Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Mój plan wygląda tak , że naprzyklad po miesiacu gry , pierwszych trzech graczy z top15 dostaliby jakąś nagrode . Nie chodzi też o jakąs rzecz czy cos co kosztuje dużo pieniedzy , może oddzielny dział tzw. Ściana sławy na której raz w miesiącu zostałyby wpisane ich nicki . Można też zachęcic graczy z innych serwerów do zabawy w "Kto Pierwszy " Czekam na wasze odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Fajne. Na forum tak z prawej strony taki baner. Nasi top gracze czy coś takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Interesujące jestem za /nie koniecznie na ffa, tylko taka zakładka po prawej stronie, klika się dany serwer i wypisani są tam nasi top gracze z 1 dnia, 1 tygodnia i 1 miesiąca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Jeżeli ma to pełnić rolę informacyjną na FORUM jest ZA, ale troche dużo roboty z tym, a są ważniejsze problemy. Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Po co to komu? Wystarczy że wpiszesz /top15 i już jest fejm Lipa! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Top15 sprawdzamy na serwerze i niech tak zostanie. Co do konkursu, jest to ciekawa opcja, być może w najbliższym czasie coś zorganizujemy, o czym zostaniecie poinformowani w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...