Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129273 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nick: Zielonaa. Wiek: 21 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: nie wiem nie liczę 5-6 lat nie zdziwcie się jak za każdym razem podam inny Steam: Jest. Dlaczego TY .!: Z TP nie wyszło tak więc może z BF4 się uda. Lubię serwery tego typu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio mniej bo mam mało czasu chwilowo, ale najwięcej gram w nocy. Kontakt: Steam, Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129279 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Wszystko spoko tylko nie widziałem na serverze [Potwierdzam dziś wieczorem nie gram i nie grałem] ale osoby który miały podanie z przynajmniej jednym TAK grają od 1-2 dni sporo czasu ;] Na tą chwilę Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129280 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na tak. Mało rang. Duża aktywnośc. Osoba godna zaufania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129290 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Minister les byłam adminem TP jak widać jeszcze rangi nie zdjęli Grałam jak tylko zobaczyłam, że serwer został zmieniony na BF4 parę dni temu i dziś poza tym jest nowy a godzin z tego co wiem nie bierze się pod uwagę śmieszycie mnie trochę z tym graniem eAsy godziny są skreślone po co link do GT ? nie ma tego w wymaganiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129291 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na NIE Link do GT gdzie ? Nie widziałem cię na serwerze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Marca 2014 #129293 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 TAK Zielonaa THE BEST !!! <3 miła, sympatyczna, wchodzi na wezwanie (których aktualnie mało) Doświadczona, dorosła. Powodzenia i pozdrawiam serdecznie !!! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129296 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 @Zielonaa. Zgadza się , godzin nie bierze się pod uwagę ale na odmienionym serverze wczoraj przez cały dzień i dzis do popołudnia nie widziałem. Wolałbym otworzyć za 1-2 dni jak troche "po no-lifisz :D" i wtedy napewno dam tak bo znam trochę ciebie i twoje możliwości. Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129299 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na nie. Masz za mało rang. Nie chesz za dużo ? Głowa cie nie boli? Nie widziałem cie na serwerze. Jesteś odpalona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129300 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Zgrywek aktualnie mam dwie rangi nie sugeruj się tym co widzisz bo TP już nie ma a z Admina ODD2 zrezygnowałam więc Zapraszam do GT zresztą mniejsza kończę tą dyskusję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129303 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Zgrywek aktualnie mam dwie rangi nie sugeruj się tym co widzisz bo TP już nie ma a z Admina ODD2 zrezygnowałam więc Grałas chodz minute na tym serwerze? NO CHYBA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129306 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Zgrywek aktualnie mam dwie rangi nie sugeruj się tym co widzisz bo TP już nie ma a z Admina ODD2 zrezygnowałam więc Zapraszam do GT zresztą mniejsza kończę tą dyskusję No no wczoraj 15 a dzis 17 :# No sora wzorowa aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129310 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Prosze o nie spamienie w podaniu. Tutaj się wypowiadamy co sądzicie o osobie podającej swoją propozycje o admina anie kłócicię się kto ma racje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 9 Marca 2014 #129386 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Prosze o nie spamienie w podaniu. Tutaj się wypowiadamy co sądzicie o osobie podającej swoją propozycje o admina anie kłócicię się kto ma racje. Pozdrawiam To tu juz po raz 3 sie wypowiedziałeś bezsensu pod tym podaniem. Wróciłeś i zgrywasz Bóg wie jakiego "macho" na tej sieci. Dostałeś rangę grafik, wiec pilnuj swojego nosa, i nie wypowiadaj się jak nic twoje wypowiedzi nie wnosza do tematu. Bo spaleś ostatnio w szafie. http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.43.106:27034/ spojrz na swoje GT, cwaniaczku i nie ciesz tak puchy bo zaczynasz irytować. zgrywek, ty kolejny agent jesteś, ściemy z wiekiem walisz to jedno, a po drugie nabijasz tylko daremne posty. Nie znasz chyba Zieelonej, skoro uważasz że boli ja głową, bo za dużo rang. ( i tutaj powinien być dla Ciebie warn, za obraze admina) co do podania to jestem na Tak, i nie chodzi tutaj o relacje jakie są między mną a Angeliką, tylko o to że potrafi ogarnąć posady które jej powierzono, a kiedy wie ze nie, rezygnuje bo myśli, a nie trzyma sie rangi jak topielec koła ratunkowego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129396 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 To tu juz po raz 3 sie wypowiedziałeś bezsensu pod tym podaniem. Wróciłeś i zgrywasz Bóg wie jakiego "macho" na tej sieci. Dostałeś rangę grafik, wiec pilnuj swojego nosa, i nie wypowiadaj się jak nic twoje wypowiedzi nie wnosza do tematu. Bo spaleś ostatnio w szafie. http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.43.106:27034/ spojrz na swoje GT, cwaniaczku i nie ciesz tak puchy bo zaczynasz irytować. zgrywek, ty kolejny agent jesteś, ściemy z wiekiem walisz to jedno, a po drugie nabijasz tylko daremne posty. Nie znasz chyba Zieelonej, skoro uważasz że boli ja głową, bo za dużo rang. ( i tutaj powinien być dla Ciebie warn, za obraze admina) co do podania to jestem na Tak, i nie chodzi tutaj o relacje jakie są między mną a Angeliką, tylko o to że potrafi ogarnąć posady które jej powierzono, a kiedy wie ze nie, rezygnuje bo myśli, a nie trzyma sie rangi jak topielec koła ratunkowego. Pozdrawiam. Next z paczki lovka na tak. Super nawet tu nie grałeś .. Napewno nikt nie widzi twojej paczki :# Nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Marca 2014 #129579 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Zgrywek jeżeli Zielona jest odpalona, to Ty jesteś naprawdę wielkim geniuszem... Co do podania jestem jak najbardziej na TAK. Osoba zaufana Konsekwentna Pomocna Mila Ma doświadczenie, jak na początek serwera bardzo się przyda. Dzięki Zielonej serwer będzie dobrze prosperował Dziwne, że nikt jej nie widział na serwie (oprócz mnie) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 10 Marca 2014 #129674 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Także na tak Zieloną znam dość długo i wiem że jak najbardziej się nada na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131166 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Odświeżam. Podanie znów otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 13 Marca 2014 #131177 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Miala admina na tp , wiec czemu tutaj nie mogłaby dostać . Radziła sobie dobrze . Jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131182 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Zielona jak najbardziej, gra sporo. Przyda się doświadczony admin, tym bardziej że cziterów masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131193 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Na tak zielona ogarnie tą posadę tak jak i resztę. Pozdrawiam kochanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #131381 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi