Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131243 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Mój plan wygląda tak , że naprzyklad po miesiacu gry , pierwszych trzech graczy z top15 dostaliby jakąś nagrode . Nie chodzi też o jakąs rzecz czy cos co kosztuje dużo pieniedzy , może oddzielny dział tzw. Ściana sławy na której raz w miesiącu zostałyby wpisane ich nicki . Można też zachęcic graczy z innych serwerów do zabawy w "Kto Pierwszy " Czekam na wasze odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131249 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Fajne. Na forum tak z prawej strony taki baner. Nasi top gracze czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Marca 2014 #131253 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Interesujące jestem za /nie koniecznie na ffa, tylko taka zakładka po prawej stronie, klika się dany serwer i wypisani są tam nasi top gracze z 1 dnia, 1 tygodnia i 1 miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131266 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Jeżeli ma to pełnić rolę informacyjną na FORUM jest ZA, ale troche dużo roboty z tym, a są ważniejsze problemy. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131267 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Po co to komu? Wystarczy że wpiszesz /top15 i już jest fejm Lipa! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Marca 2014 #103462 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Top15 sprawdzamy na serwerze i niech tak zostanie. Co do konkursu, jest to ciekawa opcja, być może w najbliższym czasie coś zorganizujemy, o czym zostaniecie poinformowani w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Marca 2014 #103463 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi