Dexi Napisano 20 Marca 2014 #133788 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Imię: Bartek Wiek: 18 lat Kontakt[steam/Gadu-Gadu]: dexi.radomsko Staż na forum: wkrótce 3 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: brak Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: swego czasu kolejno moderator, administrator Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: W najgorszym wypadku 2 teksty w tygodniu. List motywacyjny: Cóż, nie łatwo przekonać kogoś do swojej osoby, tym bardziej, że wielokrotnie zawodziłem, chciałbym natomiast spróbować swoich sił w pisaniu tekstów dla multi-head, moja osoba przez długi czas była częścią tego forum i miło by było gdyby coś z powrotem wróciło. Wiele osób mnie pamięta i zna moją naturę, ale liczę, że znajdzie się wśród was ktoś kto ponownie da mi szansę. Z góry przyznam, że nie nadaję się do przeprowadzania wywiadów, ale bardziej pisaniem luźnych tekstów czy nowinek opartych na wiadomościach ze świata graczy. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że moja aktywność ostatnimi czasy była znikoma, ale odpowiadanie na posty tylko w celu okazania aktywności nie leży w mojej naturze więc sprowadzam się jedynie do powierzchownego przeglądania forum. Pozdrawiam. Przykładowy tekst o którym mowa wyżej : https://docs.google.com/document/d/1m2WNVLAhsaFyZJbWOrpjk0p1DeXWbb8h_DCweAeB8Eo/edit?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2014 #133831 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Każdy zasługuje na 2 szanse, 3 lata na forum, wystarczająca ilość postów oraz aktywność. Jestem na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Marca 2014 #133885 Administrator Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Jak najbardziej na tak. Wiem, ze na pewno ogarniesz ogarniesz to stanowisko. W koncu miales u nas h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 20 Marca 2014 #133887 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Pamiętał jak był H@ , bardzo dobrze się sprawował, więc myslę, że tutaj będzie też dobrze, jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2014 #133888 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Jestem na TAK. Duża aktywność na forum, wymagana liczba postów oraz bardzo zrozumiały tekst ( dużo się z niego dowiedziałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 20 Marca 2014 #133916 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Oczywiście że na tak pamiętam go z początków powstania tej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 20 Marca 2014 #133920 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Twoje podanie mnie przekonało. Myślę, że należy ci się szansa za sam wkład w naszą sieć. Jestem na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Marca 2014 #133931 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie kojarze Cie ale z przeczytania kilku postów widzę ze byłeś tu H@ jak i w porządku chłopak. masz moje Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 #133937 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Hmmm... nie znam tu zbyt wielu osób, więc osądzę Cię tylko po podaniu. Zwracaj uwagę na słowa (np."uwczesnego"). Poza tym wszystko jak należy. Myślę, że przy takich zdolnościach jesteś kompetentną osobą do zajęcia stanowiska Redaktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 21 Marca 2014 #133942 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Wszystko spoko, rozmyślenie dobre. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Marca 2014 #133988 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jestem na TAK. Poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 #133999 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Marca 2014 #134016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Każdy zasługuje na szansę? Dexi w pewien sposób przyczynił się do tworzenia i rozwoju sieci Podanie jak najbardziej na odpowiednim poziomie. Nie sądzę byś zawiódł i dalej jesteś częścią tej sieci. Przeczytałem cały tekst w załączniku i był on na odpowiednim poziomie. Jestem na Tak, komu jak komu ale Dexiemu pisanie newsów [etc..] nie powinno sprawić żadnego problemu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 #134129 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jestem na tak jest ogarnięty i jak pamiętam to chyba miał kiedyś h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Marca 2014 #134147 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jestem na tak. Bardzo podobał mi się tekst dotyczący e-sportu i myślę, że będzie co czytać gdy dostaniesz tą posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134217 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jestem na tak Z racji pełnionej wcześniej funkcji wnioskuje, iż sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Marca 2014 #109866 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Tekst na odpowiednim poziomie. Poza tym byłeś tu kiedyś h@ i miałeś swój wkład w rozwój sieci. Każdy zasługuję na drugą szansę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134300 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jestem na TAK. Jesteś bardzo aktywny na forum, wystarczająca ilość postów, podanie napisane starannie. Moim zdaniem zasługujesz na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Marca 2014 #134365 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Również jestem na TAK! Byłeś tu H@ więc czemu miałbyś sobie nie poradzić z tą posadą Powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134431 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Dostajesz TAK na okres próbny, dwóch tygodni. Jak najbardziej przekonujesz mnie swoją osobą jak i tym co napisałeś. Tym samym obliguje Cię do wypełniania swoich obowiązków w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres próby, który polega na tym iż publikacje najpierw przechodzą przez moje "oczy" następnie zaakceptowane bądź odrzucone są opublikowane na forum i analogicznie." Pozdrawiam OST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134432 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi