Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #127980 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Przeglądam sobie forum i natrafiłem na ten temat http://multi-head.pl/topic/25980-super-lesniak/ Biorąc pod uwagę regulamin admina jest napisany punkt 4 4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h Drogi Aquaxie skoro twierdzisz, zę na 99% gracz był odpalony, powienieneś (stosując się do regulaminu, który sam ustalasz) wstawić demko:) Taka moja uwaga drobna;) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Marca 2014 #137549 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No mogę się z tobą zgodzić , ale zrobiłbym dokładnie to samo Jak gracz jest odpalony ewidentnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 31 Marca 2014 #137550 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Oj Piknik czepiasz się. Myślę że to już po prostu kwestia zaufania w predyspozycje aquaxa i tyle. Myślę że był wstanie ocenić że koleś ma wh i zbanować. Może i fakt, błąd że dema nie wstawił, ale tak jak pisałem, kwestia zaufania w predyspozycje do oceniania i tyle. A ten co dostał tego perma, ma wyjście. Sto reklam, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Marca 2014 #137552 Administrator Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Po co człowieku drążysz temat ? Czy kiedykolwiek pomyliłem się dając tak bana ? Chyba nie. Z tym użytkownikiem na spokojnie jest wyjaśnione wszystko co i jak, poza tym tylko ty masz jakieś zażalenia pod względem czegoś takiego. Może to głupio zabrzmi, ale ja się nie będę tłumaczył z żadnego bana, którego daję na swojej sieci i powinieneś dobrze o tym wiedzieć. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Marca 2014 #137553 Administrator Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379743 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi