leeeeebo? Napisano 9 Marca 2014 #129510 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cześć, tak dzisiaj zerknąłem na serwer bf4 i naprawdę super się gra. O to moje dwie propozycję 1. Dodać spadochron, bo czemu nie? To tylko serwer z modem bf4, a spadochron się przyda. 2. Dodać wyrównywanie teamó'w jako że serwer nowy, a ludzie o dziwo dzisiaj było całe full swej godziny pewnej! To myślę że to też się przyda. Najlepiej byłoby wyznaczyć jakiegoś opiekuna serwera, tak jak w poprzednim temacie propozycji. Nie ukrywam że takowe stanowisko bym z chęcia objął, ale to tylko me marzenie haha . Przydałaby się osoba kompetentna, odpowiedzialna i mająca dobry kontakt z ludźmi na sieci, aby odciążyć h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129543 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wszystko tak , nie ukrywam że i ja będę walczył o opiekuna ale mam jak narazie 100% szanse bo tylko ja mam admina ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Marca 2014 #129545 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 1. Spadochron TAK 2. Też dobre Opiekun, na razie jest 1 admin, ale też się będę starał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129557 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Co do propozycji jestem na tak. Spadochron dobra rzecz i nie ma przeciwskazań myślę, ptb to raczej koniecznośc A co do opiekuna to z czasem napewno sam się wyłoni, bo to będzie widać kto gra, czy się stara, itd Nowe restrykcje ułatwią wybór zarzadowi ps: Naprawde spoko serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Marca 2014 #129580 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Propozycje jak najbardziej się przydadzą, a opiekun jest oczywisty, tylko że z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 #129584 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Oba pluginy są wgrane na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 #129585 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi