Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132267 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Imię: Dawid Wiek: 14 ~ Wiek nie jest wyznacznikiem inteligencji danej osoby. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam - FAAAJNY Staż na forum: Dosyć niski, za to siedzę na forum po kilka godzin dziennie. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Mam półtora miesięczny staż w byciu Redaktorem na innej sieci. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: REJESTRACJA jak dotąd, ale od czegoś trzeba zacząć. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8,5/10 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Mam wystarczająco dużo czasu, aby TYGODNIOWO robić 2-3 wywiady. Głównie to w weekendy. List motywacyjny: Witajcie. Zauważyłem, że rekrutacja na Redaktora jest otwarta. Jako, że w weekendy siedzę przed komputerem 3-5 godzin i się bardzo nudzę funkcja Redaktora była by dla mnie idealnym wypełnieniem wolnego czasu na komputerze. A, że posiadam dobre doświadczenie składam podanie. Przyjmując mnie, przyjmiecie profesjonalistę a nie "jakiegoś 14 latka bez doświadczenia". Jestem ogarniętym człowiekiem jak na swój wiek oraz zachowuję wysoką kulturę w stosunku do starszych. Poprawnie piszę po polsku, ale raz na jakiś czas zdarzy się jeden czy 2 błędy ortograficzne. Do swoich obowiązków podchodzę z pełną powagą i jestem bardzo zaangażowany. Multi-Head to sieć, która ma w pełni profesjonalną ekipę i chciałbym do niej dołączyć. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: FAAAJNY ReloP [align=center]Siemasz ReloP, składam podanie na Redaktora sieci Multi-Head i chciałbym zrobić z Tobą przykładowy wywiad. Zgadzasz się na to?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No dobrze, zaczynamy podstawowo. Napisz jak Ci na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Adrian, mam 15 lat i mieszkam w małym miasteczku o nazwie Połczyn-Zdrój. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz coś o swojej miejscowości własnymi słowami. Jakie są twoje ulubione "miejscówki" itp.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest to miasto powstałe w X wieku z niewielką liczbą mieszkańców. Teraz jest nas około 7 tysięcy. Wydaje mi się, że największą atrakcją jest u mnie Zamek, który był pierwszym przystankiem Adolfa Hitlera podczas II Wojny Światowej. Jak po nazwie miasta, można się domyślić, że jest to miasto uzdrowiskowe. Leczy się u nas wielu kuracjuszy z Niemiec. W wolnym czasie przebywam na boisku bądź na spacerach po Parku Zdrojowym. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są twoje zainteresowania?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje hobby to piłka nożna, Geografia oraz po prostu granie na komputerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center] W co najbardziej lubisz grać na komputerze?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej nikogo nie zadziwię. Moimi ulubionym grami są gry z serii Counter Strike. Muszę się nawet pochwalić czytelnikom, że być może przyszły Redaktor podarował mi Global Offensive, za co mu z całego serca dziękuje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No nie ma za co : ). Napisałeś, że grasz w piłkę nożną. Kopiesz na boisku z kolegami czy grasz w klubie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Robię to tylko w wolnym czasie amatorsko. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Słuchasz może muzyki?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Słucham muzyki jak każdy człowiek XXI wieku. Moim ulubionym rodzajem muzyki jest dubstep, a wykonawcę ciężko określić, lecz jeżeli miałbym już kogoś wymieniać to Skrillex. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobrze Ci idzie w szkole?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie mam problemów z nauką, lecz też nie jestem żadnym prymusem. Jestem uczniem, którego celem jest zdanie do następnej klasy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz 15 lat, w następnym roku szkolnym skończysz gimbazę. Zamierzasz kształcić się w Liceum czy w Technikum?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie wiem, w której szkole jest taki kierunek, lecz poszedł bym na Geografię. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A jakie są twoje plany związane z dalszą przyszłością po ukończeniu szkoły?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Być może udałoby się zostać nauczycielem Geografii. Ale takie plany to za minimum 10 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zostawmy już szkołę. Czy masz swoją drugą połówkę?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam i na razie o tym nie myślę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pisałeś mi jeszcze przed wywiadem, że masz 17-sto letniego brata. Czy masz jeszcze jakieś rodzeństwo?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Poza bratem mam jeszcze siostrę, która ma 10 lat i ma na imię Roksana, a brat Kamil. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak się z nimi dogadujesz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie za dobrze. Może to dlatego, że mamy 1 komputer. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, no może . Jakie jest twoje ulubione danie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciężko powiedzieć, lecz wybiorę to co mi pierwsze przyszło do głowy czyli Pizzę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolisz taką z pizzerii czy domową?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zdecydowanie domową. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Sposób na wypoczynek po ciężkim dniu?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Granie na PC/PS2, bądź bieganie za piłką. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dopiero teraz się dowiedziałem, że grasz na PS2. Wymienisz swoje ulubione gry na tą konsolę?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam ponad 30 gier lecz gram tylko w Fifę 14 i Tekkena. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Polecam Fife Street 2 . Lubisz podróżować?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie lubię jeździć pojazdami gdzie jest dach, ponieważ mam chorobę lokomocyjną, przez to też najdalej byłem w Warszawie. Jedyne co sprawia mi przyjemność to jazda na rowerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zbieraj na kabriolet : J. Oglądasz czasami jakieś filmy/seriale?[/align] [align=center] [/align] [align=center]No chyba będzie trzeba. Filmy oglądam od czasu do czasu. Częściej seriale na Nicku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy równie często czytasz książki?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jeżeli mam lekturę do przeczytanie to nie robię tego, tylko czytam streszczenie. Zdecydowanie nie czytam książek. Od czasu do czasu jakieś czasopisma sportowe. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czego się najbardziej boisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Boję się oto, że na marne udzielam Ci wywiadu i Ci odrzucą podanie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nigdy nic nie wiadomo . Czy przydarzyła Ci się kiedyś w życiu taka szalona sytuacja, której nigdy nie zapomnisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Wrzuciłem sąsiada do kałuży o głębokości 30 cm i nauczycielka odwoziła go do domu, a on był w samych majtkach. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahahah no rzeczywiście niezła . Gdybyś mógł jednorazowo przenieść się w miejscu/czasie, gdzie byś się przeniósł?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nigdzie bym się nie przenosił. Dobrze jest mi tutaj. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaczynamy pytania z zakresu "Życia Wirtualnego". Jak znalazłeś się na Multi-Head?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Szukałem ponad rok temu serwera JB. Ten JB był na pierwszej liście na GT, więc postanowiłem na niego wejść i zobaczyć jaka na nim jest atmosfera. Po miesiącu na nim gry złożyłem podanie, które zostało rozpatrzone pozytywnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A jak zacząłeś przygodę z Counter-Strike`iem?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Brat grał jakoś 3 lata temu, widziałem jak grał i sam postanowiłem spróbować. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od kiedy grasz na platformie Steam w CS 1.6? Bo jak wiadomo w CS:GO od wczoraj ; ).[/align] [align=center] [/align] [align=center]Na platformie Steam gram od ponad roku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A grałeś kiedyś w ESL lub jakimś klanie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kiedyś byłem w klanie "ReloP", dlatego też stąd ten nick został na Forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No to pytanie skąd nick ReloP nie potrzebne : D. Ale za to można się spytać skąd pomysł na drugi Twój nick, a mianowicie - Don`t Waste The Time?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ten nick wziął się przypadkiem, sam nie wiem skąd. Postanowiłem ReloP'a zmienić, ponieważ duża ilość graczy mówiła do mnie "jełop". [/align] [align=center] [/align] [align=center]Postrzegasz jakąś różnicę między grą na Steam a Non-Steam?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo dużą. Do użytkowników Steam pada mniej obelg, są większe szanse na Admina oraz można grać mixy/mieszańce. [/align] [align=center] [/align] [align=center] ...Oraz rywalizować w ESL. Ludzie myślą, że jak na serwerze bardzo dobrze gra NS to na 99% ma czity. Popierasz to?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jeżeli jakiś NS mnie zabije to nie płacze, nie spamię na u@, lecz najpierw sam patrzę na niego ze specta i upewniam się. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak Ci się pracuje w UnBan Team?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Praca w UBT układa mi się bardzo dobrze. Nie ma na co narzekać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są twoje ulubione: mod, broń i mapka?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mod:JB, Broń: Nóż, Mapa: jb_shadowcity_v1 [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oceń swojego skilla w Counter Strike 1.6 i GO w skali do 1-10.[/align] [align=center] [/align] [align=center]GO - 2/10 Jedyna broń którą dobrze ogarniam to glock. [/align] [align=center]1.6 - Wersji 1.6 nie będę oceniał, bo nie ma 11 [/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślisz, że kiedy przestaniesz grać na komputerze?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak dorosnę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz z 2-3 krótkie pytania. Gotowy?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Śmiało. [/align] [align=center] [/align] [align=center]CS 1.6 czy CS:GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center]GO [/align] [align=center] [/align] [align=center]Piłka Nożna czy granie na komputerze?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... Piłka nożna. [/align] [align=center] [/align] [align=center]PS2 czy PC?[/align] [align=center] [/align] [align=center]PC [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki za udzielenie wywiadu, czy chcesz kogoś pozdrowić?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Chcem pozdrowić wszystkich użytkowników Forum ze szczególnym wyróżnieniem dla LOVO, Mordercy, Chudego i Polanda. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Dzięki, cześć![/align] [align=center] [/align] [align=center]Narka. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od ReloPa dla graczy COD'a[/align] [align=center] [/align] [align=center][media] [/media][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Marca 2014 #132268 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 No nie powiem, fajny wywiadzik, ciekawy. Napisz kiedyś do mnie na steam : chudy23 na pewno Ci udzielę wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132269 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Jestem na nie, powody: - wiek - posty - mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 16 Marca 2014 #132280 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Wszystko cacy, ale jesteś nowy na sieci, nie znamy Cię, nabijałeś posty w działach ktore sa Ci obce. jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Marca 2014 #132292 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Ogólnie wywiad fajny, i byłbym skłonny dać Ci tak, ale niestety jak na moje jesteś za krótko na sieci Multi-Head, dlatego jestem Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 16 Marca 2014 #132295 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Twój wywiad jest bardzo fajny oraz ciekawy. Niestety jesteś jeszcze trochę z nami za krótko. Jestem NEUTRAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132299 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Jestem na nie -Posty -Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Marca 2014 #132303 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Proponuje dać się poznać użytkownikom poprawić relacje z forum i spróbować ponownie za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132327 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Wywiadzik jest spoko, ale jesteś nowym użytkownikiem i nie znamy Cię. Zostań z Nami daj się poznać i będę na tak. Na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Marca 2014 #132354 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Proponuję nie odrzucać, lecz zamknąć podanie i otworzyć je ponownie za tydzień. Zapomniałem pozdrowić najlepszą pracownicę Tesco - Angelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132748 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dostajesz TAK na okres próbny. Tym samym obliguje Cię do wypełniania swoich obowiązków w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres próby, który polega na tym iż publikacje najpierw przechodzą przez moje "oczy" następnie zaakceptowane bądź odrzucone są opublikowane na forum i analogicznie." Pozdrawiam OST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132749 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361796 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi