Skocz do zawarto艣ci

[PRZYJ臉TY]Podanie - Dexi

Dexi

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Bartek

Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:聽dexi.radomsko

Sta偶 na forum:聽wkr贸tce 3 lata

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:聽brak

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl:聽swego czasu kolejno moderator, administrator

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:聽8/10聽

Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:聽W najgorszym wypadku 2 teksty w tygodniu.

List motywacyjny:聽C贸偶, nie 艂atwo przekona膰 kogo艣 do swojej osoby, tym bardziej, 偶e wielokrotnie zawodzi艂em, chcia艂bym natomiast spr贸bowa膰 swoich si艂 w pisaniu tekst贸w dla multi-head, moja osoba przez d艂ugi czas by艂a cz臋艣ci膮 tego forum i mi艂o by by艂o gdyby co艣 z powrotem wr贸ci艂o. Wiele os贸b mnie pami臋ta i zna moj膮 natur臋, ale licz臋, 偶e znajdzie si臋 w艣r贸d was kto艣 kto ponownie da mi szans臋. Z g贸ry przyznam, 偶e nie nadaj臋 si臋 do przeprowadzania wywiad贸w, ale bardziej pisaniem lu藕nych tekst贸w czy nowinek opartych na wiadomo艣ciach ze 艣wiata graczy. Oczywi艣cie zdaj臋 sobie spraw臋, 偶e moja aktywno艣膰 ostatnimi czasy by艂a znikoma, ale odpowiadanie na posty tylko w celu okazania aktywno艣ci nie le偶y w mojej naturze wi臋c sprowadzam si臋 jedynie do powierzchownego przegl膮dania forum. Pozdrawiam.聽

Przyk艂adowy tekst o kt贸rym mowa wy偶ej :)聽:

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Ka偶dy zas艂uguje na 2 szanse, 3 lata na forum, wystarczaj膮ca ilo艣膰 post贸w oraz aktywno艣膰. Jestem na tak.

Powodzenia. :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na TAK. Du偶a aktywno艣膰 na forum, wymagana liczba post贸w oraz bardzo zrozumia艂y tekst ( du偶o si臋 z niego dowiedzia艂em ) :D

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Hmmm... nie znam tu zbyt wielu os贸b, wi臋c os膮dz臋 Ci臋 tylko po podaniu. Zwracaj uwag臋 na s艂owa (np."uwczesnego"). Poza tym wszystko jak nale偶y. My艣l臋, 偶e przy takich zdolno艣ciach jeste艣 kompetentn膮 osob膮 do zaj臋cia stanowiska Redaktora.聽

Odno艣nik do komentarza

Ka偶dy zas艂uguje na szans臋?

Dexi w pewien spos贸b przyczyni艂 si臋 do tworzenia i rozwoju sieci :)

Podanie jak najbardziej na odpowiednim poziomie.

Nie s膮dz臋 by艣 zawi贸d艂 i dalej jeste艣 cz臋艣ci膮 tej sieci.

Przeczyta艂em ca艂y tekst w za艂膮czniku i by艂 on na odpowiednim poziomie.

Jestem na Tak, komu jak komu ale Dexiemu pisanie news贸w [etc..] nie powinno sprawi膰 偶adnego problemu.

Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na TAK. Jeste艣 bardzo aktywny na forum, wystarczaj膮ca ilo艣膰 post贸w, podanie napisane starannie. Moim zdaniem zas艂ugujesz na to stanowisko.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Dostajesz TAK na okres pr贸bny, dw贸ch tygodni. Jak najbardziej przekonujesz mnie swoj膮 osob膮 jak i tym co napisa艂e艣.聽

Tym samym obliguje Ci臋 do wype艂niania swoich obowi膮zk贸w w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres pr贸by, kt贸ry polega na tym i偶 publikacje najpierw przechodz膮 przez moje "oczy" nast臋pnie zaakceptowane b膮d藕 odrzucone s膮 opublikowane na forum i analogicznie." Pozdrawiam OST.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...