JNSRR Napisano 12 Marca 2014 #130403 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię: Dawid 2. Kontakt: Steam, skype, forum, gg itp. 3. Lokalizacja: Poznań 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: około 4h. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Tak jak na cs 6. Posty (min. 50 sensownych): jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): chciałbym je w 100% spolszczyć. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie, zależy jaki mi przydzielą. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: oczywiście. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam wszystko. 11. Coś o sobie: 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak jest to najbardziej ogarnięty prze zemnie skrypt. Byłem moderatorem na mpcforum.pl oraz miałem sam forum (kilka) i byłem modkiem pełno razy. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130404 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Mimo wszystko jak dla mnie za szybko na taki awans, są osoby które już dłużej czasu z nami przebywają i od dłuższego czasu starają się o moderatora. Na tą chwilę jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2014 #130413 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Moim zdaniem jesteś z nami stanowczo za krótko, pobądź dłużej z nami, pokaż, że Ci zależy. W tej chwili nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130416 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Chyba żartujesz... 3 Miesiące stażu, w dodatku nie pełne i ubiegasz się o Moderatora... Z Miejsca odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130417 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi