Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128550 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Otóż, że jestem pierwszy raz, na tej sieci wypadało by się przywitać, jak chyba każdy gracz, tak robi przychodząc na nową sięć, a więc przedstawię wam się w kilku zdaniach: Na imię mi Bartek, mieszkam w Działoszynie, wiek 19 lat. Interesuje się sportem, głównie piłką nożna, choć w kręgu zainteresowań mam również inne zajęcia, czy dyscypliny sportowe. Lubię oglądać tych naszych Polaków, co to z San Marino, ledwo potrafią wygrać i nawet z taką drużyną mają problemy, lecz pomimo tego dalej w nich wierze, taka sobie ślepa wiara Polaka. Po za tym często zdarza mi się oglądać jakieś dobre filmy akcji/horrory/sensacyjne i takie tam duperelki, nie muszę wymieniać wszystkiego, bo by mi to trochę zajęło. Po takim seansie zazwyczaj wychodzę z znajomymi na piwko, na jakieś ognisko, czy wyjść z kumplami pograć na orliku w nogę, by mózg się zreperował od tego ciągłego siedzenia w domu, zamiast dobrze wykorzystać swój czas .Chciałem pozdrowić serdecznie tutaj administracje multi-head.pl, mam nadzieję, że będzie mi się z wami mile współpracowało, i dacie mi szansę wykazania się jako admin OnlyDD2 #2Hmm, jeśli chodzi o rangi, to na pewno będę starał się tutaj o admina na OnlyDD2 #2, a w późniejszym czasie może UNBAN TEAM, zobaczymy jak to wyjdzie wszystko, a od siebie postaram się dać tyle ile mogę.Życzę administracji jak najwięcej sukcesów na tej sieci, oraz aby wasze następne serwery były zawsze pełne, i mam nadzieję że tak będzie i pozostanie do końca, aż tu zostanę.Także administracja działajcie jak możecie i róbcie wszystko aby tak sieć prosperowała jak najlepiej.Dziękuje i widzimy się ziomeczki na OnlyDD2 #2 Myślę, że trafiłem na sieć w dobre ręce i będę się tutaj czuł dobrze, i będzie się mile gadało na serwerach, na steam, oraz na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2014 #128558 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Hehe witam witam, wpadnij moze kiedys na CoD 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129130 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129517 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Siemanko ! I to się nazywa konkretne przywitanie. Powodzonka, obyś został tym adminem i może członkiem UBteamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 10 Marca 2014 #129524 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Przywitanie cacy, ale nie pasuje mi to że w nim zakładasz już chęci do bycia adminem dd2, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy. Bądź co bądź cześć i 3maj sie z Nami długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi