Trik3r Napisano 27 Marca 2014 #136289 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Witam Was drodzy czytelnicy Mam zaszczyt przedstawić Wam miłego i spokojnego koleżkę....... Zapraszam do lektury Ja Omi [align=center] Witaj Z tej strony redaktor Multi-Head'a czy znalazłbyś chwilkę na wywiadzik? :> [/align] [align=center]Coś tam znajdę. [/align] [align=center]Na początek przestaw się i powiedz nam coś o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Łukasz, mam 29 lat, mieszkam w Piasecznie pracuje w KP PSP w Piasecznie na stanowisku ml.kap. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy mógłbyś opisać troszkę co to jest KP PSP i co dokładnie robisz na tym stanowisku? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej w Piasecznie, j estem strażakiem w stopniu młodszy kapitan.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oooo mamy strażaka Jak czujesz się na tym stanowisku? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zajefajnie bardzo lubię swoja prace gdyż u mnie całe pokolenie to Strażacy z dziada pradziada i lubię pomagać ludziom. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To miłe z twojej strony, a czy interesujesz się jakimś sportem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak gram w reprezentacji swojej jednostki i amatorskich rozgrywkach piłki nożnej w mojej gminie i powiecie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hohoho nie dość, że strażak to i piłkarz Widzę, że korzystasz z życia jak tylko możesz chyba, że kryjesz jeszcze jakąś ciekawą rzecz, o której nie wspomniałeś ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubię tez pograć w cs'a szczególnie cod mody gdyż nie jestem najlepszym graczem a na cod coś umiem wydusić z tych karabinów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od jak dawna grasz w cs'a i jak się zaczęła twoja cała kariera w tę grę ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]oooo już od kilku lat gdyż nie należę do najmłodszych graczy zaczynałem od wersji 1.5 wiec już ponad 13 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To widzę, że ty stara tyłek jesteś Powiedz jak czujesz się na tej sieci ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na tej sieci czuje się nawet nawet, zdążyłem pograć już na innych ale na wszystkich każdy gryzł się o stołki i rangi tylko to się liczyło nie gra i dobra atmosfera tutaj jeszcze tego nie zauważyłem żeby tak było. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakimi rangami dysponujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem adminem Cod Mod 200. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pragniesz zdobyć większą lub inną rangę czy ta Ci odpowiada? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej nie bo na razie mam mało czasu, więc zostanę przy byciu adminem cod 200. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Starcza Ci czasu na wyłapywanie czitów i na grę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, na to jeszcze znajduje czas jak na razie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Widzę, że zagłębiamy temat do cs Powiedz jakiej muzyki słuchasz i co robisz na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam ulubionej słucham tego co wpada w ucho nie lubię tylko metalu i tych tak zwanych brudasów, [/align] [align=center]na co dzień pracuje w firmie która zajmuje się ochrona przeciw pożarową jest to firma po moim tacie a w wolnych chwilach prócz zabawy z synem, quad i do lasu z kolegami poszaleć po błocie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz zwierzaka domowego? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam 2 psy kota i rybki. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubione danie i napój? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Polskie jedzenie kotlet ziemniaki i buraczki, moje ulubione a picie to woda nie gazowana. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To byłoby chyba na tyle ;p Pragnę podziękować Ci na znalezienie dla mnie chwilki i odpowiedzenie na pytanie [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ok nie ma za co strzałka =) [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136296 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 fajny mi sie podoba łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 27 Marca 2014 #136297 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Czuję mały niedosyt, ale miło się go czytało więc dam ci plusika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136302 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ahh jest chociaż jeszcze jeden "Quadowiec" oprócz mnie haha ;D. Wywiad fajny , fapka idzie ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Marca 2014 #136306 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 U Ciebie każdy to strażak u mnie górnik fajny wywiad nie sądziłem że ktoś z tej sieci jest z czasów 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Marca 2014 #136308 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Strajk ja również idę na górnika Wywiadzik fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136320 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Strasznie, strzasznie krótki . Ale bardzo fajnie sie go czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 27 Marca 2014 #136331 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 powiem tak "Chudy" ten wywiad. ale jak najbardziej na PLUS, hellboy'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136335 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Fajnie się go czyta . No no strażak i piłkarz gratulejszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136526 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Krótki, zbyt krótki. Takie coś to robota na max 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Marca 2014 #136535 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Liczą się chęci. Łap plusika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136542 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Fajny wywiad i miły masz już plusika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Marca 2014 #136548 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Bardzo fajny wywiad, miło go się czytało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Marca 2014 #136756 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Wywiad fajny, ciekawy ale krótki. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136846 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 No zbytnio się nie popisałeś Wiem, że potrafisz więcej się wysilić Ale łap + za pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136855 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Trochę krótki, ale bardzo fajnie się czyta, dobrze ułożone pytania. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 29 Marca 2014 #137015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Wywiad fajny, ciekawy.... A najlepsze " nie lubię tylko metalu i tych tak zwanych brudasów." Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 29 Marca 2014 #137022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ciekawy , fajnie się czyta Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 29 Marca 2014 #137095 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Nie ma co ukrywać swojej skromności Dosia napisała dłuższy wywiad niż ten a miała prawie każdy komentarz : cytuję "krótki... , fajny ale krótki " . A tutaj max 3/4. Co do wywiadu krótko zwięźle i na temat. A powinno byc długo, mniej zwięźle i na temat. strasznie krótki! Max 10 minut go pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137156 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi