Go艣膰 Guest Napisano 6 Marca 2014 #127851 Udost臋pnij Napisano 6 Marca 2014 Nick:rozlaczony Wiek:15 Data rejestracji na forum:12.01.2014 Czas sp臋dzony na forum:d 12h 26m 9s Do艣wiadczenie w ocenianiu:Nawet dobra zalezy jeszcze co mam oceniec:D. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Jestem osoba mi艂膮,Kulturalna,komunikatywn膮,znaj膮c膮 regulamin.Chce zdobyc UB TEAM zeby gracze szybko mogli wracac do gry jezeli dostali bana i wstawili ssy (czyste). Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:1h-2h Co艣 od siebie:Co tu duzo gadac hmm. Powiem tak jak wczesniej zalezy mi zeby gracze szybko wracali do gry:). 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Marca 2014 #127853 Udost臋pnij Napisano 6 Marca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head bez ostrze偶e艅 w dziale Admin [serwer]. 聽 聽 聽 na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127856 Udost臋pnij Napisano 6 Marca 2014 Ma艂o aktywny na forum, brak admina na serwerze, za kr贸tki sta偶 na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127857 Udost臋pnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi