Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139554 Napisano 5 Kwietnia 2014 Oficjalnie żegna się z Wami Warfighter, były admin ODD2#2. Nie było mi dane tej szansy wczoraj bo dostałem kombo bana, na forum, serwerach i TS3. Dziękuję za wspólną grę i za wspaniałą atmosferę na serwerach. Życzę dalszych sukcesów, tym których tu poznałem. A w szczególności Aquax'a i Paulinę. Zostawiam swoją cząstkę siebie w amx... No cóż, przez takie powody zaśmiecasz mi Mateuszu SID'a.... Ale, jesteś taki poważny, lepiej uciec od problemu i go załatwić w prosty sposób. Zbanować... 1 gracz w te, czy we wte... Możecie mnie znienawidzić czy coś, nie wiem co Wam Wasz szef o mnie nagada, ale wiem jedno... Peace and Love :*
Administrator aquax Napisano 5 Kwietnia 2014 #139582 Administrator Napisano 5 Kwietnia 2014 Żegnam ozięble ludzi, którzy wpierdalają się w nie swoje rzeczy, oraz manipulują drygą osobą, aby uzyskać swój cel. Mam nadzieję, że nie będziesz więcej siał fermentu u nas. Taki typ ludzi jak ty, jest w sumie najgorszy, ponieważ każdy myśli że w porządku, ale jednak to co sobie założy wykonuje. "Po trupach do celu" Niestety kolego, nie ze mną te numery
Administrator aquax Napisano 5 Kwietnia 2014 #139583 Administrator Napisano 5 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
August Napisano 24 Grudnia 2015 #371231 Napisano 24 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
5 Kwi
5
24 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie