Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Witam. Chciałbym odnieść się w tym temacie do notorycznego kampienia na serwerze. TO co ludzie robią na prawde jest nie do zniesienia. Ja rozumiem że mogą robić co chcą ale kampić na Serwerze DeathMatch? lekka przesada Co wy na to aby dodać plugin że gdy np grasz stoi w miejscu 5-10 sekund to żeby zabierało mu po 5 hp może by się w końcu ruszył Proszę o wypowiedzi na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nie przesadzaj, że kampią b. długo. Pokampią chwilę i się na pewno ruszą Jestem za, tylko nie co 5-10 sek tylko 30 sek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem ZA. Można wgrać taki plugin.Tylko nie 5-10 sek, ale trochę dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Moim zdaniem plugin taki byłby pomocny, ale również większe ramy czasowe najlepiej co po 15sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Większy czas do odpalnia plug-inu i jest gitez bo znam to jak kampią na Respie TT/CT i nie ma jak się ruszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 W sumie racja 15 sekund było by dobrze bo tak to osłonka zejdzie postoją chwilę i zabiera im hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Też mnie to denerwuje, ale ten plugin nie będzie wgrany. Temat był poruszany wielokrotnie i za każdym razem był odrzucany. /Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...