Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #137093 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Program, którym się posługujesz: PhotoShop CS6 W czym się specjalizujesz: Sygny, Avki, Bannery Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: Nie wiem Kilka Twoich prac: Dawałem w wcześniejszym podaniu... Myślę, że już mi ufacie i, że nie odejdę od was szybko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #123909 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 NIE Nie znasz pojęcia słowa "Po odrzucenia trzeba czekać 2 tyg" ? Pozatym prace mogą być. @EDIT Jesteś niecierpliwy bo spamisz linkiem do podania na ShoutBoxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 29 Marca 2014 #137100 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Jestem na tak. Widać, że zależy Ci na randze grafika, robisz zlecenia dla użytkowników. Lecz nie kradnij prac, tak jak dzisiaj banner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 29 Marca 2014 #137102 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Na tak widziałem Twoje zaangażowanie w ostatnich dniach. Także dałbym mu szansę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 30 Marca 2014 #135288 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 jestem na Tak, fajne prace, starasz się, abyś ten zapał miał ciągle i bez przerwy, powodzenia ps, wrzuć tutaj swoje prace, aby inni mogli je zobaczyc ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Marca 2014 #137129 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Oczywiście ze Tak Jestes bardzo aktywny w dziale Grafików Prace na przyzwoitym poziomie I najważniejsze zeby ten zapał robienia prac szybko nie zniknął Powodzenia i dodaj prace tutaj bo niektórzy nie zaglądają w dział zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Marca 2014 #137135 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Jestem na TAK. Widać starania i Administracja na pewno je doceni. TYLKO JEST DUŻE "ALE". Nie minęły 2 tygodnie od poprzedniego podania, dlatego też ono zostanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Marca 2014 #137230 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Kolega bardzo się stara, do tego ma bardzo fajne prace. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137241 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Na TAK - Aktywny - Dobre prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 31 Marca 2014 #137872 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jestem na TAK -Aktywny -Mega prace -Zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #137999 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Na Tak Widać Twoje zaangażowanie na funkcje grafika Prace masz dosyć dobre wiec myślę że szanse jako dostaniesz będzie jak najbardziej prawidłowym posunięciem Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138024 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem na tak, ponieważ: Robisz ładne prace. Miły No i myśle, że dasz rade. Ale nie wiem czy ci przyjmą bo nie minęły 2 tyg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Kwietnia 2014 #138059 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem na Tak Ładne prace Aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 4 Kwietnia 2014 #139070 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak dla mnie po ok. 10 dniach nie można twierdzićczy odejdziesz czy nie, dla mnie wciąż za szybko na podanie, tak jak pisałem w poprzednim podaniu, wiele osób już takich było które przychodziły na sieć, po chwili dostawali grafika i słuch o nich zaginął. Wciąż na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2014 #139072 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Dostajesz rangę grafika ponieważ jesteś aktywny i mimo, że nim do tej pory nie byłeś cały czas robiłeś prace zlecone przez użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2014 #139073 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko GRAFIKA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361811 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi