Guest Guest Posted April 5, 2014 #139554 Share Posted April 5, 2014 Oficjalnie żegna się z Wami Warfighter, były admin ODD2#2. Nie było mi dane tej szansy wczoraj bo dostałem kombo bana, na forum, serwerach i TS3. Dziękuję za wspólną grę i za wspaniałą atmosferę na serwerach. Życzę dalszych sukcesów, tym których tu poznałem. A w szczególności Aquax'a i Paulinę. Zostawiam swoją cząstkę siebie w amx... No cóż, przez takie powody zaśmiecasz mi Mateuszu SID'a.... Ale, jesteś taki poważny, lepiej uciec od problemu i go załatwić w prosty sposób. Zbanować... 1 gracz w te, czy we wte... Możecie mnie znienawidzić czy coś, nie wiem co Wam Wasz szef o mnie nagada, ale wiem jedno... Peace and Love :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted April 5, 2014 #139565 Share Posted April 5, 2014 Narka, 3m się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted April 5, 2014 #139578 Share Posted April 5, 2014 Bywaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted April 5, 2014 #139582 Administrator Share Posted April 5, 2014 Żegnam ozięble ludzi, którzy wpierdalają się w nie swoje rzeczy, oraz manipulują drygą osobą, aby uzyskać swój cel. Mam nadzieję, że nie będziesz więcej siał fermentu u nas. Taki typ ludzi jak ty, jest w sumie najgorszy, ponieważ każdy myśli że w porządku, ale jednak to co sobie założy wykonuje. "Po trupach do celu" Niestety kolego, nie ze mną te numery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted April 5, 2014 #139583 Administrator Share Posted April 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted December 24, 2015 #371231 Share Posted December 24, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts