Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Łatwo przyszło, łatwo poszło.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie żegna się z Wami Warfighter, były admin ODD2#2. Nie było mi dane tej szansy wczoraj bo dostałem kombo bana, na forum, serwerach i TS3.

Dziękuję za wspólną grę i za wspaniałą atmosferę na serwerach. Życzę dalszych sukcesów, tym których tu poznałem. A w szczególności Aquax'a i Paulinę. :)

Zostawiam swoją cząstkę siebie w amx... No cóż, przez takie powody zaśmiecasz mi Mateuszu SID'a.... Ale, jesteś taki poważny, lepiej uciec od problemu i go załatwić w prosty sposób. Zbanować... 1 gracz w te, czy we wte... Możecie mnie znienawidzić czy coś, nie wiem co Wam Wasz szef o mnie nagada, ale wiem jedno... Peace and Love :*

• Administrator

Żegnam ozięble ludzi, którzy wpierdalają się w nie swoje rzeczy, oraz manipulują drygą osobą, aby uzyskać swój cel. Mam nadzieję, że nie będziesz więcej siał fermentu u nas. Taki typ ludzi jak ty, jest w sumie najgorszy, ponieważ każdy myśli że w porządku, ale jednak to co sobie założy wykonuje. "Po trupach do celu" Niestety kolego, nie ze mną te numery ;)

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...