Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]KSI

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: KSI

Doświadczenie (w byciu adminem): Prowadzenie własnej sieci serverowej przez 2 lata :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10

Staż w CS-sie: 4 lata z 2 letnią przerwą

Steam:  STEAM_0:0:1441139

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: 

https://www.gametracker.com/player/KSI/80.72.43.106:27034/

Dlaczego TY .!: Pomimo kilku adminów na serverze jest bardzo dużo czitów w dodatku średnia wieku adminów jest bardzo niska, moim zdaniem przyda się ktoś kto ma większy staż życiowy :) Jeśli chodzi o forum, staram się śledzic codziennie nowości jakie tutaj panują, mało się wypowiadam ale śledzę na bieżąco :) Na pewno przyda się wam ktoś taki jak ja :) Powracam po 2 letniej przerwie, mam spore doświadczenie w byciu adminem, załatwianiu spraw konfliktowych a zauważyłem, że admini którzy są na serverze nie zawsze potrafią poradzic sobie różnymi problemami :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Średnio 2/3 godziny dziennie :)

Kontakt:

50225576

Gość Guest

Neutral

Powody :

- Napisz z czym nie możemy sb z TeeZem poradzić bo nie wiem

- Zbyt mało postów na forum. Może i śledzisz ale na forum wgl ciebie nie znam.

- Widziałem na serverze max 5 razy a gram codziennie po trochu.

+ Wiek

PS: AMXX 10 - Napisz mi plugin który za 100 wygranych pojedynków nożem dostajesz odznake pod BF4. Jeżeli napiszesz będę na tak. Jeżeli nie napiszesz będę na nie bo to będzie oznaczało że kłamiesz co do amxx ;]. Pozdrawiam

PS2: Pamiętaj, średnia wieku się nie liczy , liczą się umiejętności które posiadamy.

Gość Guest

Nie ma was na serverze za często :) Nabijanie fragów prosząc drugą osobę żeby zmieniła nick i dała się zabijac to postawa godna administratora -

"- Admin musi być wzorem i świecić przykładem"

dobry przykład dajecie innym graczom, poza tym też mógłbym zakwestionowac Twoje kompetencję ponieważ jesteś administratorem a nie spełniasz podstawowych wymogów: wieku

Trzeba was prosic żebyście weszli jak jest jakiś cziter - często już za późno przychodzicie :) Porównując Twoje i moje przegrane godziny na serverze mam o 2 więcej tak dla przykładu kto częściej jest na serverze ;) Dostając administratora nie dostaję wglądu do amx'a servera, więc zbędne chyba jest pisanie pluginów przeze mnie :) Poza tym WYMAGANY JEST MIKROFON - nigdy nie słyszałem ani Ciebie ani TEEZA mówiącego cokolwiek.

?Wolę się nie odzywać jak spamować i bez celu zaśmiecać forum :) 

Gość Guest

aktywny gość, trochę z nim gadałem grając i wydawał się ogarnięty. dałbym mu szanse aktywność na forum zawsze można poprawić. nie oszukujmy się, admini serwerów nie są od pisania pluginów, mają w odpowiednim momencie użyć amxmoda. Mr Les dałeś w swoim podaniu 9 przy znajomości amx może Ty nam walniesz taki plugin wszyscy będą Ci wdzięczni ;) umiejętności w grze to nie wszystko trzeba się wykazywać też doświadczeniem życiowym które 20latek ma większe (nie jest gimbusem [jak Les] ani nawet liceuchem, tylko studentem)

dać mu admina na okres próbny, jak będzie aktywny na forum i serwerze to zostawić.

Gość Guest

Nie ma was na serverze za często :) Nabijanie fragów prosząc drugą osobę żeby zmieniła nick i dała się zabijac to postawa godna administratora -

"- Admin musi być wzorem i świecić przykładem"

dobry przykład dajecie innym graczom, poza tym też mógłbym zakwestionowac Twoje kompetencję ponieważ jesteś administratorem a nie spełniasz podstawowych wymogów: wieku

Trzeba was prosic żebyście weszli jak jest jakiś cziter - często już za późno przychodzicie :) Porównując Twoje i moje przegrane godziny na serverze mam o 2 więcej tak dla przykładu kto częściej jest na serverze ;) Dostając administratora nie dostaję wglądu do amx'a servera, więc zbędne chyba jest pisanie pluginów przeze mnie :) Poza tym WYMAGANY JEST MIKROFON - nigdy nie słyszałem ani Ciebie ani TEEZA mówiącego cokolwiek.

