Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137389 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 W prost. Reaper jest bardzo słabą klasą teraz nikt ją nie gra nawet na premium się nie nadaje Cyber nie wiem kto przerobił tą klasę ale trochę się zapomniał. Zabrać mu 1-2 skoki bo 6 to bardzo bardzo za dużo i zmniejszyć dmg rakiet bo na 1lvl po 130 z rakiety dostawałem. Admirał ma zbugowane apteczki ma 2 razy więcej apteczek bo 1 leczy jak by ktoś użył 2. Reaper: Int:0 Hp:50 Wytrzymałość:15 Konda;40 Opis: Ma no recoil 1/15 z m4a1. Żadna klasa premium nie ma no recoila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137390 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 jestem za reapera to ja bym dodal do zakladki z klasami "zbedne" a nie do premium i propozycja dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137399 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Zgodzę się z tobą co do rapera. Zacząłem grać tą klasą, ale szybko doszedłem do wniosku, że nic nią nie zdziałam. Z no recoil, jestem na wielkie tak i dodałbym mu jeszcze 1 rakietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Marca 2014 #137410 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Jestem jak najbardziej ZA. Należało by ulepszy Reaper'a, ponieważ nikt nim już nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137412 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Rakieta nie !!!!!! Gdyż cyber ma je i wystarczy i trzeba je osłabić. Mam gdzieś na pc plik sma reapera starego zmienić kilka rzeczy i mogę dać go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137424 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Jestem za i niektóre klasy zwykłe też by mogły być zastąpione nowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 31 Marca 2014 #137561 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A ja jestem na nie pozdro twoje klasy wszystkie praktycznie wyleciały z serwera lub nikt nimi nie gra bo były zbyt przesadzone. Co do reapera ta klasa robiła pocisk jeśli chodzi o cod 200 takie klasy to na 800. No recoil z 1/15 weź ty się puknij, wymusić od kogoś bezlik i śmigasz jak chcesz i kogo chcesz . Jak już chcecie ta klase dajcie jej zmniejszoną kondycje i hp oraz zabrać jej 1/15 na natychmiastowe np. na 1/10 na krytyczny strzał 1/3 lub 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 31 Marca 2014 #137581 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dobrze snajper mowi. Ale co do reapera teraz mowicie zeby zmienic, a pozniej znowu bedzie placz bo "lepsi" gracze zaczna nia kosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137585 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jest tu mały problem : nie ma klasy premium z no-recoil ponieważ klasy premium maja statystyki sporo lepsze od no-premium. do tego co robi zwykły Szturmowiec z no-recoil + jakieś naboje.. To co by się działo jak by taka klasa premium 2-3x lepsza od zwykłej miała to co napisałeś + jakieś naboje ? .. To co kiedyś ? ze 2 level Riipera niszczył 1/3 drużyny przeciwników ? a 50 level z odrobina farta na full auto potrafił zrobić teksańską masakrę i zostawały 2-3 osoby z team przeciwnego ? no właśnie.. Więc to odpada.. Pomyśli się i zmieni w teij klasie.. Jak i rakiety też bd osłabione.. A i nie kłam ze z rakiety dostałeś za 130 bo zaraz zaczną innych ponosić fantazję.. I się dobiorę do tego który za czą takie głupoty pisać. 1 level = 130 dmg ? to 200 level wal= 26.000 tysiecy ? gratulacje.. jak masz pisać takie głupoty na forum to się powstrzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137586 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi