HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2014 #140909 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Klasa "Szeregowiec" jest utrapieniem wielu graczy gdyż [mimo, że jest darmowa] aktualnie najbardziej opłaca się nią grać. Na pierwszy rzut oka ma tylko uzi, więc nic dobrego ale ma ,,1/x" z broni [najczęściej wchodzi 1/1 - potwierdzi większość servera] co jest absolutnie niesprawiedliwe. Gram dużo mam maksymalną ilość hp i zabija cię 1 lvl na strzał.d Screen mi się nie zapisał ale zrobiłem gdy było napisane ".. -- 1 hit /378 dmg" (Oczywiście po tym jak padłem z inicjatywy osoby grającej tą klasą. Jestem za natychmiastowym osłabieniem jej, a raczej za odebranie 1/x z broni i nadanie np. krytyczne albo porażające [1/3 na 3 razy większe uderzenie/ 1/x na wyrzucenie broni], inaczej nie opłaca się kupować klas premium, a gra na serverze to loteria. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 9 Kwietnia 2014 #140944 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgadzam się z HardeQ'iem. Gracze coraz częściej biorą szeregowca, bo widzą innych graczy, którzy zabijają lepszych (mniej więcej o kilkanaście lvl wyżej).Jest to bardzo wkurzające, gdy właśnie gracz o mniejszym lvl może zabić cię 2-3 ewentualnie 1 strzałem. Dopisuję się, aby odebrać to 1/x a dać krytyczne lub porażające. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #140971 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 wszystko co powiedzieli Panowie wyżej to prawda. Gracze którzy mozolnie wbijają level dodając wszystko w życie w starciu z szeregowcem często niestety nie mają szans bo niezależnie od jego levela zabiera całe HP na hita. dla porównania klasa Rambo która jest klasą premium nie ma 1/x. gdzie tu sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Kwietnia 2014 #141023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Szeregowiec... Klasa wzbudzająca wiele kontrowersji. Silniejsza od wielu premek. Niewątpliwie bezlik, 1/x bodajże 1/14 wchodzi bardzo czesto, a w dodatku apteczki, które utrzymują go dłużej przy życiu daje wiele możliwości. Już na serwerze pojawiają się hasła typu "I po co tu kupować premke skoro taki szeregowiec lata i 1/14 siada mu jak przynajmniej 1/5. Jestem za osłabieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141396 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgadzam się z tymi wypowiedziami. Jest to zbyt dobra klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor #142285 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 #REFRESH Z tą klasą nie da się wytrzymać. 1/12 wchodzi jak 1/2.. Przykładzik: Killed By Dawca (464dmg) - 1: stomach Jest to jeden z tysiąca przykładów ponieważ gdy ja czy kto inny tyraliśmy godziny dziennie by nabić lvl to tacy jak on potrzebowali 30 minut by nabijać sobie na nas expa zabijając na jeden strzał. Dla mnie taka gra nie ma sensu, żadna przyjemność - rosyjska ruletka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Kwietnia 2014 #142295 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Podam przykład z dzisiaj początek mapy de_dust2. Ja na 280 lvl natykam się na "Dawce" 130-140 lvl 5 rund pod rząd i 5 razy padam po 1 albo drugim strzale. To nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142372 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Z 1/14 można zmienić na 1/18 Jeżeli nadal będą narzekania można 1/20 i sądzę,że to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2014 #142478 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Podpisuje się za osłabieniem klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 13 Kwietnia 2014 #142501 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgadzam się z wami klasa jest za bardzo "OP" jak dla mnie TRZEBA ją zmienić bo to jest masakra 1/12? wchodzi jak 1/2 lub 1/1 -,- i ten bezlik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor #144659 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 REFRESH! [klasa posiada również 5 apteczek ] -Tutaj będę dodawał screeny jak to szeregowcy i inne klasy 1/x zabijają na jeden strzał: http://speedy.sh/qaCv2/2.jpg http://speedy.sh/FTYne/3.jpg http://speedy.sh/8YSDJ/1.jpg Jak widzimy 1/x bardzo często wchodzi [średnie dmg z uzi jakim posługuje się szeregowiec to 20, więc nie ma szans by od tak zadał 350hp] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Kwietnia 2014 #144730 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 no i mamy tutaj konkretne dowody, że trzeba go osłabić, proponuje dać 1/20, usunąć bezlik i 1 apteczkę bo chyba ma 3... poza tym nadal trzeba robić zmiany, gdyż na serwerze zaczyna robić się to samo co przed resetem, ludzie przestają grać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148268 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Mnie zamiast screenów ściągnęły się pliki exe, których wolę nie uruchamiać. I wcale nie tak często :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148269 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Klasa jest już zmieniona. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148270 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi