JNSRR Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 1. Imię: Dawid 2. Kontakt: Steam, skype, forum, gg itp. 3. Lokalizacja: Poznań 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: około 4h. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Tak jak na cs 6. Posty (min. 50 sensownych): jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): chciałbym je w 100% spolszczyć. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie, zależy jaki mi przydzielą. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: oczywiście. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam wszystko. 11. Coś o sobie: 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak jest to najbardziej ogarnięty prze zemnie skrypt. Byłem moderatorem na mpcforum.pl oraz miałem sam forum (kilka) i byłem modkiem pełno razy. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Mimo wszystko jak dla mnie za szybko na taki awans, są osoby które już dłużej czasu z nami przebywają i od dłuższego czasu starają się o moderatora. Na tą chwilę jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Moim zdaniem jesteś z nami stanowczo za krótko, pobądź dłużej z nami, pokaż, że Ci zależy. W tej chwili nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Chyba żartujesz... 3 Miesiące stażu, w dodatku nie pełne i ubiegasz się o Moderatora... Z Miejsca odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...