Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Nick: Lem_SZPN Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Jak byłem młodszy , byłem kilka razy adminem na małych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że śmiało mogę się ocenic na 3 w skali do 10 , a pozostałę 7 jestem w stanie sie nauczyc Staż w CS-sie: Gram jakoś od12 roku życia , czyli ok. 6 lat Steam ID : STEAM_0:0:20493868 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : http://www.gametracker.com/player/Lem_SZPN/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Myśle że nadaje się na odpowiedzialną role na tym serwerze . Lubie też gdy na serwerze gra przebiega czysto , i dbałbym o to żeby tak było. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jest to ok. 2-4 godzin (gram tylko na Multi-Head FFA) Kontakt: GG : Steam - Lem# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Jestem na TAK - wiek - często widuję na serwerze - zgłasza cziterów na steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 jestem na Nie, nikła aktywność na forum, konto pod podanie. Też mogę napisać że zgłasza dużo na u@ ale świadkow nie ma. Poza tym, daj się poznać, admina dać w ciemno komuś kto nabił godziny, i gitara. Bezsensu...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 jestem na Nie, nikła aktywność na forum, konto pod podanie. Też mogę napisać że zgłasza dużo na u@ ale świadkow nie ma. Poza tym, daj się poznać, admina dać w ciemno komuś kto nabił godziny, i gitara. Bezsensu...! Konto na forum zostało utwrzone troche wcześniej niż to podanie . Myślę też że świadkowie by się znaleźli , ale szanuję twoją wypowiedź . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Godzinki są, wszystko wporzadku ale forum musisz jeszcze ogarnąć jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 + widywany na serwerze jesteś + gre w miarę ogarnia - brak mikrofonu - nie widziałem byś zgłaszał cziterów na u@ - znajomość amx Dodatkowo na serwerze jest pełno adminów zwłaszcza wieczorem gra po 6-8. Wydaje mi się, że kolejny admin jest niepotrzebny, a brak mikrofonu w Twoim przypadku, nie potwierdza Twojego wieku. W wymaganiach pisze, że trzeba minimum raz dziennie wejść na forum, dziwne, że przez czas od 24 lutego, masz nabite tylko 1h i około 40 min. PS. Jeszcze jedno, piszesz 3/10 znajomość AMX, wybacz ale nie potrzeba tu kogoś kogo trzeba uczyć. Sieć/serwer dobrze stoi, potrzeba dobrych doświadczonych adminów. Ja jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesik Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Podpisuje sie pod wypowiedzia Cappy jest juz nas troche i duzo zwlaszcza wieczorem gramy... 3 adminow rano jest.. Ja jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 + widywany na serwerze jesteś + gre w miarę ogarnia - brak mikrofonu - nie widziałem byś zgłaszał cziterów na u@ - znajomość amx Dodatkowo na serwerze jest pełno adminów zwłaszcza wieczorem gra po 6-8. Wydaje mi się, że kolejny admin jest niepotrzebny, a brak mikrofonu w Twoim przypadku, nie potwierdza Twojego wieku. W wymaganiach pisze, że trzeba minimum raz dziennie wejść na forum, dziwne, że przez czas od 24 lutego, masz nabite tylko 1h i około 40 min. PS. Jeszcze jedno, piszesz 3/10 znajomość AMX, wybacz ale nie potrzeba tu kogoś kogo trzeba uczyć. Sieć/serwer dobrze stoi, potrzeba dobrych doświadczonych adminów. Mam mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Na razie na NIE popraw aktywność na 4um wbij czasem na ts daj się poznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...