bydlak Napisano 12 Marca 2014 #130419 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię:Dawid 2. Kontakt:Pw, Steam 3. Lokalizacja:Olsztyn 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:do 4 godzin 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):do 5 godzin 6. Posty (min. 50 sensownych):Tak 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomóc dla innych moderatorów 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Postaram się ogarnąć każdy ale decyzje zostawiam H@ 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Myślę ze jest, bardzo dobra 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak 11. Coś o sobie:Hmm mam na imię Dawid, jestem miły, kulturalny i myślę ze można się ze mną dogadać 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak, kilka razy 13. Obowiązkowe mikro:Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130468 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem Neutral, zabardzo Cię nie znam, może jakbyśmy się poznali zmieniłbym zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130608 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Niestety ja jestem na nie, owszem przesiadujesz bardzo dużo czasu na forum ale jak do tej pory nie widziałem żebyś w jakikolwiek sposób starał się o posadę moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Marca 2014 #130610 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 jestem na Nie. Za nim objąłeś funkcje admina na sieci, bywałeś chamski na sb, i nie tylko. Takie rzeczy się pamięta, a po ostatnim twoim podaniu tekstami typu "ze probuje cos osiagnac" to wql porazke odniosles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130720 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130721 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi