Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Miracled

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Miracled

Doświadczenie (w byciu adminem): brak

Znajomość AMXX (W skali 1-10): wiem jak korzystać z amxmodmenu.

Staż w CS-sie: 3 lata

Steam: Mam - STEAM_0:0:1871017

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Miracled/80.72.43.106:27034/

Dlaczego TY .!: Często gram na serwerze i umiem odróznić czitera od czystego gracza.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tyle ile mogę, w godzinach popołudniowych.

Kontakt: Steam.

(Edycja w celu podania SID)

Licze na pozytywne rozpatrzenie podania.

Tak się składa Teez, że ten gość ma niewiele godzin niż ty przegranych, a byłeś adminem. Zważając jeszcze na to, że podanie składałeś dawno to pewnie w tym czasie miałeś z połowe tego co on teraz. Twój komentarz jest więc conajmniej zbędny.

Co do podania jestem na tak. Uważam, że przydadzą się admini na tym serwerze. Może i nigdy nie adminował ale wiele czasu już spędził na serwerach i na niejednym się już udzielał ( jakoś 2 lata temu cs.leżajsk już nieistniejący ). Admini są na tym serwerze bardziej potrzbni niż na jakim kolwiek innym. Sam KSI całego serwera przez 24h nie ogarnie.

Gość Guest

oczywiście że tak, ogarnięty człowiek z odpowiednim wiekiem i aktywnością. dać admina na próbę niech się wprawi, jak będzie dobrze się sprawował to zostawić ;)

pzdr VenoM.

Szczurek polecam czytać ze zrozumieniem to co napisałem ;) pisałem, ze jeszcze go nie widziałem na serwie na steam, tylko zawsze na ns grał.... :P nic nie mam do tego ze go nie widzę - bo jest b. aktywny tylko chodziło mi o to co pisałem. Podanie złożyłem pierwszego albo drugiego dnia istnienia tego serwa... Wiec chyba nie miał bym 30h. Poza tym h nie sa na razie wymagane. Także zastanów sie zanim coś napiszesz ;) sory za spam

Gość Guest

jestem na tak, mimo ze Patryk nigdy nie adminowal to ma mnie, innych adminow, kolegow lub internet ktory mu w tym pomoze. amxmodmenu ogarnie kazdy, kto choc troche zna angielski. co do konta do podania..ile razy trzeba mowic ze admin ma sluzyc na serwerze a nie na forum. ma mikrofon, steam, godziny, umie bekac wiec chlopak sie nada. umie rozpoznac ze ktos biega na dopalaczach i przyda sie bo niestety na bf4 sporo tego dziadostwa. potrzebni sa na serwerze admini kontaktowi i wprowadzajacy luzna, przyjemna i wesola atmosfere. (sorki ze bez polskich znakow ale jestem na telefonie). pozdrawiam Zlew.

Nie róbcie z tej sieci i tego serwera jakiegoś badziewia!

mimo ze Patryk nigdy nie adminowal to ma mnie, innych adminow, kolegow lub internet ktory mu w tym pomoze. amxmodmenu ogarnie kazdy, kto choc troche zna angielski

to są jakieś kpiny? Może dajmy mu na start od razu Opiekuna Serwera, a panelu ftp się nauczy też z neta! Co za badziew, to nie jest sieć pokroju platyny czy z koncowka xaa, aby każdy kto nabije sobie godzinki, zalozy konto na forum, dostał admina. 

Jak jest problem braku adminów na tym serwerze, to niech inni admini np z dd2, dostaną też flagi tam dopóki się nie uzupełni braków. A nie dawać po kolei admina każdemu z kolei i myśleć że ogarnie, nawet go nie znając, nie wiedząc jakim jest człowiekiem.

,,Ludzie są jak tępe noże, może nie przeszkadzają, ale jak bardzo denerwują"

Brak doświadczenia jako admin, brak aktywności jakiejkolwiek na forum, nawet nie wiem co to za człowiek, jak pewnie 3/4 grupa ludzi na forum, a ty chcesz admina dawać? 

Na serwie czasami Ci brzydkie słówko wyleci. Póki co na nie. 

W dodatku wykazuje brak kultury, co przekonuje mnie do mojego zdania bardziej.

Nie znamy go, jest prawdopodobnie wulgarny, więc o czym tu mowa, człowieku. 

