Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Propozycja Idiola/ karaoke ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co wy na to, aby przed świętami z organizować sobie jakieś karaoke czy coś w tym stylu?

Oczywiście wszystko najpierw ustaliłoby się z Górą, ale tak wstępnie chciałbym wiedzieć ilu z was miałoby ochotę pośpiewać czy to duecie czy tez solo :)? Chętni niech piszą w tym poście. :)

Mam nadzieje, że jest tutaj jeszcze więcej osób, które chciałby pokazać swoje ukryte i zarazem zmysłowe talenty.

Prosze nie zamykać tego tematu, bo pewnie wasz szeryf się ttutaj wypowie. Mówie otwarcie, że nie chce być żadnym jury, prowadzący, itp, a bardziej kręci mnie zaśpiewanie czegoś, dlatego tez będę wdzieczny, jeżeli z osób, które są tym zainteresowane wyłanią się sedziowie i prowadzący, bo ja podsunąłem tylko pomysł.

Jestem za. Ale można było by pomyśleć jeszcze o jakimś dj,który codziennie puszczał by muzykę w godzinach pasujących mu. Sądzę,że umiliło by to pobyt na naszym ts3. 

Moim zdaniem to świetny pomysł. Dość dawno był konkurs idol i kiedy jeszcze było mało slotów na TS, to nie dało się na niego wejść, bo wszyscy siedzieli i słuchali. Ubaw był straszny. Ogólnie wyglądało to tak, że było 3/4 jury, które wydawało oceny od 1 do 10 oraz prowadzący, który mówił, kto ma wystąpić i puszczał muzykę oraz był adminem kanału oraz udostępniał głos osobom, które miały w danym momencie śpiewać. Były na TS zrobione specjalne ragi przez jupika, który wtedy się TS zajmował i zapisy na forum. Oczywiście jeśli ktoś chciał wystąpić w trakcie, to pisał do prowadzącego. Ogólnie bardzo fajna sprawa.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...