Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138836 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nick :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Wiek:17l Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo duże (miałem chyba z 7razy adm) Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:3l Steam ID:STEAM_0:0:59759779 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.43.106:27032/ (gralem wczesniej na tym nicku) http://www.gametrack...2.43.106:27032/ Dlaczego TY .!:Ponieważ chcę pomóc sieci troszkę mało jest adminów i nie wszyscy mają czas gram czasem rano a wtedy dużo czitów i brak adminów ;(Jestem bardzo aktywny na serwerze lecz na forum raczej nie ale da się to nadrobić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2h Kontakt:Steam: Evo_/Mixne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138838 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jestem na NIE. Dużo czasu grasz rano? hmm.. proszę Cie z kogo chcesz zrobić głupka? Zawsze jestem rano ok 7 rano i Ciebie nie ma... poza tym mało bywasz na serwerze ... pojawiasz się i znikasz dosłownie chwila jesteś i tyle... Strasznie dużo "płaczesz" na say'u jak i na u@ według Ciebie każdy kto Cię zabiję więcej niż 2 razy jest odpalony ^^ Nadrób aktywność na forum gdyż jest gorzej niż ZNIKOMA 0.o Przestań uważać się za Alfę i Omegę. Zacznij traktować graczy jako dobrych towarzyszy do gry a zobaczysz, że w końcu zdobędziesz ich sympatię. Tyle ode mnie mam nadzieję, iż weźmiesz to do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138842 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Tak to racja, strasznie szybko znikasz z serwera, a po co admin, który wyjdzie po chwili? 2h na grę to dla mnie jednak za mało, lepszym rozwiązaniem byłoby abyś zaprosił adminów na steam i do nich pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138843 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Spełniasz wszystkie wymagania, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138849 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Spełniasz wszystkie wymagania, więc jestem na tak. Sory ale ile czasu bywasz na serwerze? wiem szkoda rozpisywać bardzo mało więc proszę Cię nie wypowiadaj się w temacie skoro nie znasz ogółu sytuacji :] Gdybyś był graczem aktywnym Twoja wypowiedź była by inna. Więc na przyszłość nie znasz nie oceniaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 3 Kwietnia 2014 #138857 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. + aktywność na serwerze + ogarnia + zgłasza cziterów (do mnie się odzywa, przeważnie trafnie) należy dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 3 Kwietnia 2014 #138868 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Chciałbym znać Twój wiek, który powinien być napisane w podaniu, wzor wymaga. A co do samego podania to jestem strasznie neutralny, gdyz twoja aktywnosc na forum jest znikoma, i nie kazdy z tego co widze ma plusujace zdanie o Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 3 Kwietnia 2014 #138889 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Neutral - ZEROWA aktywność na forum - za wiele tych godz. nie wbileś od poprzedniego podania - jak miałem tutaj admina, to widziałem. Ktos cie zabił i od razu spam na u@ w kwestii haxów - czasami* wyzywasz/wyzywaleś graczy przez micro. Na say'u rownież się zdarzyłało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138893 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jestem na NEUTRAL Wiek niby jest Aktywność na forum słaba. I twoja kultura, brak słów. Popraw aktywność i bądź opanuj swoje nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138897 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Warunki spełnia . Kultura Wiek Nada się Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138929 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Neutral : -Może i aktywny na serwerze bo muszę przyznać często go widuję , ale aktywność na forum jak dla mnie nie jest wystarczająca , bo to konto jest typowo do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Kwietnia 2014 #138936 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Sam byłem świadkiem twojej arogancji, co na dzień dzisiejszy z góry cię skreśla. Wszystko speuntowałeś fleszami dla swojego teamu na respie, za co sam cię nagrodziłem. Zastanów się nad swoim zachowaniem i próbuj ponownie. Adminom, którzy piszą na tak i w plusach wymieniają kulturę radzę się głęboko zastanowić nad sensem swojej wypowiedzi. Chyba, że są to puste słowa, wtedy najlepiej nie wypowiadać się wcale. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362039 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi