Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141320 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam, co wy na to, aby przed świętami z organizować sobie jakieś karaoke czy coś w tym stylu? Oczywiście wszystko najpierw ustaliłoby się z Górą, ale tak wstępnie chciałbym wiedzieć ilu z was miałoby ochotę pośpiewać czy to duecie czy tez solo ? Chętni niech piszą w tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Kwietnia 2014 #141334 Administrator Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jak najbardziej jestem za tym pomysłem. Dawno nie było u nas czegoś takiego. Przy okazji jest to pewna forma reklamy na rozwój naszego ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 10 Kwietnia 2014 #141341 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja nie mam mic, ale mogę uczestnikom muzykę puszczać, ale najlepiej zacząć koło godziny 17:00-17:30. Dodatkowo każdy może tylko i wyłącznie RAZ zaśpiewać jeżeli będzie duża ilość uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Kwietnia 2014 #141344 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Chętnie posłucham jak aquax śpiewa pomysł fajny fajnie by było jeżeli mogłyby śpiewać dwie osoby w duecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141377 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jestem na tak, będzie dobra zabawa, chętnie bym coś zaśpiewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141451 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jestem za, byłaby to świetna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Kwietnia 2014 #141523 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No oczywiście, że pomysł bardzo dobry. Chętnie posłucham jak śpiewacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141590 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Wszystkie chwyty dozwolone ! Można spiewać, grać, tanczyć, dosłownie wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Kwietnia 2014 #141650 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zdecydowanie na tak, dawno nie było żadnego konkursu typu idol Więc najwyższa pora coś zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 11 Kwietnia 2014 #141658 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No luzik chce być jurorem znam się na wszystkim na śpiewaniu już w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Kwietnia 2014 #139701 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 JESTEM NA TAK !! Będę spięwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142272 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Mam nadzieje, że jest tutaj jeszcze więcej osób, które chciałby pokazać swoje ukryte i zarazem zmysłowe talenty. Prosze nie zamykać tego tematu, bo pewnie wasz szeryf się ttutaj wypowie. Mówie otwarcie, że nie chce być żadnym jury, prowadzący, itp, a bardziej kręci mnie zaśpiewanie czegoś, dlatego tez będę wdzieczny, jeżeli z osób, które są tym zainteresowane wyłanią się sedziowie i prowadzący, bo ja podsunąłem tylko pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142380 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Jestem za. Ale można było by pomyśleć jeszcze o jakimś dj,który codziennie puszczał by muzykę w godzinach pasujących mu. Sądzę,że umiliło by to pobyt na naszym ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142407 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Tornad, nie wiem czy wiesz, ale mamy takiego jednego skubańca na sieci, który buja dobrze, ale u niego to z czasem lipa, wiec trzeba kogoś poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142450 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Moim zdaniem to świetny pomysł. Dość dawno był konkurs idol i kiedy jeszcze było mało slotów na TS, to nie dało się na niego wejść, bo wszyscy siedzieli i słuchali. Ubaw był straszny. Ogólnie wyglądało to tak, że było 3/4 jury, które wydawało oceny od 1 do 10 oraz prowadzący, który mówił, kto ma wystąpić i puszczał muzykę oraz był adminem kanału oraz udostępniał głos osobom, które miały w danym momencie śpiewać. Były na TS zrobione specjalne ragi przez jupika, który wtedy się TS zajmował i zapisy na forum. Oczywiście jeśli ktoś chciał wystąpić w trakcie, to pisał do prowadzącego. Ogólnie bardzo fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142583 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Jestem za, jeżeli ten konkurs będzie robiony na poważnie, a nie dla jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142585 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 jestem za fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Kwietnia 2014 #142782 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Jest dużo odpowiedzi "ZA" konkursem, teraz niech H@ podejmie decyzje kiedy przeprowadzony zostanie konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Kwietnia 2014 #146089 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi