Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Moja uwaga

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Przeglądam sobie forum i natrafiłem na ten temat http://multi-head.pl/topic/25980-super-lesniak/

Biorąc pod uwagę regulamin admina jest napisany punkt 4

4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h

Drogi Aquaxie skoro twierdzisz, zę na 99% gracz był odpalony, powienieneś (stosując się do regulaminu, który sam ustalasz) wstawić demko:)

Taka moja uwaga drobna;)

Pozdrawiam:)

Oj Piknik czepiasz się.

Myślę że to już po prostu kwestia zaufania w predyspozycje aquaxa i tyle. Myślę że był wstanie ocenić że koleś ma wh i zbanować. Może i fakt, błąd że dema nie wstawił, ale tak jak pisałem, kwestia zaufania w predyspozycje do oceniania i tyle. A ten co dostał tego perma, ma wyjście. Sto reklam, i tyle.

• Administrator

Po co człowieku drążysz temat ? Czy kiedykolwiek pomyliłem się dając tak bana ? Chyba nie. Z tym użytkownikiem na spokojnie jest wyjaśnione wszystko co i jak, poza tym tylko ty masz jakieś zażalenia pod względem czegoś takiego. Może to głupio zabrzmi, ale ja się nie będę tłumaczył z żadnego bana, którego daję na swojej sieci i powinieneś dobrze o tym wiedzieć.

/close

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...