Trik3r Napisano 27 Marca 2014 #136289 Napisano 27 Marca 2014 Witam Was drodzy czytelnicy Mam zaszczyt przedstawić Wam miłego i spokojnego koleżkę....... Zapraszam do lektury Ja Omi [align=center] Witaj Z tej strony redaktor Multi-Head'a czy znalazłbyś chwilkę na wywiadzik? :> [/align] [align=center]Coś tam znajdę. [/align] [align=center]Na początek przestaw się i powiedz nam coś o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Łukasz, mam 29 lat, mieszkam w Piasecznie pracuje w KP PSP w Piasecznie na stanowisku ml.kap. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy mógłbyś opisać troszkę co to jest KP PSP i co dokładnie robisz na tym stanowisku? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej w Piasecznie, j estem strażakiem w stopniu młodszy kapitan.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oooo mamy strażaka Jak czujesz się na tym stanowisku? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zajefajnie bardzo lubię swoja prace gdyż u mnie całe pokolenie to Strażacy z dziada pradziada i lubię pomagać ludziom. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To miłe z twojej strony, a czy interesujesz się jakimś sportem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak gram w reprezentacji swojej jednostki i amatorskich rozgrywkach piłki nożnej w mojej gminie i powiecie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hohoho nie dość, że strażak to i piłkarz Widzę, że korzystasz z życia jak tylko możesz chyba, że kryjesz jeszcze jakąś ciekawą rzecz, o której nie wspomniałeś ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubię tez pograć w cs'a szczególnie cod mody gdyż nie jestem najlepszym graczem a na cod coś umiem wydusić z tych karabinów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od jak dawna grasz w cs'a i jak się zaczęła twoja cała kariera w tę grę ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]oooo już od kilku lat gdyż nie należę do najmłodszych graczy zaczynałem od wersji 1.5 wiec już ponad 13 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To widzę, że ty stara tyłek jesteś Powiedz jak czujesz się na tej sieci ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na tej sieci czuje się nawet nawet, zdążyłem pograć już na innych ale na wszystkich każdy gryzł się o stołki i rangi tylko to się liczyło nie gra i dobra atmosfera tutaj jeszcze tego nie zauważyłem żeby tak było. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakimi rangami dysponujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem adminem Cod Mod 200. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pragniesz zdobyć większą lub inną rangę czy ta Ci odpowiada? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej nie bo na razie mam mało czasu, więc zostanę przy byciu adminem cod 200. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Starcza Ci czasu na wyłapywanie czitów i na grę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, na to jeszcze znajduje czas jak na razie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Widzę, że zagłębiamy temat do cs Powiedz jakiej muzyki słuchasz i co robisz na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam ulubionej słucham tego co wpada w ucho nie lubię tylko metalu i tych tak zwanych brudasów, [/align] [align=center]na co dzień pracuje w firmie która zajmuje się ochrona przeciw pożarową jest to firma po moim tacie a w wolnych chwilach prócz zabawy z synem, quad i do lasu z kolegami poszaleć po błocie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz zwierzaka domowego? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam 2 psy kota i rybki. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubione danie i napój? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Polskie jedzenie kotlet ziemniaki i buraczki, moje ulubione a picie to woda nie gazowana. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To byłoby chyba na tyle ;p Pragnę podziękować Ci na znalezienie dla mnie chwilki i odpowiedzenie na pytanie [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ok nie ma za co strzałka =) [/align]
POLAND. Napisano 27 Marca 2014 #136297 Napisano 27 Marca 2014 Czuję mały niedosyt, ale miło się go czytało więc dam ci plusika.
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136302 Napisano 27 Marca 2014 Ahh jest chociaż jeszcze jeden "Quadowiec" oprócz mnie haha ;D. Wywiad fajny , fapka idzie ;].
Strajk Napisano 27 Marca 2014 #136306 Napisano 27 Marca 2014 U Ciebie każdy to strażak u mnie górnik fajny wywiad nie sądziłem że ktoś z tej sieci jest z czasów 1.5
Malu Napisano 27 Marca 2014 #136308 Napisano 27 Marca 2014 Strajk ja również idę na górnika Wywiadzik fajny
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136320 Napisano 27 Marca 2014 Strasznie, strzasznie krótki . Ale bardzo fajnie sie go czyta.
leeeeebo? Napisano 27 Marca 2014 #136331 Napisano 27 Marca 2014 powiem tak "Chudy" ten wywiad. ale jak najbardziej na PLUS, hellboy'u
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136335 Napisano 27 Marca 2014 Fajnie się go czyta . No no strażak i piłkarz gratulejszyn
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136526 Napisano 28 Marca 2014 Krótki, zbyt krótki. Takie coś to robota na max 10 minut.
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136542 Napisano 28 Marca 2014 Fajny wywiad i miły masz już plusika.
bydlak Napisano 28 Marca 2014 #136548 Napisano 28 Marca 2014 Bardzo fajny wywiad, miło go się czytało .
`Shooter. Napisano 28 Marca 2014 #136756 Napisano 28 Marca 2014 Wywiad fajny, ciekawy ale krótki. Leci +
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136846 Napisano 29 Marca 2014 No zbytnio się nie popisałeś Wiem, że potrafisz więcej się wysilić Ale łap + za pracę
Gość Guest Napisano 29 Marca 2014 #136855 Napisano 29 Marca 2014 Trochę krótki, ale bardzo fajnie się czyta, dobrze ułożone pytania. Leci +
blurred Napisano 29 Marca 2014 #137015 Napisano 29 Marca 2014 Wywiad fajny, ciekawy.... A najlepsze " nie lubię tylko metalu i tych tak zwanych brudasów." Łap +
Teez. Napisano 29 Marca 2014 #137095 Napisano 29 Marca 2014 Nie ma co ukrywać swojej skromności Dosia napisała dłuższy wywiad niż ten a miała prawie każdy komentarz : cytuję "krótki... , fajny ale krótki " . A tutaj max 3/4. Co do wywiadu krótko zwięźle i na temat. A powinno byc długo, mniej zwięźle i na temat. strasznie krótki! Max 10 minut go pisałeś.
Gość Guest Napisano 30 Marca 2014 #137156 Napisano 30 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
27 Mar
9
28 Mar
5
29 Mar