Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na CHCE 12 APOSTOLOW

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia: Dzis serwer dd2 + DM

Nick admina/gracza, który zawinił: CHCE 12 Apostołow

Dowody: Poniżej przedstawiam wycinek z konsoli

Świadkowie:Gracze wyzej uchwyceni przy "killed"

Uzasadnienie: Rozumiem ,że nie stosuje się on do regulaminu Admina w myśl zasady " Admin jest dla graczy i serwera a nie na odwrót "

Wątek rozmowy : Mój styl gry na DM  , czyli AWP kampienie bądz poruszanie sie w ścisle okreslonych strefach .  

(Zapoznalem sie z regulaminem DM i jest to raczej zgodnie z nim , żaden admin nigdy nie zwrócił mi za to uwagi i świetnie dogaduje sie z innymi Adminami/graczami tworza miłą atmosfere )

Ps. jest nadmienine ,że Regulamin ulegnie zmianą więc chetnię sie do nich dostosuje

jeśli tak owe będą miały miejsce .

*

*** DESTRUKTOR killed SQuer with a headshot from usp ***

*** Extazed killed Fejlovesz with a headshot from aug ***

[VIP] CHCE 12 APOSTOLOW :  stary mnie to ryra czy jest stary czy nowy regulamin

Kix killed RevCrew with awp

P@C!O killed Extazed with m4a1

Sadzic Palic Zalegalizowac killed xenioPL with m4a1

*** SQuer killed Sadzic Palic Zalegalizowac with a headshot from ak47 ***

*** P@C!O killed Pro(KdN)mR.jOb with a headshot from m4a1 ***

SQuer killed DESTRUKTOR with ak47

Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997

SQuer killed P@C!O with ak47

[VIP] CHCE 12 APOSTOLOW :  cale zycie kampisz odpoczywasz

Babka jest ok killed RevCrew with sg552

[VIP] CHCE 12 APOSTOLOW :  wszystkich tak samo traktowac bd

*** SQuer killed P@C!O with a headshot from ak47 ***

CSerwer-Player killed RevCrew with sg552

CHCE 12 APOSTOLOW killed SQuer with m4a1

Kix :  czytalem tez regulamin adminow

*** RevCrew killed CSerwer-Player with a headshot from ak47 ***

[VIP] CHCE 12 APOSTOLOW :  i co pojdziesz ze skarga ?

Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje

xenioPL killed Fejlovesz with m4a1

Sadzic Palic Zalegalizowac killed xenioPL with m4a1

[VIP] CHCE 12 APOSTOLOW :  i ?

Fejlovesz :  a kovi korben keselunk vegig?

*** P@C!O killed Babka jest ok with a headshot from m4a1 ***

*** Extazed killed Fejlovesz with a headshot from aug ***

Pro(KdN)mR.jOb killed P@C!O with m4a1

Kix :  narazie niemam ku temu powodu

SQuer killed CHCE 12 APOSTOLOW with ak47

Fejlovesz killed Extazed with m4a1

[VIP] CHCE 12 APOSTOLOW :  nie przyw. uwagi do tego

xenioPL killed Sadzic Palic Zalegalizowac with m4a1

*** CHCE 12 APOSTOLOW killed SQuer with a headshot from m4a1 ***

Serwer sie podoba ? Zapros znajomych !

CHCE 12 APOSTOLOW killed Pro(KdN)mR.jOb with m4a1

] disconnect

ps . skoro nie przywiązujesz uwagi do admina i ryra ci regulamin  to wnioskuje tu o usunięcie tej funkcji i pozbawienia prawa i przywileju

danemu graczowi do jej pełnienia .

ps.1 Licze na to ,że Administracja ogólna serwera dołoży wszelkich starań ,żeby tacy ludzie nie reprezentowali jej w sieci .

ps. 2 . załaczam zrzuty ekranu do konsoli ,żeby nie była to historia bez dowodów  :   

http://zapodaj.net/6de1bb32d03be.bmp.html

http://zapodaj.net/084ba3a4dadba.bmp.html

A ja się podpisuję pod tą skargą w 100000000000000% I mogę dostać nawet i 3 warny za to że wypowiadam się tam gdzie nie trzeba, ale już tak mam ze gdy gracz ma rację a admin tnie sobie w lotki, to po prostu się stawie i tyle.

skoro nie przywiązujesz uwagi do admina i ryra ci regulamin

Pięknie, "dojrzały i starszy człowieku" ( pisze tak, bo jestem przecież dzieciną, hahahaha), Coś Ci jeszcze ryra? Napisałem Ci jasno na sb, nie masz prawa dawać bana pod swoje widzimisię" tylko zgodnie z regulaminem. I w sumie "ryra" mi też ze regulamin ulegnie zmianie. Ulegnie zmianie bo co? Bo dałeś nie słusznego bana i się obawiasz konsekwencji? Regulamin to regulamin, trzymasz się aktualnego, i nie masz prawa komuś dawać bana za to że kampi na DM'ie. Poza tym tam sie da kampic? W sumie pomysly sobie np stoje przy spawnie TT jako CT i wyczekuje az sie odrodza, np z autokampą i co za to tez ban bo "kampie"? I Cie irytuje to że padasz?  Ps. Moze jednak przeczytasz skarge?

A tutaj kilka wisien na tym torcie :

aps2.png

aps1.png

Ja tym razem trochę usprawiedliwię naszego kolegę apostoła. Wydaje mi się, że sytuacja z Kix'em dotyczy stania z awp na respie tt i notorycznym patrzeniu na te szparę w bramie. Moim zdaniem jest to dość "lamerskie" i nie jest to wypełnianie celów mapy, nawet jeżeli mówimy o dm. Ja czasami sam zwracam na to uwagę, jeżeli widzę gościa który stoi tam cała mapę bo jest to wg mnie bez sensu...

Kix jest spoko także szkoda, że Panowie się nie dogadali...

Ja tym razem trochę usprawiedliwię naszego kolegę apostoła. Wydaje mi się, że sytuacja z Kix'em dotyczy stania z awp na respie tt i notorycznym patrzeniu na te szparę w bramie. Moim zdaniem jest to dość "lamerskie" i nie jest to wypełnianie celów mapy, nawet jeżeli mówimy o dm. Ja czasami sam zwracam na to uwagę, jeżeli widzę gościa który stoi tam cała mapę bo jest to wg mnie bez sensu...

Kix jest spoko także szkoda, że Panowie się nie dogadali...

Lamerske czy nie , ale regulamin tego NIE ZABRANIA jeszcze (...) , pozatym z tego co pamietam to nawet z tobą Rozq strzelalem sie tam spora ilosc  czasu trwania mapy ostatnimi czasy walczac o "szpare" bo to niezła jazda jest , skoro odradzający sie CT co chwile sie tam pojawiają to każdy przyzna racje ze to wyśmienite miejsce na poczekanie na cel  ;) wiec czyż byś tez nie wypełniał celów mapy zartując gdy sie tam strzealiśmy ;D  , pozatym nikomu z adminow to nie przeszkadza bo kazdy GRA JAK POTRAFI NAJLEPIEJ . a własnie ograniczenia psują dobrą zabawe ... ;D

ps. a jak widzę inne posty to zdaje się ,że nie tylko ja mam problem z tym osobnikiem ;)

Ps. przepraszam za wypowiedz w swoim temacie ale chciałem sprostować te sprawę.

No tak ale nie rozumiesz, że to CT broni obszarów mapy a to TT ma atakować. Nie mam nic przeciwko, żebyś sobie stał w ct na środku i patrzył na środek, galę, trupa i bombsite B. Poza tym, ja nawet będąc w ct ciągle się przemieszczam, a Ty siedzisz w tej szparze na respie tt. To jest tylko moja uwaga.

Mam pytanie, to na DM wykonuje się cele mapy typu podkładanie paki? o.O 

Ty wiesz o czym piszesz? 

To co mają robić na dmie? Nie mogą stać?

Radzę poczytać co znaczy dosłownie ten mod...

No tak ale nie rozumiesz, że to CT broni obszarów mapy a to TT ma atakować. Nie mam nic przeciwko, żebyś sobie stał w ct na środku i patrzył na środek, galę, trupa i bombsite B. Poza tym, ja nawet będąc w ct ciągle się przemieszczam, a Ty siedzisz w tej szparze na respie tt. To jest tylko moja uwaga.

Ct czegoś broni? No chyba sie nawzajem zjadają aby mieć najwięcej fragów na mapie, a nie czegoś bronią.

Tutaj nie chodzi o żadnego pilnowanie bsów itp, tylko o fragi a sposob ich nabycia jest dowolony, czy to kampienie czy raszowanie mapy.

Na pewno jesteś adminem dd2+dm?

Skarga słuszna, na dm nie ma w regulaminie zakazu kampienia...

A co do tej " szpary " ... w ct zawszę padają Ci którzy robią to samo z awp patrząc na resp TT lub Ci którzy raszują środkiem..

Rasz? Przecież trzeba wykonywać cele mapy i bronic bs. Nie ma tu żadnych celów, każdy raszuje, kampi, gra swoje... byle zdobyć jak najwięcej fragów .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...