?Wolę się nie odzywać jak spamować i bez celu zaśmiecać forum :) 

Ok najpierw pomyśl potem pisz. Najpierw powiedz mi kiedy ja napisałem do kogoś aby zmieniał nick abym miał lepszy rank. Nigdy mi nie zależało na rank , więc jak mi masz zamiar tak zarzucać co nawet nie robie to nic nie pisz. Kolejna sprawa jeżeli myślisz że nie mam mikrofou zapraszam na TS3 chętnie porozmawiam. Nie chodzi mi o plugin na server, chciałem zobaczyć czy umiesz w ogóle pisać pluginy ale jakoś tego nie widzie. Venom , amxx 9/10 to nie jest pisanie pluginu. Umiem przerabiać pluginy i robić paczki na sevrery i to jest amxx 9/10. Pisać dopiero zaczynam i takiego pluginu nie napiszę. Jeżeli nie znasz słowa "Gimbus" to lepiej w ogóle go nie używaj bo słowo "Gimbus" oznacza pedałków w rureczkach którzy robią sobie sweet focie w kibelku i wstawiają z Opisem "Ale jestem brzydki , takie tam w kibelku". A po co mi doświadczenie życiowe do Cs'a ? :o. Jeszcze nie słyszałem aby do cs 1.6 trzeba było mieć doświadczenie życiowe ale spoko dzięki że mi to uświadamiasz. KSI jeżeli chodzi o cb to widzę że nie masz tak dobrej znajomosci AMXX jeżeli nie umiesz pisać pluginu i jeżeli nie wiesz że ja mówie przez mikrofon jeżeli komuś chce odpowiedzieć na szybo bo najczęściej siedzę na TS3 i nie oge cały czas rozmawiać na Cs. Czy pisanie na forum w tematach innych niż Off-Topic to spam ? :o od kiedy panie chyba nie jesteś na czasie. I jeszcze powiedz mi z czym sb nie radzę bo sam tego nie wiem. Pozdrawiam.

Reprezentant, jeżeli nie zauważyłes od około 3 tygodni mam rangę grafika i teraz także zajmuje się koszulkami dla naszej sieci i mam trochę mniej czasu na siedzenie na serverze. Mam także dziewczynę dosię z która także chcę troche pobyć a nie tylko Grafiki i BF4. Pozdrawiam

Jeszcze jedno, raczej nie będzie mi się z tobą dobrze współpracowało jeżeli dla cb ważniejsze jest doświadczenie życiowe niż doświadczenie AMXX. Zmieniam zdanie na NIE bo kłamiesz co do AMXX i spinasz się o byle "gówno"

Gość Guest

Kolego, było co masz do administratorów ;) Nie kierowałem tego do Ciebie z rankiem :) 

Powiedz mi, czemu mam się wykazywac znajomością pisania pluginów skoro to nie leży w moich obowiązkach (o ile dostanę adminstratora) Nie staram się o posadę opiekuna servera tylko o administratora z podstawowym amx'em, zrozum to  :) Dlatego nie rozumiem czemu się do tego przyczepiłeś i usilnie chcesz żebym napisał jakiś plugin. Doświadczenie życiowe może nie przydaje się w samym graniu w cs'a a raczej w pełnieniu funkcji administratora na serverze. Asertywność, cierpliwość, rzetelność, takt i wyczucie :) te cechy są na pewno przydatne które się nabywa z wiekiem. Niepotrzebnie się spinasz bo niema potrzeby takiej :) Widać jak potrafisz panować właśnie nad emocjami kolegi. Poza tym obrażasz w tym momencie uczucia innych pisząc "pedał" i szufladkujesz ludzi po ubiorze. To, że ma inne przekonania, inny styl  jak Ty nie znaczy, że trzeba go dyskryminować. Co moje posty pisane w tych tematach wnoszą do serverowni ? Po co mam być krzykaczem który nabija posty na oftopie ? 

Lepiej chyba pisać sensownie i być pomocnym innym użytkownikom jak robić to bez większego celu :)

Skoro nie masz czasu to zrezygnuj z jakiejś funkcji po prostu, Twoje życie prywatne wcale mnie nie interesuje, nie potrzebnie wziąłeś tyle na głowę a skoro nie grasz to trudno żebyś mnie widział na serverze. Popatrz również na moje posty na na swoje kto "spina" a kto stara się prowadzić konwersacje na przyzwoitym poziomie.

