Skocz do zawartości

Runda rozgrzewkowa

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Moją propozycją rozgrzewki, jest rozgrzewka na kosy. Była by to normalna runda giniesz = nie odradzasz się, drużyna, która wygra rozgrzewkę, będzie zaczynała ze stanem konta 1500$, co

wy na to ?

Moim zdaniem takie bonusy po rundzie rozgrzewkowej są bez sensu, ale runda na he rzeczywiście jest beznadziejna. Proponowałbym rundę rozgrzewkową w formie DM i każdy dostaje losową broń. Może być też rudna na noże, ale to już kiedyś zaproponowałem i było wprowadzone na serwer tylko postanowiliście ją zmienić.

dałoby rado przedłużyć tą rozgrzewkę do 2.00 lub 2.30 min, ponieważ raz się padnie to już drugi raz nie ma się prawie szans wyjść dalej niż z respa bo koniec , albo nie daj boże jak ktoś awp wylosuje i ma z tym biegać

Gość Guest

jw. racja. Z doświadczenia wiem, że najlepsze rozgrzewki są jak każdy ma tą samą broń z tym że bronie są ściśle określone - tylko te które napi******ją: P90, krowa, shodguny i ewentualnie he :) . Typowe bronie, którymi przez kolejne 30min się będzie grało lepiej odpuścić :)

Taka moja sugestia :)

• 3 weeks later...

najlepsza rozgrzewka jaka widzialem to zaczynamy w roznym miejscu mapy na poczatek dostajemy usp po zdobyciu fraga dostajemy nastepna bron Bardzo fajna rozgrzewka. ale narazie zostawmy rozgrzewke. niech serwer bedzie smigal tak jak sie nalezy:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...