Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127851 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nick:rozlaczony Wiek:15 Data rejestracji na forum:12.01.2014 Czas spędzony na forum:d 12h 26m 9s Doświadczenie w ocenianiu:Nawet dobra zalezy jeszcze co mam oceniec:D. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Jestem osoba miłą,Kulturalna,komunikatywną,znającą regulamin.Chce zdobyc UB TEAM zeby gracze szybko mogli wracac do gry jezeli dostali bana i wstawili ssy (czyste). Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1h-2h Coś od siebie:Co tu duzo gadac hmm. Powiem tak jak wczesniej zalezy mi zeby gracze szybko wracali do gry:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127853 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127856 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mało aktywny na forum, brak admina na serwerze, za krótki staż na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127857 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi