Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Otóż, że jestem pierwszy raz, na tej sieci wypadało by się przywitać, jak chyba każdy gracz, tak robi przychodząc na nową sięć, a więc przedstawię wam się w kilku zdaniach:

Na imię mi Bartek, mieszkam w Działoszynie, wiek 19 lat. Interesuje się sportem, głównie piłką nożna, choć w kręgu zainteresowań mam również inne zajęcia, czy dyscypliny sportowe. Lubię oglądać tych naszych Polaków, co to z San Marino, ledwo potrafią wygrać i nawet z taką drużyną mają problemy, lecz pomimo tego dalej w nich wierze, taka sobie ślepa wiara Polaka. Po za tym często zdarza mi się oglądać jakieś dobre filmy akcji/horrory/sensacyjne i takie tam duperelki, nie muszę wymieniać wszystkiego, bo by mi to trochę zajęło. Po takim seansie zazwyczaj wychodzę z znajomymi na piwko, na jakieś ognisko, czy wyjść z kumplami pograć na orliku w nogę, by mózg się zreperował od tego ciągłego siedzenia w domu, zamiast dobrze wykorzystać swój czas tongue.png.
Chciałem pozdrowić serdecznie tutaj administracje multi-head.pl, mam nadzieję, że będzie mi się z wami mile współpracowało, i dacie mi szansę wykazania się jako admin OnlyDD2 #2

Hmm, jeśli chodzi o rangi, to na pewno będę starał się tutaj o admina na OnlyDD2 #2, a w późniejszym czasie może UNBAN TEAM, zobaczymy jak to wyjdzie wszystko, a od siebie postaram się dać tyle ile mogę.

Życzę administracji jak najwięcej sukcesów na tej sieci, oraz aby wasze następne serwery były zawsze pełne, i mam nadzieję że tak będzie i pozostanie do końca, aż tu zostanę.

Także administracja działajcie jak możecie i róbcie wszystko aby tak sieć prosperowała jak najlepiej.

Dziękuje i widzimy się ziomeczki na OnlyDD2  #2 

Myślę, że trafiłem na sieć w dobre ręce i będę się tutaj czuł dobrze, i będzie się mile gadało na serwerach, na steam, oraz na SB.

https://multi-head.pl/topic/62395-maxi-wita/

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...