Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #126095 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam. Chciałbym odnieść się w tym temacie do notorycznego kampienia na serwerze. TO co ludzie robią na prawde jest nie do zniesienia. Ja rozumiem że mogą robić co chcą ale kampić na Serwerze DeathMatch? lekka przesada Co wy na to aby dodać plugin że gdy np grasz stoi w miejscu 5-10 sekund to żeby zabierało mu po 5 hp może by się w końcu ruszył Proszę o wypowiedzi na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Marca 2014 #128245 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie przesadzaj, że kampią b. długo. Pokampią chwilę i się na pewno ruszą Jestem za, tylko nie co 5-10 sek tylko 30 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Marca 2014 #128247 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jestem ZA. Można wgrać taki plugin.Tylko nie 5-10 sek, ale trochę dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128255 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Moim zdaniem plugin taki byłby pomocny, ale również większe ramy czasowe najlepiej co po 15sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128256 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Większy czas do odpalnia plug-inu i jest gitez bo znam to jak kampią na Respie TT/CT i nie ma jak się ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128258 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 W sumie racja 15 sekund było by dobrze bo tak to osłonka zejdzie postoją chwilę i zabiera im hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128341 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Też mnie to denerwuje, ale ten plugin nie będzie wgrany. Temat był poruszany wielokrotnie i za każdym razem był odrzucany. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128342 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi