Guest Guest Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 1. Imię:Łukasz 2. Kontakt:Steam-rozlaczony 3. Lokalizacja:Bydgoszcz 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:2h (weekand Wiecej) 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):2h (weekand Wiecej) tak samo jak w pkt 4 6. Posty (min. 300 sensownych):No brak Ale co to za problem nadrobic?. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Pomagac Innym,pilnowac żeby zawsze był spokój na forum,co dalej to czas pokaze:). 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Od Administracji zalezy. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jest 11. Coś o sobie:Powiem tak ! Mam na imie Łukasz mam 15lat !.Byłem moderatorem na Forach,spisywalem sie dobrze.Jestem Bardzo Systematyczny,lubie dawac przykład innym. Teraz coś o moim życiu a więc tak! :Bardzo lubie grac w piłke nożną ,interesuje sie Gospodarstwem,często coś porobie przy nim.Zawsze coś lubie pomajsterkowac! tyle odemnie:) !. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak 13. Obowiązkowe mikro:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 NIE! 6. Posty (min. 300 sensownych):No brak Ale co to za problem nadrobic?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...