Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Zielonaa :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Zielonaa.

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: nie wiem nie liczę 5-6 lat :D nie zdziwcie się jak za każdym razem podam inny xD

Steam: Jest.

Dlaczego TY .!: Z TP nie wyszło tak więc może z BF4 się uda. Lubię serwery tego typu.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio mniej bo mam mało czasu chwilowo, ale najwięcej gram w nocy.

Kontakt: Steam, Forum.

Gość Guest

Wszystko spoko tylko nie widziałem na serverze [Potwierdzam dziś wieczorem nie gram i nie grałem] ale osoby który miały podanie z przynajmniej jednym TAK grają od 1-2 dni sporo czasu ;]

Na tą chwilę Neutral

Gość Guest

Minister les byłam adminem TP jak widać jeszcze rangi nie zdjęli :) Grałam jak tylko zobaczyłam, że serwer został zmieniony na BF4 parę dni temu i dziś poza tym jest nowy a godzin z tego co wiem nie bierze się pod uwagę :)

śmieszycie mnie trochę z tym graniem :D eAsy godziny są skreślone po co link do GT ? :D nie ma tego w wymaganiach :)

Gość Guest

@Zielonaa. Zgadza się , godzin nie bierze się pod uwagę ale na odmienionym serverze wczoraj przez cały dzień i dzis do popołudnia nie widziałem. Wolałbym otworzyć za 1-2 dni jak troche "po no-lifisz :D" i wtedy napewno dam tak bo znam trochę ciebie i twoje możliwości. Pozdrawiam ;]

Gość Guest

Jestem na nie.

Masz za mało rang.

Nie chesz za dużo ?

Głowa cie nie boli?

Nie widziałem cie na serwerze.

Jesteś odpalona.

Gość Guest

Zgrywek aktualnie mam dwie rangi nie sugeruj się tym co widzisz bo TP już nie ma a z Admina ODD2 zrezygnowałam więc :)

Zapraszam do GT :) zresztą mniejsza kończę tą dyskusję :)

Gość Guest

Zgrywek aktualnie mam dwie rangi nie sugeruj się tym co widzisz bo TP już nie ma a z Admina ODD2 zrezygnowałam więc :)

Grałas chodz minute na tym serwerze? NO CHYBA NIE!

Gość Guest

Zapraszam do GT :) zresztą mniejsza kończę tą dyskusję :)

No no wczoraj 15 a dzis 17 :# No sora wzorowa aktywność

Gość Guest

Prosze o nie spamienie w podaniu. Tutaj się wypowiadamy co sądzicie o osobie podającej swoją propozycje o admina anie kłócicię się kto ma racje. Pozdrawiam

Prosze o nie spamienie w podaniu. Tutaj się wypowiadamy co sądzicie o osobie podającej swoją propozycje o admina anie kłócicię się kto ma racje. Pozdrawiam

To tu juz po raz 3 sie wypowiedziałeś bezsensu pod tym podaniem. Wróciłeś i zgrywasz Bóg wie jakiego "macho" na tej sieci. Dostałeś rangę grafik, wiec pilnuj swojego nosa, i nie wypowiadaj się jak nic twoje wypowiedzi nie wnosza do tematu. Bo spaleś ostatnio w szafie.

http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.43.106:27034/ spojrz na swoje GT, cwaniaczku i nie ciesz tak puchy bo zaczynasz irytować.

zgrywek, ty kolejny agent jesteś, ściemy z wiekiem walisz to jedno, a po drugie nabijasz tylko daremne posty. Nie znasz chyba Zieelonej, skoro uważasz że boli ja głową, bo za dużo rang.  

( i tutaj powinien być dla Ciebie warn, za obraze admina)

co do podania to jestem na Tak, i nie chodzi tutaj o relacje jakie są między mną a Angeliką, tylko o to że potrafi ogarnąć posady które jej powierzono, a kiedy wie ze nie, rezygnuje bo myśli, a nie trzyma sie rangi jak topielec koła ratunkowego.

Pozdrawiam.

Gość Guest

To tu juz po raz 3 sie wypowiedziałeś bezsensu pod tym podaniem. Wróciłeś i zgrywasz Bóg wie jakiego "macho" na tej sieci. Dostałeś rangę grafik, wiec pilnuj swojego nosa, i nie wypowiadaj się jak nic twoje wypowiedzi nie wnosza do tematu. Bo spaleś ostatnio w szafie.

http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.43.106:27034/ spojrz na swoje GT, cwaniaczku i nie ciesz tak puchy bo zaczynasz irytować.

zgrywek, ty kolejny agent jesteś, ściemy z wiekiem walisz to jedno, a po drugie nabijasz tylko daremne posty. Nie znasz chyba Zieelonej, skoro uważasz że boli ja głową, bo za dużo rang.  

( i tutaj powinien być dla Ciebie warn, za obraze admina)

co do podania to jestem na Tak, i nie chodzi tutaj o relacje jakie są między mną a Angeliką, tylko o to że potrafi ogarnąć posady które jej powierzono, a kiedy wie ze nie, rezygnuje bo myśli, a nie trzyma sie rangi jak topielec koła ratunkowego.

Pozdrawiam.

Next z paczki lovka na tak. Super nawet tu nie grałeś ..

Napewno nikt nie widzi twojej paczki :# Nikt.

Zgrywek jeżeli Zielona jest odpalona, to Ty jesteś naprawdę wielkim geniuszem...

Co do podania jestem jak najbardziej na TAK.

Osoba zaufana

Konsekwentna

Pomocna

Mila

Ma doświadczenie, jak na początek serwera bardzo się przyda. Dzięki Zielonej serwer będzie dobrze prosperował

Dziwne, że nikt jej nie widział na serwie (oprócz mnie) ...

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...