A problem masz tego typu ze nic mi nie przybijesz jak Teezowi. Mimo że on może i miał braki w godzinach, nadrabiał to forum i wydawał się dobrym kandydatem na admina.

Więc rachunek prosty.

Ja Tezzowi nic nie próbuje przybić, ani Tobie, wyrażanie swojego zdania to normalna rzecz w społeczeństwie. Chce tylko zauważyć, że argumenty jakimi się posłużył nie były słuszne, a jeśli chodzi o ciebie to było raczej pytanie dlaczego nie, niż próbowanie Ci czegoś zarzucić. Kończymy spam i dajmy się wypowiezieć osobom które mają coś więcej do powiedzenia.

Gość Guest

camp, uwazasz ze Miracled ma znac panel ftp ? on ma pilnowac porzadku a nie tworzyc serwer. w ogole to co ty sie wtracasz ? piszesz tak lub nie i koniec. nie grasz na bf4 wiec nie znasz go ani atmosfery na serwerze. dobrze ze multihead ma w administracji ministranta takiego jak ty ktoremu brzydkie slowo sie nie wymsknie :) twoja dyskusja w tym podaniu jest zbedna, twoje zdanie znamy, a teraz dajmy sie wypowiedziec administracji wyzszej ranga, ktora zarzadzi czy przyjac Miracled czy nie.

Gość Guest

na Nie, konto do podania

Jeśli chodziło Ci o SID, to dodałem go wczoraj. Jeśli chodziło o coś innego, to precyzuj wypowiedzi.

Jeszcze nie widziałem cie żebyś grał na steam zawsze ciśniesz na ns. Nie udzielasz sie na forum, nikt Cie na forum nie zna ;). Na serwie czasami Ci brzydkie słówko wyleci. Póki co na nie.

TeeZ - długo grałem na NS, bo steama nie posiadałem. Ostatnio udało mi się takowego zakupić i gram na nim odkąd tylko go mam. Uważam, że nie muszę się udzielać na forum, żeby być dobrym adminem na serwerze. Chcę zauważyć, że forum czytam, ale nie piszę w wątkach, także jestem w miarę na bieżąco z tym co się dzieje. Co do brzydkich słów - nie mamy po 10 lat, więc uważam że to normalne. Plus z tego co wiem, to regulaminy zabraniają nadmiernego klnięcia.

W dodatku wykazuje brak kultury, co przekonuje mnie do mojego zdania bardziej.

Nie znamy go, jest prawdopodobnie wulgarny, więc o czym tu mowa, człowieku. 

Jeśli twierdzisz, że jestem wulgarny i wykazuję brak kultury, to chyba powinieneś się przespać. To że czasem zabluźnię, nic Ci o mnie nie mówi, bo mnie zwyczajnie nie znasz. Nie grasz na BF4, więc nie masz pojęcia czy jestem wulgarny i czy brakuje mi kultury. Pograsz, poznasz mnie to będziesz miał prawo mnie oceniać, a nie "ktoś napisał że czasem wyrwie mu się brzydkie słowo, na 100% jest wulgarny i użwa "urew" jako przecinków". Tyle mam do przekazania.

Nie róbcie z tej sieci i tego serwera jakiegoś badziewia!

to są jakieś kpiny? Może dajmy mu na start od razu Opiekuna Serwera, a panelu ftp się nauczy też z neta! Co za badziew, to nie jest sieć pokroju platyny czy z koncowka xaa, aby każdy kto nabije sobie godzinki, zalozy konto na forum, dostał admina. 

Jak jest problem braku adminów na tym serwerze, to niech inni admini np z dd2, dostaną też flagi tam dopóki się nie uzupełni braków. A nie dawać po kolei admina każdemu z kolei i myśleć że ogarnie, nawet go nie znając, nie wiedząc jakim jest człowiekiem.

,,Ludzie są jak tępe noże, może nie przeszkadzają, ale jak bardzo denerwują"

Jeszcze zapomniałem odnieść się do tego. Admini z innego serwera dostaną flagi i będą wchodzić na serwer raz w przeciągu 24h, ewentualnie jak ktoś kto ma ich na steam w znajomych poprosi o wbicie i zbanowanie kogoś. Ma to sens, rzeczywiście. Akurat może na forum nikt mnie nie zna, co nie zmienia faktu, że ludzie na serwerze mnie kojarzą. Wiedzą jak gram, wiedzą że w ogóle gram. A to ostatnie zdanie to nie mam pojęcia po co...

Pozdrawiam.

Hahaha, taki kabaret.  :clapping:  :clapping:

No fakt, lepiej dać Tobie admina, człowiekowi którego Nikt tutaj nie zna. Prawda?

Jeśli twierdzisz, że jestem wulgarny i wykazuję brak kultury, to chyba powinieneś się przespać. To że czasem zabluźnię, nic Ci o mnie nie mówi, bo mnie zwyczajnie nie znasz. Nie grasz na BF4, więc nie masz pojęcia czy jestem wulgarny i czy brakuje mi kultury. Pograsz, poznasz mnie to będziesz miał prawo mnie oceniać, a nie "ktoś napisał że czasem wyrwie mu się brzydkie słowo, na 100% jest wulgarny i użwa "urew" jako przecinków". Tyle mam do przekazania.

Nie będziesz pisać mi co mam robić, młody czlowieku. Twoje "czasem zabluznie" mówi mi bardzo dużo. Skoro nie potrafisz się hamować, i sobie "zabluznisz" to może swiadczyc o tym ze nie masz pojęcia o tym iż na serwerach tej sieci panuje całkowita kultura, i nawet administracji się nie zdarza 'czasem bluznienie' bo wiedza jakie role pelnia, i wiedza za jakby sobie pozwolili to inni poszli by ich sladem. Więc ty jako 'przyszly i niedoszły' admin powinieneś wiedzieć że jest to zabronione.

Jeszcze zapomniałem odnieść się do tego. Admini z innego serwera dostaną flagi i będą wchodzić na serwer raz w przeciągu 24h, ewentualnie jak ktoś kto ma ich na steam w znajomych poprosi o wbicie i zbanowanie kogoś. Ma to sens, rzeczywiście. Akurat może na forum nikt mnie nie zna, co nie zmienia faktu, że ludzie na serwerze mnie kojarzą. Wiedzą jak gram, wiedzą że w ogóle gram. A to ostatnie zdanie to nie mam pojęcia po co...

Pozdrawiam.

Jesli inni admini by dostali flagi, to uwierz mi ze na pewno wchodziliby wiecej razy niz raz, jak to piszesz na ten serwer. Widzisz, mało wiesz o sieci, o ludziach na niej. Więc temu takie bagno i dno piszesz, aż mi się łezka w oku kręci.

A tutaj masz przykład ludzi, którzy byli na sieci dosłownie chwile i dostali range :

http://multi-head.pl/topic/26366-ub-proszę-o-wyjaśnienia-do-adminów/#entry149326

http://multi-head.pl/topic/26241-podanie/#entry148600

coś jeszcze chcesz dodać? A czy opiekunowie sieci będą spekulować nad podaniem osoby która ma 4 posty na forum, nikt go nie zna, a stara sie o posade na drugiej jak nie pierwszej sieci w Polsce? No dajcie spokój, skoro są jakieś zasady to niech one i będą uzyte teraz, a nie róbcie wyjątki.

ps. Gram na BF4, nawet nie wiesz kiedy. 

Pozdrawiam ozięble.

Gość Guest

Chyba regulaminy których znajomością się szczycisz, czytałeś nie do końca dokładnie. Po twoim poście stwierdziłem ze upewnię się czy jest całkowity zakaz klnięcia na serwerze i znalazłem dokładnie to : "4. Zakaz nadmiernego przeklinania". Widzę że jesteś wybitnie złośliwy i niezbyt dociera do Ciebie to co jest napisane prostym tekstem. Nie mam zamiaru specjalnie się podlizywać żeby dostać tą posadę, pisać na siłę postów i robić innych rzeczy. Na serwerze potrzebni są admini i to od zaraz, chociażby dlatego że jest tylko 1 admin. Chciałem powiedzieć jeszcze to, że jak twierdzisz, grasz na BF4, ale w momentach gdzie serwer swieci pustka to nie Ty siedzisz na serwerze sam 20 minu i czekasz na jakichs graczy, zeby było z kim pograc, mimo że serwerów na których są gracze jest multum. A teraz offtopując, widzę ze jesteś osobą która nie da sobie niczego przetlumaczyć i zawsze ma racje. Spoko, jak dla mnie możemy się przerzucać argumentami, ale nie wiem jaki to ma sens, skoro nie jesteś osobą decyzyjną w kwestii mojego bycia lub nie bycia adminem. Mimo to, nie próbuje Ci niczego przybić na siłe i nie próbuje Ci ubliżać, tak jak Ty mnie.

