Guest Guest Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Witam Od kilku dni mam problem z pingiem na serwerze DD2, dzieje się to tylko na DD2. Mianowicie, mój ping skacze czasami nawet do 300, co jest niewiarygodne... Do tego czasu miałem 10-15, nie przekraczało to tej liczby. Co może być tego powodem? Czy wina leży po mojej stronie czy serwera? Z góry dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Jeśli tylko na dd2 to chyba wina lezy po stronie serwera. Ale nie wierze ze tylko sie to dzieje na tym serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Hmm mi też się do wydaje dziwne, bo na cod 200 mam ping normalny. Dla pewności wrzucę test na prędkość mojego łącza internetowego : http://www.speedtest.net/my-result/3358995310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Inni nie mają tego problemu, może to wina internetu. Nie sprawdzałeś, czy podczas Twojej gry ktoś z rodziny nie siedzi na necie. Ja bym Ci polecił program Game Booster wyłącza Ci wszystkie nie potrzebne programy/pliki/strony = więcej fps, mniejszy ping. Sam używam i widzę ogromną zmianę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Ja bynajmniej nie mam takiego problemu...chyba coś z netem masz... Gram dosyć sporo i nie widzę różnicy miedzy innymi serwerami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Nie no internet akurat mam w porządku, 15 mb/s i nielimitowany. Wi-fi jest wyłączone, a laptop jest świeżo po reinstalacji Windows, więc zbędnych pierdółek nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Ja miałem podobny problem, zamiast 20 ping miałem cały czas 70... problem po kilku dniach ustąpił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurred Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Także miałem taki problem... zawsze mam ping 30-40, a przez 2-3 dni miałem 200-300 później było już w porządku. Poczekaj te 2 dni zobacz jak będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Jeśli masz radiówkę jak ja to w godzinach popołudniowych i wieczornych będziesz miał przeciążenia sieci. A jeśli masz kablówkę to zadzwoń do operatora i przedstaw swój problem i powinny pomoc mojemu koledze tak właśnie pomogli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Lagi na serwerze były zapewne spowodowane trwającymi od kilku dni pracami na naszym hostingu. Powoli wszystko powinno wracać do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Okej to dzięki wam za odpowiedzi:) Można zamknąć, ping powinien się unormować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...