HardeQ Napisano 25 Marca 2014 #135565 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, dzisiejszego dnia spadł mi całkiem przypadkiem tablet, zupełnie niespodziewanie. Niestety upadek zostawił po sobie niefajną pamiątkę w postaci paska (przenosi sie wraz ze zmianą położenia tableta)- najczęściej jest on biały z czarnymi fragmentami (jakby zamazana część widżetu). Irytuje mnie to niemiłosiernie, lecz nie wiem co z tym zrobić, bo jestem w tym zielony, a wolałbym sobie odpuścić kwestie oddania go do serwisu, szkoda pieniędzy, a gwarancja CHYBA tego nie obejmuje. Tablet to funtab 10.1, 9,7 cala gdzie jakieś 0,3 cala wzdłuż zabiera ten pasek. Ma ktoś pomysł co zrobić by bardziej nie namącić? Pozdrawiam, liczę na odpowiedź (sensowną). Zaznaczam, że tablet nie należy do mnie (mam inny). Ten należy do siostry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135569 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Wstaw zdjęcie tego zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Marca 2014 Autor #135579 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Link do screena: http://speedy.sh/sUS3S/DSC-0005.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Marca 2014 #135589 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Nic z tym nie zrobisz. Pękł wyświetlacz i tyle. Ciesz się, że nie przestał działać dotyk. Jedyne co możesz zrobić to wymienić wyświetlacz. Z tą gwarancją to możesz spróbować. Kolega ostatnio rzucił telefonem o ścianę (z nerwów) i mu naprawili go ze względu na gwarancję za darmo . Powiedział im, że spadł mu z biurka i przyjęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Marca 2014 Autor #135590 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Nie pękł wyświetlacz.. on jest calutki. Gdyby to było to, ten pasek nie reagowałby na auto-obrót ekranu, a on obraca się razem z ekranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Marca 2014 #135601 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Pewnie w środku jest lawa i jak obracasz tabletem to ona się przelewa i się tak dzieje . Samemu raczej nic z nim nie zrobisz, bo tableta się tak łatwo nie da rozebrać na części. Może jednak warto spytać się chociaż w serwisie jaki będzie koszt naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Marca 2014 Autor #135604 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 No pewnie, lawa ;-; Jak już moja siostra zacznie dostawać ''białej gorączki'' bo to serio frustrujące (ogromnie) to pójdę zapytać. Jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi