 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No ok ale admin powinien w sytuacji takiego zgłoszenia zejść na specta i zobaczyć jak gracz stawia miny,upewnić się czy są one położone prawidłowo jeżeli nie powinien dać stosownego bana a nie siedzieć w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144072 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 owszem stawialem miny w przejsciach i czytalem regulamin ale zapewne nie zauwazylem tego ze nie mozna stawiac przed drzwiami . gdy gralem pare dni wczesniej ktos tez stawial tak miny i admini nic do nie go nie mowili wiec sorry nastepnym razem nie bede stawial juz w zadnych przejsciach .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144077 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Pisałem już, że było 2 podstawowych adminów, a ja nie jestem w stanie ogarnąć każdego serwera.Też chciałbym troszeczkę sobie pograć bez spamu. Dodam jeszcze raz, jeżeli widzę, że są admini, to staram się im nie wtrącać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Kwietnia 2014 #144167 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Vegetta stawiaj miny troche przed przejsciem w samych drzwiach jest to utrudnienie bo nie idzie ich przeskoczyc dlatego jest to zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Kwietnia 2014 #144971 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Skarga ta jest słuszna ,dziękuje za zdjęcia które umieściłeś z zaistniałej sytuacji co do admina Bocisława na pewno zostaną wyciągnięte konsekwencje .Sytuacje w których admin nie reaguje na u@ nie powinny się zdarzyć pełni tą funkcje nie po to żeby sobie spokojnie ,bezinteresownie grac,a po to by pilnować porządku na serwerze i każde złamanie regulaminu przez gracza wynagradzać stosownym banem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144993 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 widzę sytuacja ogarnieta temat zamykam Fighter wie co ma dalej robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144994 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi