.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Kwietnia 2014 #143914 Napisano 16 Kwietnia 2014 Data i godzina ZDARZENIA: 5 min temu Nick Admina / gracza, ktory zawinił: Adonai29 i Bocisław Dowody: http://speedy.sh/hn5mP/pierwsza-prosba.rar http://speedy.sh/KmB4W/druga-prosba.rar http://speedy.sh/MWvVA/a-tu-admini.rar Świadkowie: 1head1shot bo jego też ta mina tam zabiła a admini nic z tym nie robią Uzasadnienie: Byłem dawniej tu adminem ale takiego olewania to tutaj nie było, miałem ładne staty graliśmy itallie 2, kolega o nicku Vegetta kład miny przed wejściem do domku co jest zabronione. Napisałem raz na u@( nawet zapytałem i poprosiłem) zero odzewu, po chwili napisałem drugi raz też nic olewka totalna!!!. Dowody są świadka mam bo też wpadł w te minę bo ten gracz stawiał ją parę rund w tym samym miejscu. Dlatego mam nadzieje że ta skarga nie będzie zamknięta od tak, i jeśli będzie HLTV to też postaram się je tu wstawić. Dziękuję za uwagę Edit/// Chudy człowieku widzisz co robisz?. Jeśli typuję kolegę jako świadka za co mu dajesz 1 punkt?. Proszę o ostrzeżenie dla Chudego
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143917 Napisano 16 Kwietnia 2014 Dokładnie tak zgadzam się słuszna skarga gdyż jak wbiegałem do domku po hosty oczywiście rzecz biorąc to w drzwiach wpakowałem się w miny jednak co pewnie gracz o nicku "Vegetta" nie przeczytał regulaminu txt.....bym zapomniał pisałem na u@ a admini oczywiście nie zareagowali... Pozdrawiam 1head1shot PS:http://iv.pl/viewer.php?file=18334574691920910748.jpg były idealnie postawione w drzwiach
FiGhT3r Napisano 16 Kwietnia 2014 #143929 Napisano 16 Kwietnia 2014 Poczekajmy na wypowiedz oskarżonego/nych.
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #144005 Napisano 16 Kwietnia 2014 .::Sniper::. kolego na ostatnim screenie jest jeszcze admin Om!, więc jest 2 podstawowych adminów. Ja mam admina do pomocy, jak widzę, że są admini na serwerze, to skupiam się tylko i wyłącznie na grze i możliwe, że nie zauważyłem jak pisałeś na @. Dodam, że mi też się należy odrobina rozrywki
FiGhT3r Napisano 17 Kwietnia 2014 #144008 Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie wplątujmy w to admina Omi ponieważ wiem o tym ze w danej chwili miał on problemy z adminem ,poczekajmy jeszcze trochę na Bocisława .Adonai masz admina do pomocy ,lecz jednak dalej go masz .Wiem ze należny Ci się jak to ująłeś " odrobina rozrywki" ale gdy widzisz ze dzieje się coś złego myślę ze również powinieneś zareagować ,nawet w takiej sytuacji gdy na serwerze jest admin który nie ogarnia z niewiadomych przyczyn .Wiec proszę aby takie sytułacje się nie powtarzały ,gdy zauważysz ze dany admin nie reaguje proszę ty zrób to co on powinien ,a co z robić i gdzie zgłosi takiego admina który nie wywiązuje się z swoich funkcji pewnie doskonale wiesz .
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144012 Napisano 17 Kwietnia 2014 Słuchaj zobacz na screena nr 2 widać tam, że byłem cały czas w grze, więc trudno ocenić kto gdzie podkłada miny.
FiGhT3r Napisano 17 Kwietnia 2014 #144065 Napisano 17 Kwietnia 2014 No ok ale admin powinien w sytuacji takiego zgłoszenia zejść na specta i zobaczyć jak gracz stawia miny,upewnić się czy są one położone prawidłowo jeżeli nie powinien dać stosownego bana a nie siedzieć w grze.
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144072 Napisano 17 Kwietnia 2014 owszem stawialem miny w przejsciach i czytalem regulamin ale zapewne nie zauwazylem tego ze nie mozna stawiac przed drzwiami . gdy gralem pare dni wczesniej ktos tez stawial tak miny i admini nic do nie go nie mowili wiec sorry nastepnym razem nie bede stawial juz w zadnych przejsciach ..
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144077 Napisano 17 Kwietnia 2014 Pisałem już, że było 2 podstawowych adminów, a ja nie jestem w stanie ogarnąć każdego serwera.Też chciałbym troszeczkę sobie pograć bez spamu. Dodam jeszcze raz, jeżeli widzę, że są admini, to staram się im nie wtrącać.
jar|luki Napisano 17 Kwietnia 2014 #144167 Napisano 17 Kwietnia 2014 Vegetta stawiaj miny troche przed przejsciem w samych drzwiach jest to utrudnienie bo nie idzie ich przeskoczyc dlatego jest to zakazane
FiGhT3r Napisano 18 Kwietnia 2014 #144971 Napisano 18 Kwietnia 2014 Skarga ta jest słuszna ,dziękuje za zdjęcia które umieściłeś z zaistniałej sytuacji co do admina Bocisława na pewno zostaną wyciągnięte konsekwencje .Sytuacje w których admin nie reaguje na u@ nie powinny się zdarzyć pełni tą funkcje nie po to żeby sobie spokojnie ,bezinteresownie grac,a po to by pilnować porządku na serwerze i każde złamanie regulaminu przez gracza wynagradzać stosownym banem .
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144993 Napisano 18 Kwietnia 2014 widzę sytuacja ogarnieta temat zamykam Fighter wie co ma dalej robic
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144994 Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
3
1
Popularne Dni
17 Kwi
6
16 Kwi
4
18 Kwi
3