Poczytaj za kilka lat swoje posty i zobaczysz wtedy czy były one sensowne...

Zresztą to nie jest temat o skargach na administratorów i nie chce Ci niczego udowodniać. Jesteś na nie, przyjmuje to i skończmy tą bezsensowną konwersację bo zbaczamy z tematu i robi się spam.

Gość Guest

Fajny facet, aktywny, z poczuciem humoru i nie tylko, wiele razy spotkałem na serwerku, wiec masz moje tak.

Powodzenia, a komentarzami gimbstajlu i innego tego typu sie nie przejmuj, a gdy odrzuca to sie nie poddawaj i staraj sie dalej, bo dla mnie jesteś dobrym kandydatem! :)

Gość Guest

Jestem na tak. Może na forum to mój pierwszy post ale na BF trochę gram. KSI często gra i jest ogarnięty, a jak nawet nie jest w grze to jest online na steam. Nie będę wjeżdżać na adminów którzy są dotychczas, a można troche wymienić wad. Les nic do Cb nie mam ale ostatnio jak dostałeś info na u@, że koleś z wh to zamiast po cichu na speca to ty musisz na y@ "czekajcie ide na speca sprawdzić kolesia bo wh ma" , "no to kto miał te wh jeszcze raz napisz". No sory ale tak się nie pisze. Gram codzinnie i przynajmniej 3 do 5 razy ktoś na wh lub aimie lata. 

Jak dla mnie to przyda się więcej adminów bo na servie jest duży nie ogar.

Gość Guest

old jeżeli nie znasz znaczenia słowa "Gimbazjalista" to go lepiej nie używaj bo ja moge zrobić ci taki pocisk że mnie popamiętasz ale wole nie zaczynać. Każdy pocisk prócz po rodzinie i od gimbazjalistów. Nie znasz mnie? To tak mnie kur** nie nazywaj bo to mnie denerwuję. Jeżeli chodzi DreaM'a wiem wiem nie pisz że ide na specta tylko jak nie pamiętam jaki miał nick koleś to jak mam się zapytać jak na spect jestem a ty żywy ?.

@KSI do cb nic nie mam ale wytłumacz old'owi że dla mnie nie można się wyzywać od gimbów bo mnie to denerwuję.

Gość Guest

Les proszę wypowiadaj się na temat i proszę o trochę szacunku dla starszych. Miejmy Panowie trochę kultury i zachowujmy się jak dorośli cywilizowani ludzie ;)

Przepraszam, że dotkliwie zranilem młodych administratorów którzy niepotrzebnie się bulwersuja i teraz edytuja swoje posty ;) ale taki sposób wypowiedzi raczej nie przystoi osobom które reprezentują tak poważna sieć serwerów. Ostatnie sprostowanie czy w jakimkolwiek poście tutaj nazwałem Ciebie albo lesa "gimbem"? Nie, więc nie rozumiem zarzutów tego typu. Każdy powinien przyjmować uzasadnioną krytykę i starać się być lepszym a nie odwrotnie.

Yy Les skoro tak "ogarniasz amx" powinieneś znać podstawowe komendy typu amx_psay dzięki której napisałbyś tylko do Dreama.

A co do podania jak najbardziej na TAK. KSI jest ogarnięty, kulturalny, aktywny, można z nim normalnie porozmawiać, bez żadnych spin. Ogólnie myślę, że jak na ten moment byłby najlepszym adminem na serwie.

Gość Guest

Niedawno zaczalem gre... Za kazdym razem jak bywalem na serwerze byl tam KSI !

+Gracz ogrania,

+Nie zauwazylem zadnych ubytkow w kulturze osobistej,

+Spelnia wszystkie wymagania,

+No skyll jest, aktywnosc jest, wszystko jest ! :D

Powodzonka :)

Tyle komentarzy a po co, a dlaczego. To jest podanie, nie ankieta, jak ktoś wyżej napisał.

Ja jestem na TAK, serwer niedawno zmienił mod, adminów potrzeba i tyle. Facet godziny ma, wiek też. 

Przynajmniej się trochę pośmiałem z głupoty niektórych czytając to podanie, powodzenia :) 

Gość Guest

Ehh jaka szkoda, że odeszłam :)

Jestem jak najbardziej na tak.  Masz doświadczenie, odpowiedni wiek, grasz codziennie i to długo. W dodatku pokazujesz o wiele wyższy poziom intelektualny niż niektóre osoby.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...