PS. "Młody człowieku"? Żartujesz chyba, jesteś ode mnie o rok starszy i piszesz do mnie mlody czlowieku? Albo trollujesz, albo masz bardzo zachwiany obraz rzeczywistosci.

Gość Guest

Nie mam nic do nikogo ale Camp jeżeli piszesz, że grasz i ludzi nie widzisz to nie rozumiem czemu na gametracker masz przy nicku Camp`tylko 68 min na przegrane. 3 mapy to są zaledwie.

Mhmm .. Jak dla mnie powinienes troche pograc , poznac bardziej ludzi na seriwerze jak i na forum . 

Wymagania spelnia ale to nie wszystko, pokaz ze mozna Ci zaufac , powierzyc ta funnkcje bez wahania. 

neutral

Wyraziłem swoje zdanie tylko, i nie musisz mi przybijać jakim jestem człowiekiem :) Bo sobie za dużo pozwalasz kolego, drogi.

Nie potrafisz znieść krytyki Twojej osoby co widać gołym okiem. A swoje zdanie w tym temacie opieram na wydarzenia która miały już miejsca na sieci, kiedy nieznana osoba dostała rangę, a potem ją olewała albo robila gorsze rzeczy. Tylko w temacie tym ode mnie.

DreaM : Grywam, grywam. O to się nie martw.

Gość Guest

camp- mlody czlowieku, jestes smieszny i malutki, ponizasz sie tym co piszesz :) dream dobrze zauwazyl ze masz przegrana godzine na serwerze i ty smiesz mowic ze grasz na bf4. prosimy cie tu wszyscy, okop sie i nie pisz w tym temacie.

Wyraziłem swoje zdanie tylko, i nie musisz mi przybijać jakim jestem człowiekiem :) Bo sobie za dużo pozwalasz kolego, drogi.

Nie potrafisz znieść krytyki Twojej osoby co widać gołym okiem. A swoje zdanie w tym temacie opieram na wydarzenia która miały już miejsca na sieci, kiedy nieznana osoba dostała rangę, a potem ją olewała albo robila gorsze rzeczy. Tylko w temacie tym ode mnie.

DreaM : Grywam, grywam. O to się nie martw.

Pozwalam sobie na tyle, na ile uważam, że mogę i jeśli ktoś tu sobie pozwala na zbyt wiele to jesteś to Ty. Nie znasz mnie i nie masz prawa mnie krytykować, a opieranie swojego zdania o innych, którzy robili to czy tamto to kpina. Ja krytykę znoszę bardzo dobrze, co mogą potwierdzić ludzie którzy znają mnie w rzeczywistości. Mniej ciśnień życzę. Kup sobie jakiś Nervosol albo parz melisę od rana, bo nabawisz się chorób na tle nerwowym.

Mhmm .. Jak dla mnie powinienes troche pograc , poznac bardziej ludzi na seriwerze jak i na forum . 

Wymagania spelnia ale to nie wszystko, pokaz ze mozna Ci zaufac , powierzyc ta funnkcje bez wahania. 

neutral

Jeśli chodzi o czas spędzony na serwerze, to jestem 14. osobą według GT. Na forum nie mam zamiaru na siłę spamować i pisać zbędnych postów, bo wolę zwyczajnie czytać i odzywać się dopiero w momencie kiedy mam coś do powiedzenia :). Pozdrawiam.

Miałem okazję rozmawiać z kolegą, ogarnięta osoba. Wymagania spełnione, adminów brak, więc nie rozumiem po co ta cała dyskusja. Nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby skorzystać z jego usług. Camp`, tematu kultury mógłbyś nie poruszać, bo sam święty nie jesteś, a pisząc "młody" i różne tego typu, rzeczywiście dolewasz oliwy do ognia. Niczemu i nikomu to nie służy.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...