Guest Guest Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Witam Dzisiaj tj. 17.03.2014r. o godzinie 19:40 zostalem zbanowany przez Administratora .:Sniper:. ze względu na moje zabójstwa przez ściany tj. skany. Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina . : : Sniper : : .. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kansior [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1996828411 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.191.86.71 ' [AMXBans] ============= Admin tn screenów nie zrobił dzięki czemu nie mam jak udowodnić że nie uzywalem zadnych dopalaczy typu aim/wh. Do tego admin ten nie ogarnia swojej funkcji. Gdy Ktos zachowuje sie niezgodnie z zasadami cod 200lvl tj . zle kladzie miny lub poprostu jest odpalony, wymieniony powyżej administrator nie reaguje tylko gra dalej... pomimo zgloszen na u@ admin ten banowal takich delikfentów tylko i wyłacznie na 5 minut za "PING" . Pomimo wielu zgloszen na u@ admin ten nie reagował. Stąd wyszły konflikny słowne między mną a nim które oczywiscie kończyły się banem.. Apeluję więc o jak najszybsze UB na Serverze COD 200 LVL. Nie rozumiem logiki Gracza .:Sniper:. ponieważ po co wydawał bym pięniądze na klasę premium? Ażeby Cheatować i używać innych wspomagaczy. Były by to pieniądze wydane w błoto. Apeluję też o rozpatrzenie dalszej działalności jako Administrator na serverze CoD 200 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Musisz mieć 5 ss, robione są automatycznie... Nie wiem czy wiesz ale są one w formacie .tga... więc lepiej dobrze poszukaj jak Ci zależy na ub A co do skargi, niech się wypowie odpowiednia osoba... dobrze by było jak byś przedstawił jakiś dowód. Na serwie jest hltv wiec możesz wrzucić demko. Tu masz jeszcze poradnik jak znaleźć ss : http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Czekaj zaraz przyjdzie Morderca on jest specjalistą od szukania nie widzialnych ss-ów. I macie rację skarga na mnie jak najbardziej słuszna aż się wzruszyłem waszą historyją :cray: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 SS-y są robione w jakimś celu, musi je wstawić. A co do zgłoszeń na u@, proszę wrzucić screeny z wycinkami konsoli, to będzie chyba najlepszy sposób i dowód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Kansior STEAM_0:0:40307648 77.254.30.254 Steam ZmienneIP Proszę o zbanowanie tego gracza trwale ponieważ nie wstawił ss-ów i dodatkowo gra na aktywnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 wszedłem przed momentem pisałem do Ciebie żeby wyjasnic co nie co , zapraszałem na steam to samo , zachowywales sie chocby mnie nie bylo. Olewałeś poprostu. Wyjaśniam Co do SS'ów: SSów zadnych nie znalazłem , dodatkowo byly one zrobione na komputerze kolegi u którego grałem . Było to na platformie non steam. Dziś wszedłem na server ze swojego komputera dodatkowo na koncie steam własnie w celu wyjasnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 człowieku mnie to nic nie interesuje i tu nie ma co wyjaśniać masz ssy masz je wstawić nie masz ssów dostajesz aktywa proste i logiczne jak widać nie dla wszystkich a właśnie zawsze możesz zrobić 100 reklam. edit// NIech ktoś z czerwonych się wypowie i da mu bana na ip bo ma zmienne. Po drugie niech mu ktoś wytłumaczy że ssy robią się same. Po trzecie niech ktoś już to zamknie :facepalm: :cray: Edit// widzisz mój pierwszy post dziś tutaj jaki link wstawiłem ? i co pisze na końcu ? umiesz czytać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Nie bądź smieszny . Jeśli nie potrafisz robić ssów to ich nie rób Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 człowieku mnie to nic nie interesuje i tu nie ma co wyjaśniać masz ssy masz je wstawić nie masz ssów dostajesz aktywa proste i logiczne jak widać nie dla wszystkich a właśnie zawsze możesz zrobić 100 reklam. edit// NIech ktoś z czerwonych się wypowie i da mu bana na ip bo ma zmienne. Po drugie niech mu ktoś wytłumaczy że ssy robią się same. Po trzecie niech ktoś już to zamknie :facepalm: :cray: ZMIENNE IP HAHAHAH Ok .Po czym twierdzisz że mam zmienne ip? Bo wczoraj gralem u kolegi a dzis na swoim? Okej nie pozdrawiam. Strata czasu. zależało mi żeby tu grać ale cóż . Premke kupiłem , grałem fair , ssów na komputerze GanJi nie ma. Nie ma o czym rozmawiać, Brak kompetencji admina, żegnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Gracz wszedł na aktywnym. Bez ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...