Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148372 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Moją propozycją rozgrzewki, jest rozgrzewka na kosy. Była by to normalna runda giniesz = nie odradzasz się, drużyna, która wygra rozgrzewkę, będzie zaczynała ze stanem konta 1500$, co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148424 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Moim zdaniem takie bonusy po rundzie rozgrzewkowej są bez sensu, ale runda na he rzeczywiście jest beznadziejna. Proponowałbym rundę rozgrzewkową w formie DM i każdy dostaje losową broń. Może być też rudna na noże, ale to już kiedyś zaproponowałem i było wprowadzone na serwer tylko postanowiliście ją zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Kwietnia 2014 #148431 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Zmieniłem rozgrzewkę, teraz możecie strzelać z losowej broni. Ewentualnie można podmienić na konkretną broń, wybór należy do was. Gdyby występowały jakieś problemy, zgłaszajcie je tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148755 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Mi się 2 razy zdarzyło tak ,że nie miałem ŻADNEJ broni , miałem sam celownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 28 Kwietnia 2014 #148763 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Według mnie rozgrzewka fajna, w nocy z entym sprawdzaliśmy co i jak pyka, i było dobrze. Nie macie na co narzekać gracze ffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148766 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Mi się 2 razy zdarzyło tak ,że nie miałem ŻADNEJ broni , miałem sam celownik Ja również taka sama sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #149020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 dałoby rado przedłużyć tą rozgrzewkę do 2.00 lub 2.30 min, ponieważ raz się padnie to już drugi raz nie ma się prawie szans wyjść dalej niż z respa bo koniec , albo nie daj boże jak ktoś awp wylosuje i ma z tym biegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149364 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 jw. racja. Z doświadczenia wiem, że najlepsze rozgrzewki są jak każdy ma tą samą broń z tym że bronie są ściśle określone - tylko te które napi******ją: P90, krowa, shodguny i ewentualnie he . Typowe bronie, którymi przez kolejne 30min się będzie grało lepiej odpuścić Taka moja sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156562 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 A może damy każdemu po 16 tys $ i niech kupuja co chca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 22 Maja 2014 #156823 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 najlepsza rozgrzewka jaka widzialem to zaczynamy w roznym miejscu mapy na poczatek dostajemy usp po zdobyciu fraga dostajemy nastepna bron Bardzo fajna rozgrzewka. ale narazie zostawmy rozgrzewke. niech serwer bedzie smigal tak jak sie nalezy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi