Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128425 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick: Lem_SZPN Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Jak byłem młodszy , byłem kilka razy adminem na małych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że śmiało mogę się ocenic na 3 w skali do 10 , a pozostałę 7 jestem w stanie sie nauczyc Staż w CS-sie: Gram jakoś od12 roku życia , czyli ok. 6 lat Steam ID : STEAM_0:0:20493868 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : http://www.gametracker.com/player/Lem_SZPN/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Myśle że nadaje się na odpowiedzialną role na tym serwerze . Lubie też gdy na serwerze gra przebiega czysto , i dbałbym o to żeby tak było. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jest to ok. 2-4 godzin (gram tylko na Multi-Head FFA) Kontakt: GG : Steam - Lem# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128428 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jestem na TAK - wiek - często widuję na serwerze - zgłasza cziterów na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Marca 2014 #128430 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 jestem na Nie, nikła aktywność na forum, konto pod podanie. Też mogę napisać że zgłasza dużo na u@ ale świadkow nie ma. Poza tym, daj się poznać, admina dać w ciemno komuś kto nabił godziny, i gitara. Bezsensu...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128431 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 jestem na Nie, nikła aktywność na forum, konto pod podanie. Też mogę napisać że zgłasza dużo na u@ ale świadkow nie ma. Poza tym, daj się poznać, admina dać w ciemno komuś kto nabił godziny, i gitara. Bezsensu...! Konto na forum zostało utwrzone troche wcześniej niż to podanie . Myślę też że świadkowie by się znaleźli , ale szanuję twoją wypowiedź . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128436 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Godzinki są, wszystko wporzadku ale forum musisz jeszcze ogarnąć jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128486 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 + widywany na serwerze jesteś + gre w miarę ogarnia - brak mikrofonu - nie widziałem byś zgłaszał cziterów na u@ - znajomość amx Dodatkowo na serwerze jest pełno adminów zwłaszcza wieczorem gra po 6-8. Wydaje mi się, że kolejny admin jest niepotrzebny, a brak mikrofonu w Twoim przypadku, nie potwierdza Twojego wieku. W wymaganiach pisze, że trzeba minimum raz dziennie wejść na forum, dziwne, że przez czas od 24 lutego, masz nabite tylko 1h i około 40 min. PS. Jeszcze jedno, piszesz 3/10 znajomość AMX, wybacz ale nie potrzeba tu kogoś kogo trzeba uczyć. Sieć/serwer dobrze stoi, potrzeba dobrych doświadczonych adminów. Ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 8 Marca 2014 #128495 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Podpisuje sie pod wypowiedzia Cappy jest juz nas troche i duzo zwlaszcza wieczorem gramy... 3 adminow rano jest.. Ja jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128498 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 + widywany na serwerze jesteś + gre w miarę ogarnia - brak mikrofonu - nie widziałem byś zgłaszał cziterów na u@ - znajomość amx Dodatkowo na serwerze jest pełno adminów zwłaszcza wieczorem gra po 6-8. Wydaje mi się, że kolejny admin jest niepotrzebny, a brak mikrofonu w Twoim przypadku, nie potwierdza Twojego wieku. W wymaganiach pisze, że trzeba minimum raz dziennie wejść na forum, dziwne, że przez czas od 24 lutego, masz nabite tylko 1h i około 40 min. PS. Jeszcze jedno, piszesz 3/10 znajomość AMX, wybacz ale nie potrzeba tu kogoś kogo trzeba uczyć. Sieć/serwer dobrze stoi, potrzeba dobrych doświadczonych adminów. Mam mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128522 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Na razie na NIE popraw aktywność na 4um wbij czasem na ts daj się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128523 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi